Naughty Girl 0 Napisano Luty 11, 2006 zalezy co dla Ciebie znaczy \'dobry\' :) musisz wybrac taki komputerek ktory bedzie spelnial twoje oczekiwania, i do czego glownie ma Ci sluzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malamii 0 Napisano Luty 11, 2006 Naughty Girl ma racje, przede wszystkim zastanów się jakie zadania ma spełniać. Mój służy mi głownie do pisania i netu. I Na nic nie mogę narzekać.To laptop średniej klasy, dałam za niego 4600 1,5 roku temu, ale myślę, że teraz są jeszcze tańsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina 0 Napisano Luty 11, 2006 jestem studentka i własciwie nie mam nie wiadomo jakich wymagań......na razie mam zwykłego stacjonarnego kompa tyle tylko, że marzy mi się laptop. A chciałabym by był dobry, wiadomo, jak juz kupowac to cos, co się sprawdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina 0 Napisano Luty 11, 2006 !!!!!??????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bikbiki Napisano Luty 11, 2006 kup na ebey polecam ja kupilam juz tam dwa mc..i jeden laptop pc...tanio i mozesz wybrac co tylko chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina 0 Napisano Luty 11, 2006 wolałabym w tradycyjnym sklepie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Naughty Girl 0 Napisano Luty 11, 2006 karolina ciezko powiedziec ile potrzebujesz kasy na laptopa, bo to jest zalezne od tego co chcesz zeby posiadal \'w srodku\'. Radze sie wybrac do sklepu komputerowego i sie zapytac sprzedawce, na pewno cos poleci fajnego i pasujacego do twoich wymagan :) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ked Napisano Luty 11, 2006 Możesz mieć coś już do 3 000, bez opragromowania... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ked Napisano Luty 11, 2006 Prponuję, abyś zaglądneła na www.notebooki.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach