Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srhyhnjsx nszhnn xfh

zmutowane biedronki istnieją!

Polecane posty

Gość srhyhnjsx nszhnn xfh

kiedyś na geografii gość pytał o skutki albedo, wymieniłam wtedy przykład zmutowanych biedronek (czarnych w czerwone kropki) gość wyśmiał mnie i zapytał skąd mam takie informacje ja wymieniłam pewne pismo, które czytałam w dzieciństwie i stąd zapamiętałam ten przykład. Chociaz to było całe wieki temu, ciągle mialam przed oczami zdjęcie zmutowanych biedonek i dalabym głowe, że takie istnieją niedawno przeglądając czasopisma przyrodnicze w bibliotece natknęłam się na zdjęcie takiej biedronki szkoda tylko, że całe to zdarzenie miało miejsce tak dawno i nie moge już udowodnić nauczycielowi istnienie tych dziwnych zwierzątek :(

Gość Przecież ja widziałam
nieraz czarne biedronki w czerwone kropki, szczególnie w dzieciństwie bo wtedy lubiłam łapać takie różne owady . Dużo takich biedronek było i nic wyjątkowego.

a ja nie chodze do biedronki:o straszny tam balagan , podknac sie mozna o jakies nierozpakowane pudla na kazdym kroku , tak jest przynajmnie w piotrkowie:D

Gość ona aaa aa
sa czarne biedrony

Gość suzi Q
w tych biedronkach wszystko jest ze zmutowanycj biedronek. nawet papier do dupy...