Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belkabelka...

Szczęśliwe kochanki....

Polecane posty

Gość szczęsliwa kochanka
właśnie....

Gość Kochanka24******************
Lepiej byc kochanka niz ta zdradzana!

Gość szczęsliwa kochanka
wiele kobiet dzieli się swoimi męzami i niektóre o tym nie wiedzą,inne nie chcą wiedzieć a niektórym to odpowiada..Kochanek nie jest materiałem na męza,bo takiemu bym nie zaufała,kochanek jest dla radości bo taka jego rola i moja.A nie żadne dylematy...ranienie innych,myślenie czy krzywdzę inną,jeśli ktoś tu kogoś krzywdzi to tylko i wyłącznie wasi męzowie.Gdybym nie była ja ,była by inna...jestem wolna i korzystam z chwil.A JAK BĘDĘ CHCIAŁA WYJŚĆ ZA MĄŻ TO WIEM JAKICH SIĘ WYSTRZEGAĆ.......uczę się na waszych mężach,i dzięki nim świetnie się bawię.I niech mojemu ,,żonkosiowi" nie przyjdzie do głowy odchodzić od żony bo ja mu prać ,ani gotować nie będę.Od tego ma żonę.Choć zaczyna przebąkiwać o życiu ze mną,że chciałby odejść od żony...to mnie wystraszył

Gość sie zgodze
tak .... lepiej byc kochanka niz ta zdradzana .... czy ty czytasz to co piszesz ? czy piszesz zeby pisac ?ty jakas ograniczona jestes

Gość ciekawska ziuta
No to do czego sa kochankowie? tylko do seksu? w kazdym razie zawsze lepsi wolni. A ze wiele kobiet nie wie o tym, ze sie dziela facetami... to prawda, ale swiadome dzielenie sie nimi chyba nie jest przyjemne? Nie mam meza, ale nie potrafie zrozumiec co dobrego w sobie ma bycie kochanka... i to spoleczne napietnowanie... A przeciez sa wolni faceci.

Gość sie zgodze
szcesliwa badz szcesliwa i zdradz no sekret jaki jest dobrym materialem na mezusia

Nic nie poradze na to, ze moja tastatura nie ma polskich znakow, ale chyba wiadomo oco mi chodzi. Wole byc kochanka niz osoba ktora ktos zdradza!

Gość ale najlepiej
byc niezdradzana partnerka, tak tez mozna

Facetow trzeba wiecznie miec na oku, bo wiekszosc z nich lubi kokietowac i jesli jakas ich dobrze zakreci, to nie wiadomo co sie me wydarzyc!

Gość eks-kochanka
g... prawda, ze dobrze jest byc kochanka. Ani nie jest dobrze byc kochanka, ani zdradzana, to to samo bagno, na dodatek zdradzana jest strona pokrzywdzona, a kochanka wychodzi z tej calej sytuacji na najgorsza. I to nie jest prawda, ze kochanki nie wspooluczestnicza w zdradzie, ze tylko facet jest winny. Owszem, on i tak by zdradzil, ale ja nie chce miec z tym nic wspolnego! Nie musze razem z nim krzywdzic drugiej osoby, strasznie krzywdzic. To pajeczyna klamstw i podlosci i nic tego nie usprawiedliwia. Slowa "szczesliwa" i "kochanka" wykluczaja sie. To kradzione chwile szczescia, a faceci predzej czy pozniej i dla kochanki okaza sie kanalia. Ale niektorzy musza sie przekonac na wlasnej skorze, ja sie niestety przekonalam, 5 lat wyjetych z zyciorysu.

Gość sie zgodze
kochanko ...... smieszysz mnie swoja plytkoscia i pewnoscia siebie.ale tak ciesz sie chwila bo do tego masz nie pisane prawo.zakladam ze jestes popularnym w dzisiejszych czasach dupczydlem ktore ma wysokie o sobie mniemanie i mysli ze nigdy sie nie wytrze.... tak i pewnie zawsze bedzie piekne i mlode :) .wiesz mnie to nawet szkoda ciebie nie jest bo... skoro takie zycie cie satysfakcjonuje to.... masz prawo byc z siebie dumna ... odezwij sie za ... 10 lat... zobaczymy jaka wtedy zarzniesz ekxtra laske :) :) :)

Gość sie zgodze
kochanko ty naprawde glupia jestes ona chce miec faceta stale na oku.. KRETYNKA DO ..... nie pisz juz bo szkoda twoich palcy

Nie jestem zadnym kurwiszonem! A ty pewnie jestes zona ktora mezus zdradzil!

Gość sie zgodze
kochanko i niech po drodze twojego cudownego kochania przytrafi ci sie male bebe :) to bedzie ukoronowaniem twojego stylu .. .i wychowaj go sama . tylko nie tak jak ciebie wychowali twoi rodzice bo... jesli bebe bedzie plci pieknej to... mozesz byc kiedys z niej dumna jak teraz jestes z siebie.. a to ze lepiej byc kochanka niz zdzradzana to jest MYSL ROKU

Gość do kochanki
przyjmij do wiadomosci, ze nie krytykuja cie tylko sfrustrowane, zazdrosne zony, nie jestem niczyja zona, nawet nie mam chlopaka, a Twoje zachowanie uwazam za zwykle kurestwo, i tyle.

