Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WDFWQFKHNE

CELLULITISSSSSSS

Polecane posty

Gość WDFWQFKHNE

JAK GO UNIKNAC?EJ NO! RUSZAM SIE,JEM ZDROWO A TU TEN MALY DRAN DALEJ NA MNIE SIEDZI:)

Gość R22
po cwiczeniach polewaj sobie nogi zimna woda wtedy sie skora spina, a pozniej wysmaruj sie balsamem ujedrniajacym i antycelulitowym firmy Santivs- to pomaga

Gość ja np. rzuciłam palenie i kawe

Gość mam 21 lat
Mnie pomogła Ziaja, polecam, no i ćwiczenia rozciągające

Gość a ja od wczoraj zaczelam
szorowac sie ooooooooostra gabka, jakbym szczotka druciana tarla ;) teraz czekac na efekt, ale napewno znudzi mi sie zanim cokolwiek zacznie dzialac :(

Gość R22
no mi tez szorowanie pomagalo, ale robilam to na przemian z polewaniem zimna woda! spoko dziala! ale jakos zaczelam ostatnio pic duzo kawy a to m.in. od niej jest cellulit

sluchajcie czy jezeli mam bardzo wrazliwy organizm na pekajace naczynka to szorowanie i zimna woda mi nie zaszkodza?Pytam znawcy

Gość zaszkodzi.
Ja wzięłam się ostro za cellulit na nogach. Podczas prysznicu trę gąbką sizalową (Tobie odradzam, skoro masz słabe naczynka), psikam na zmienioną skórę tonikiem wyszczuplająco-modelującym tołpy. Trzy razy w tygodniu stosuję na 40 min. Maskę borowinową wyszczuplająco-modelującą Tołpy + ćwiczenia na pośladki i uda. Skóra stała się jędrniejsza, a cellulit jakby zmalał. Będę kontynuowała kurację.

Gość masazysta72
witam.myślę,że mówicie tu raczej o cellulicie a nie o cellulitisie bo to dwie różne choroby.zarówno jedna dolegliwość jak i druga zostały uznane za schorzenia skóry ale ta druga czyli cellulitis jest już dużo poważniejsza.cellulit to nie tylko przypadłość otyłych pań ale również aktywnych sportowo szczupłych młodych dziewczyn.jestem masażystą i spotykam się z różnymi przypadkami cellulitu .pewne natomiast jest jedno,że masaż to w tym momencie to najskuteczniejsza broń do walki z cellulitem,jeden warunek musi być przeprowadzony w sprawdzonym gabinecie i przez masażystę który ma dyplom z zakresu masażu limfatycznego bo naciągaczy pełno.klienyki trafiały nieraz do mnie po zabiegtach u ludzi którzy tylko powiększyli cellulit zamiast zmniejszyć.pozdrawiam tomek.

Gość tomku
a w ajkim miescie masujesz?

Gość masazysta72
Swój gabinet mam w Pabianicach k/Łodzi

Gość masazysta72
Można również wykonać automasaż ale efekt będzie gorszy. Masaż trzeba wykonywać zgodnie z krążeniem żylnym. Najpierw kilkakrotnie przegłaskać masowaną okolicę póżniej rozcieranie i ugniatanie.Wskazane jest użycie dobrego preparatu antycellulitowego jako środka poślizgowego i zarazem wspomagającego zabieg.

Gość zaszkodzi.
tonik ok.20-25 zł, nie wiem czy wyszczupla, bo mam szczupłe uda.

Gość wielki szu
Masaż wykonujemy od stóp do kolan,od kolan do bioder,od ud wchodzimy na pośladki,od kolana w kierunku pachwiny.Najlepiej masować codziennie pomijając oczywiście te dni kiedy macie menstruację.

Gość masazysta72
Sorry ten wyżej to też mój tekst tylko przestawili mi pseudo na kompie.

Gość R22
do Masarzysta znasz jakis niedrogi ale skuteczny balsam antycelulitowy, ujedrniajacy lub wyszczuplajacy??

Tomku a czy słyszałeś kiedys o wyszczuplających kosmetykach A.T.W? Wiele gabinetów na nich pracuje. Niezwykle skuteczne.Polecam na mojej stronie na www.atw-sklep.pl pod nazwą fast. W Łodzi tez macie punkt dystrybucyjny.