Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opuszczona

Zostawil mnie.........umarlam....

Polecane posty

Gość opuszczona

powiedzial ze nie wie co do mnie czuje po 2 latach.....kiedys zawsze mowilam nie kochaj nie ufaj bo nie warto....mialam racje.... jak mam zaczac zyc od nowa??

Boże kobieto nie przesadzaj, bo to ja umrę od słuchania takich farmazonów!

Gość opuszczona
widocznie nigdy nikogo tak nie kochalas.... dla mnie zycie przestalo istniec.

Gość nianiaaaa
wez nie zartuj wez sie za siebie i szukaj nastepnego bo swiat na tym jednym sie nie konczy lepiej teraz niz po 20 latach .....głowka do gory :)

Gość nianiaaaa
opuszczona ja tez strasznie kochalam i mialam wrazenie ze swiat mi sie skonczył ze nie mam po co zyc nie chcialo mi sie wstac ani z nikim gadac ale z czasem zrozumialam ze tak nie wolno i sie wzielam za siebie ....musisz to poprostu po swojemu odcietpiec nawet jeli wszyscy ci beda mowili ze tak nie rob to ty i tak bedziesz rozpaczala ...czas tylko czas...i wychodz do ludzi nie zamykaj sie w domu....

Gość bezy
daj sobie trochr czasu nic nowego nie powiem

Gość oliwka7
Czasami sa podli, wierz mi wiem co mowie, a jednoczesnie wiem ze choc teraz czujesz sie okropnie po pewnym czasie to minie. Moze on potrzebuje czasu.. kiedys spotykalam sie z pewnym milym kolesiem i bylo naprawde super, choc sporo bylo roznic miedzy nami. Jak teraz o tym mysle to byl to najwspanialszy okres w moim zyciu, ale sie skonczylo z dnia na dzien, on odcial sie ode mnie i nie podal mi zadnego knkretnego powodu, nie powiedzial mi tez ze zaczal spotykac sie z inna, uslyszalam od znajomych.. Znalam tą dziewczyne- to byl cios.

Gość nianiaaaa
surykatka :)

Gość nianiaaaa
oliwka masz racje nie ma nic gorszego jak odchodzi i to jeszcze tak nagle a juz totalnie jak sie spotyka z kim ..:(

przyznaj się lepiej ile masz lat. 13,5? bo nie rozumiem czemu dorosła kobieta miałaby beblać o zyciu kończącym się wraz z końcem związku. to totalnie pokręcone podejście... jeszcze 10 razy się zakochasz wariatko!

Gość rett
ja jestem wolny....jeśli mógłbym się przydać?dziewczyny: dom, samochód, wysoki, szczupływykształcony ciemny blondyn.....

Gość oliwka7
moglbys:)

Gość opuszczona
mam 21 lat wlasnie stracilam najwieksza milosc mojego zycia jego co mu wsyztsko oddalam serce cialo dusze ktoremu podporzadkowalam cale swoje zycie ktoremu ufalam i myslalam ze sie nie zw\awiode ze jest ktos komu na mnie zalezy... dalej jestem wariatka??

Gość nianiaaaa
rett tylko pytanie do czego:P

Gość oliwka7
nie jestes:)wiem co przezywasz, ale przestanie bolec:)

Gość rett
oliwka----> mógłbym.....

ja umieralam tylko przez 2 dni, to bylo w srode i w czwartek, teraz juz mi przeszlo, wierze ze niedlugo znowu sie zakocham❤️ i bede szczesliwa

Gość nianiaaaa
PM kobieta w kazdym wieku moze sie tak czuc inaczej by nie było tyle kobiet w depresji po rozwodzie np...

dziewczyny...bądżcie optymiskami....warto !

opuszczona mialam 25 lat gdy zostawil mnie facet z ktorym bylam 4.5 roku, stracilam przez niego moje najfajniejsze lata, kolejny zostawil mnie po 8 mies. obecny po 7, teraz mam prawie 29 lat ale sie nie lamie, bo wiem ze gdzies czeka na mnie szczescie, mysl pozytywnie

są inni...spróbujcie od jutra..... czasami warto...napewno warto

Gość oliwka7
z tym chrystusem to jakis zart? no bo jak on moze pomoc to nie wiem

przyjaciółka Agathy Christe Wróć do korzeni, odszukaj Boga, siłę, \"Wszystko możesz w Chrystusie, który Cię umacnia\". Trzymam kciuki za Twoj powrót do świata żywych \"Dum spiro spero\"(Dopóki oddycham mam nadzieje Co Ty gadasz?......

czasami to mam zal do Boga bo sobie mysle ze zabiera mi wszystko i wszystkich kogo kocham, ludzi, zwierzeta-teraz czekam kiedy zabierze mi mojego kochanego psa.

Gość ktora to ty
:)

Gość opuszczona
tak Bog moze pomoc...mi juz nie raz pomagla bo to nie 1 raz gdy ktos mnie zostawil tylko to zawsze bedzie bolec...musze nauczyc sie jakos zyc dzieki slowom ktore mam napisane nawet na scianie: kochaj z calego serca kocham jakbys nie zaznal krzywd i zyj jakbys sie nie bal i tancz jak gdy by nie patrzyl nikt... trzeba tylko czasu....

Gość oliwka7
jak to czekasz kiedy zabierze psa ?nie wolno tak myslec sama mam pieska , ktory sporo przezyl a ma juz 12 lat ale w zyciu bym go nie oddala bez walki:)

Gość holund
o tak ...pies teraz odwali kitę !!!!!