Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinnaR

sprawdzilam facetowi komorke...

Polecane posty

Gość ewelinnaR

sprawdzilam facetowi komorke i znalazlam kilka sms do dziewczyn i od dziewczyn... w dniu w ktorym zaprosil mnie na randke - w ostatniej chwili (i mialam przeczucie ze jakos w ostatniej chwili to bylo...i w drodze do kina pytam sie go dlaczego tak nagle i w ostatniej chwili a on mi na to ze za mna tesknil ...) -potem sprawdzilam jego komorke jak poszedl do lazienki i o niej chwilowo zapomnial -zobaczylam ze zanim do mnie zadzwonil wyslal sms do dwoch innych dziewczyn ale one byly zajete i potem zadzwonil do mnie... a ja nie bylam zajeta... nie wytrzymalam i mu o tym powiedzialam i na niego wrzasnelam najpierw mnie zaatakowal ze szperalam w jego komorce a potem powiedzial : ale do nich wyslalem tylko smsa a do ciebie zadzwonilem..." spotykamy sie dopiero od trzech tygodni wiec nie wiem -przeczekac czy dac sobie z nim spokoj bo on klamie czy tez przeczekac sytuacje bo dopiero trzy tygodnie sie spotykamy?...

Gość najlepiej to wcisnac delete
spoko tłumaczenie "do nich wyslalem tylko smsa a do ciebie zadzwonilem" 😭 sam bym lepszego nie wymyślił ;) naiwna laska z Ciebie przykro mi :o

Gość gigi54
Zostaw pana, bo stracisz zdrowie i urodę :)

Gość ewelinnaR
no dobrze ale spotykamy sie dopiero trzy tygodnie , moze wiecej czasu potrzeba itp...

Gość jak widać
swój do swego ciągnie

tak a po pół roku założysz nowy topik pod tytułem "wpadka z totalnym chamem - pomocy" :o

Gość ewelinnaR
ja nie wiem o czym piszesz bo ja sie widuje tylko z nim... dla mnie innego nie ma natomiast komrke sprawdzilam bo mialam takie przeczucie ze cos nie tak...

ja tez nie wiem ale z Tobą jest chyba coś nie tak :o w czym w ogóle tkwi problem moze zacznijmy

Gość ewelinnaR
na mnie mu chyba tak nie zalezy jak wysyla sms do innych kobiet...niezaleanie od tego co on mowi a mowi duzo...

no brawo wreszcie coś do Ciebie dotarło :o

Gość ejbisi
widać że to jakiś cwaniaczek.. a po co w ogole się chcial z nimi umawiać jak jest z tobą??

Gość ewelinnaR
powiedzial mi ze poza jedna z tych dziewczyn z ktorymi utrzymuje kontakt to on sie tylko z nimi przyjazni...on ma duzo przyjaciol to prawda powiedzial mi ze ja tez powinnam miec facetow-platonicznych-przyjaciol nie wiem co o tym wszystkim myslec bo tak na serio czesto sie spotykamy, i byc moze on chcial spedzic czas z kims innym...platonicznie...czy to mozliwe...?

Gość ewelinnaR
czy facet moze sie TYLKO przyjaznic z atrakcyjnymi kobietami?chociaz niektore sms tam byly ze on teskni...

Gość przede wszystkim
to ten chłopak nie rozumie stwierdzenia "platonicznie"

Gość kobito opanuj sie
to tak jak otworzyć list, mieszkam z facetem od kilku lat i ngdy nie sprawdzam jego wiadomości - ludzie a gdzie wasz honor ??? Nie dziwie się że faceci nie szanuja lasek ....... takich jak ty

Gość hej kaaaaa
a Ty lubisz jak ktoś czyta Twoje smsy???????

Gość Malomala
czesc, ja tam swemu nie czytam , czasem pokaże ale co to da, jak zechce i tak pójdzie do innej nie mamy na to wpływu....

Gość bla blaaaaaaaaaaaaaaaaaa
❤️

Gość endi
fakt nie powinno się sprawdzac telefonu chłopaka ale niestety trzeba lepiej sprawdzić niz później płakac poprzez smsy dowiedziałam sie ze bliska mi osoba ma kochanke więc teraz wychodzę z załozenia ze nie zawsze trzeba mieć skrupuły jezeli przeczuwamy ze jest coś nie tak to lepiej to sprawdzić