Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magdal3nka

Ładna opalenizna

Polecane posty

Gość Nie bierzcie z Avonu
Nigdy nie bierzcie rzeczy z avonu, a konkretnie samoopalaczy ! Dwa razy zamówiłam po 30 zł z avonu i efekt miałam koszmarny ! Dlatego nie bierzcie samoopalaczy z avonu, ja sobie przed chwilką kupiłam pefrekta bronze - balsam do ciała, boże cudny zapach, nie pozostawia takich smug na skórze, smarować się codziennie, i efekt będzie śliczny. Jestem z tego bardzo zadowolona, bo mam ładną opaleniznę, a jeszcze gdy jest ciepło, gdy jest ładna pogoda to idę na słoneczko i się opalam mocniej. Stosować tylko na wysuszoną skórę, a i nie wolno stosować na nieczystą skórę, warto wejśc pod prysznic i będzie się świeżym i pachnącym, a później jeszcze nałożyć balsam do opalania perfekta bronze -balsam do ciała i poczekać 2-3 minuty jak wsiąknie i można wtedy wszystko robić, zapach jest kokosowy. Prześliczny po prostu :).

Gość makalaka
Kup sobie tabletki Betakaroten wystarczy brać je miesiąc, a po tym okresie wystarczy posiedzieć chwilę na słońcu :) zależy też jaką masz karnację. Ja dużo się opalam i kiedyś miałam plamy, ale zaczęłam stosować wzmacniające tabletk i już jest git ^-^

Gość jeesi09
Zgadzam sie z Tobą. Do tego Sun Boost został stworzony dla osób pragnących uzyskać piękny i opalony kolor skóry bez nadmiernej ekspozycji na słońcu. Każdy, kto często korzysta z kąpieli słonecznych, a rzadko stosuje dietę bogatą w świeże warzywa i owoce bogate w beta-karoten, powinien w celach profilaktyczno-ochronnych stosować Sun Boost.

Gość gość
mus samoopalajacy z lirene :) <3 swietny uzywalam go dlugo rowno schodzil , ladnie przybrozawial skore

Gość marta brudzik
Krem samoopalający Hb w zasadzie całkowicie rozwiązuje problem - w moim przypadku nie pozostały jakiekolwiek ślady, skóra wygląda naturalnie, atrakcyjnie, imponująco. Przy czym oczywiście w okresie letnim wolę siedzieć na słoneczku, ale kiedy słońca brakuje, to jest to niezastąpione ;-)

Gość gość
Przede wszystkim w okresie kiedy nie ma słońca używam olejku karotenowego HB - daj***ardzo dużą zmianę. Akurat w moim przypadku wszystko było do zrobienia. Najważniejsze, że przy zastosowaniu tego kosmetyku cera wygląda naprawdę zdrowo, ładnie, naturalnie - tak jak tego chciałam.