Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meg1981

Przedłużanie włosów

Polecane posty

Gość meg1981

Zamierzam przedłuzyc swoje włosy metodą zgrzewania keratną. Czy któraś z was przedłuzała włosy? Czy jest z nimi kłopot? Czy po zdjęciu własne włosy są bardzo zniszczone? Proszę o poradę.

Gość Fryzjerka05
czesc...ucze sie za fryzjerke jestem w 3 roku mialam juz szkolenia i bylam na pokazach przedlyzania wlosow wiec cos o tym wiem. Po pierwsze przedłuzanie wlosow jest bardzo drogie około 1500zł , trzeba bardzo o nie dbac czesto myc , poza tym po zdjeciu włosow , naturalne włosy sa strasznie zniszczone!!! ja bym proponowala ci zapuscic , bo nie potrzebnie wydac mnostwo kasy i przy okazji zniszczysz wlosy , nie bedziesz miala przeciez wiecznie sztucznych wlosow .... Ale to ty musisz decydowac co zrobic.pozdrawiam...

Gość Claudia -
Przedluzalam, tzn. mialam krotkie i zapragnelam miec ´warkoczyki za tylek, zrobilam w berlinie (koszt 150€- 4 lata temu) i po 3 miesiacach musialam sciagnac, a wlosy z przeciazenia powypadaly z cebulkami!

Gość brazowy zamsz
Ja, wielokrotnie, zawsze efekt fantastyczny. Nie było to przedłużanie, co zagęszczanie, ale na to samo wychodzi, bo to ta sama metoda.

Gość m*ysia
odradzam metode keratynowa bardzo niszczy włosy,tak samo raccon,monofaber to nie są dobre metody! łaczenia trudno ukryć włosy są zmęczone zniszczone po urywane,nie ma metody doskonałej ale jesli koniecznie musisz przedłużyć włosy proponuje metode "tulejkową" lub microkringi,ze wszystkich znanych i testowanych na sobie metod ta wyrz ądza najmniej szkód i co najważniejsze twoje włoski urosną. -------------------------------------------------------------------------------------- http://www.xn--twojeciao-xub.pl :-)