Gość sie zgodze
jestem singlem z wygody ale nie jak ty ta pania... a za maz sie nie spiesze bo... mloda jestem :) i rozsadna czego niestety nie mozna rzec o tobie .... bo w przeciwienstwie do ciebie mam mozg dzieki ktoremu podobno sie mysli tez. hahahaha idz na ulice to oprocz przyjemnosci zarobisz kase... pomysl o przyszlosci... nie wiesz czy znajdziesz meza hahah :)

Gość sie zgodze
kochanko powodzenia i mysl o sobie dobrze to podstawa dobrego samopoczucia

Nie musze nikogo szukac, bo juz znalazlam :-)))

Gość jem truskawki
nie chodzi o znalezienie meza, bo to nie jest najwieksze szczescie w zyciu kobiety. Chodzi o uczciwosc, i tyle. Ale pani tutaj ma dziwne pojecie o zyciu, szczyci sie tym, ze jest kochanka, a nie zdradzana zona :O Rzeczywiscie wielki powod do dumy, kochac sie i calowac z jakims gnojkiem i do spoly z nim robic w konia jakas Bogu ducha winna kobiete. Rozumiem, ze roznie w zyciu bywa, ale zeby byc dumnym bedac w takiej popieprzonej sytuacji, to chyba trzeba byc po prostu glupcem.

Gość eks-kochanka
Kochanek nie przekonacie, ze to jeden wielki gnoj. Same sie musza przekonac. Niestety bolesnie.

Ja mam meza, nie kochanka

Gość sie zgodze
przeciez ona sama mowi o sobie ze jest glupia KROWA wiec wszystko w tym temacie :P uwazaj na siebie KOCHANKO hahahah i .....nie zatrzyj sie

Gość szczęsliwa kochanka
ale wy GUUUUUPPPPIIIEEEEEEEE jesteście jak to PAZURA W ,,psach" do żony powiedział... umoralniacie,radzicie....wy takie mądre....he,he,he.. A I TAK NAM ZADZROŚCICIE podejścia do życia...bo przynajmniej nie dajemy się rolować..robimy co chcemy i żyjemy jak chcemy oj,wy sfrustrowane żonki...he,he,he a ja dziś z moim kochankiem na koncert idę,a żonka w domu i kto ma lepiej? wakacje też mamy razem....he,he i pocałujcie mnie gdzieć z waszymi opiniami idę malować paznokcie,pachnąca kąpiel i w ramiona kochasia...pachnąca i piękna...

Gość sie zgodze
kochanko idz ty do lekarza

Gość szczęsliwa kochanka
...he,he,he

Gość sie zgodze
to baw sie dobrze szczesliwa :) pa

Gość ja męzatka
Do szczesliwej kochanki Pazura powiedział w "Krollu" jeszcze takie zdanko "ŻONA TO ŚWIĘTOŚĆ A KU...WY SĄ ZA PŁOTEM" I jeszcze jedno to co teraz złego czynisz tej kobiecie wróci do Ciebie ze zdwojona siła tego mozesz byc pewna ,byc moze nie dzis nie jutro ale wróci.

Gość do kochanki
Jestes glupia, bo uwazasz, ze swiat dzieli sie na kochanki i zdradzane zony, brak ci pokory. Nikt mnie nie zdradza i nie zazdroszcze ci wcale, jestem szczesliwa i zyje jak chce, mozna to osiagnac takze zyjac uczciwie. Nie chce umoralniac, ale na niektore rzeczy po prostu nie ma usprawiedliwienia. I nie wrzucaj wszystkich, ktorzy cie krytykuja do jednego worka, bo nie tylko zony cie krytykuja, ale ty jakos nie przyjmujesz tego do wiadomosci :O

Gość wesoly zdzisiek
kochanki sa dobre do podupczenia, tylko trzeba uwazac, zeby sie nie zakochaly, najlepiej jak maja meza

Gość Roroll
Posluchaj szczesliwa kochanko. Twoj facet jest kanalia i Ty tez jestes kanalia. Sa rozne sytuacje w zyciu, wszyscy bladzimy, ale szczycenie sie swoim kurestwem i mylenie go z odwaga, triumfowanie nad pokrzywdzonym to jest podlosc i nie ukryjesz tego pod innymi imionami. Odwaga jest uczciwe zycie, jest trudniejsze, ale szczescia nie zbudujesz na czyichs lzach. Idziesz na latwizne paniusiu i jeszcze sie tym szczycisz. Tymczasem jestes zerem zarowno w oczach kobiet jak i mezczyzn. Idz sie wypachnic i na ten koncert, niech twoj ukochany opowiada potem kolegom jaka dupe dupczy, moze oni tez skorzystaja, nie wyobrazaj sobie jednak, ze wzbudzasz czyjkolwiek podziw.