Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAn PROBLEMIK

Problem z Ojcem

Polecane posty

Gość PAn PROBLEMIK

Sprawa przedstawia sie w sposób nastpeujacy Miedzy mna a moja dziewczyna jest ponad 500 km odległosci. Spotykamy sie raz w miesiacu. Ja jezdze do niej na kazdy dłuzszy weekend(akurat tak mam ze moge spokojnie wziasc sobie wolne na czwartek piatek poniedziałek i wtorek wiec za kazdym razem wypada około 5-6 dni) no i niestety w tym jest problem moj ojciec uwaza ze za długo u niej siedze i ze powinienem jezdzic tylko na weekend. dziś mi to oznajmił ze zyczy sobie azebym tylko w weekendy jezdził. powiedziałem o tym mojej dziewczynie..wiem źle zrobiłem....no i zaczyna myslec ze moi rodzice nie akceptuja jej ;/ i co zrobić zeby: 1. nie myslała tak 2. w jaki sposób oznajmic dla ojca ze nie mam zamiaru respektowac tego czego odemnie zarzadał. tak wogóle to mama prawie 22 lata i planujemy z dziewczyna za jakis czas zareczyny

Gość PAn PROBLEMIK
up

Gość PAn PROBLEMIK
up

Gość PAn PROBLEMIK
ypppp

Uwazam, ze Twoj ojciec przesadza. Jakby sam nigdy nie byl zakochany? A to tylko podziwiac, ze masz tyle wytrwalosci i mimo tylu km macie tak czesty kontakt :) Na Twoim miejscu nie mowilabym swojemu chlopakowi, ze moj ojciec cos tam mowil, a ojcu zwyczajnie bym sie postawila. No chyba, ze jestes calkiem zalezny od niego finansowo itp.

Trzeba bylo myslec zanim jej to powiedziales :P A teraz to nie wiem.. Powiedz jej , ze Twoj tato jest konserwatysta w tych sprawach i nie jest do niej zle nastawiony tylko wogole do tak dlugich Twoich wyjazdow

A co za roznica: 2 czy 5 d ni? I tak nocleg jest :P A tak powaznie: jesli jej rodzice to akceptuja, to wytlumacz to ojcu. Innego wyjscia nie widze, tylko nie posluchaj ojca!!! ;P

Gość pan problemik
no co zrobie...powiedziałem jej o tym a od ojca jestem uzalezniony finansowo niestety niby mam swoja kase na wyjazdy itp ale mieszkam u niego w domu ot cała historia

Gość Po prostu
powiedz ojcu prawdę, że wg ciebie to widzicie się rzadko, i jestes szczęśliwy jak możesz spedzić z nia kilka dni w m-cu. Poza tym nie rozumiem ciebie, pracujesz, jestes dorosły i trudno zebys robił tak jak tatus karze :-D, to nie jego życie tylko twoje.

Gość No i co to
ma to rzeczy, że ojcu się nie podoba, najwazniejsze że tobie się podoba i robisz tak jak uważasz, przeciez to twoje życie i cały czas tatuś nie bedzie ciebie prowadził za rączkę ... :-D Robi PS Rób swoje chłopie, a stary niech sobie gada jego prawo

Gość znowu to samo /
problem znów sie powtarza tym razem wogóle kategorycznie owiedział ze nie moge nocowac w piatek jade w piatek wracam na jeden dzien i wszystko wkurwiam sie powoli

Gość znowu to samo /
łatwo powiedziec :) aczkolwiek rozwiazanie wydaje sie najlepsze :P a tak powaznie mówiac to co zrobic ??

Gość znowu to samo /
up

Gość znowu to samo /
upup

Gość znowu to samo /

Gość znowu to samo /
[psgjai

Gość znowu to samo /
asdasda

Gość sdfs
sdfsf

Gość sdfs
webarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwwebarwetav webarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetavwebarwetav

Gość Facet daj spokoj
Nie wierzę, że masz 22 lata, a o ile tak to kiedy chcesz dorosnąć. Jak bedziesz chcial iść z dziewczyną do łóżka to tez o to bedziesz pytał ojca czy tobie pozwoli. Facet nie osmieszaj się, masz jaja, albo nie :-D