Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drażka

dziwne szyfrowane smsy co to moze byc?

Polecane posty

Rodzice pojechali na narty, ojciec zostawił komórkę. Nagle przyszło wiele smsów od osoby podpisanej w książce telefonicznej pod GL . Nie chciałam zeby ciagle pikało wiec odebralam je... a tam rozne szyfry takie jak... adaj w nastepnym smsie bjka itd. co to moze byc? :O czy ojciec ma kochanke i to jakiesz szyfry? moja mama jest bardzo pewna uczuc taty i bardzo by to przezyla :(

Gość Podglądacz
na pewno szyfry to taka nowa moda kamuflazu przed szanownymi żonkami ;-)

Gość tylko pojedyncze slowa
? czy jeszcze jakas tresc?

tylko pojedyncze bezsensowne słowa a właściwie znaki a w 4 smsie przyszlo samo nazwisko :O

Gość eeetam
to moze ktos sie pomylil albo zarty jakies...

Gość moze twoj
tata ma powiazania z mafia

jak się pomylił ktoś? GL jest wpisane w jego książkę telefoniczną:( to nie pomyłka. W 4 smsie przyszło wpisane czyjes nazwisko w tresci smsa.niestety nie da sie po nim zidentyfikowac czy to mezczyzna czy kobieta ( nazwisko typu książkowicz) Ojciec w mafi? To najbardziej prawy i uczciwy człowiek jakiego znam :O

Gość eeetam
a no faktycznie, to nie mogla byc pomylka :o ale to tez zastanawiajace miec w ksiazce kogos zapisanego jako GL. a ma inne osoby tez zapisane tylko inicjalami? bo jesli nie to... dziwna sytuacja

tylko ta jedna osoba wpisana jest pod GL inne sa wpisane normalnie

napisz nam po kolei tresc kazdego smsa i sprobujemy odszyfrowac to razem :) np w pierwszym smsie moglo byc \"jadą\" czytane od tylu, inne tez moze maja jakis sens. trop w kierunku kochanki moze byc sluszny.

Gość wara ci od jego
komorki! Jak zostawił telefon a a ty nie chcialaś zeby pikało to trzeba było wyłączyc a nie wścibiac nochal w nieswoje sprawy. Jakby ci ojciec przeczytal twoje smsy, to co byś powiedziała? Darłabyś się na całą okolice, że nie mial prawa, tak? No to przyjmij do wiadomości że tak samo ty nie masz prawa szperac w jego prywatnych rzeczach a do takich na pewno należy komórka.

Gość a_g_a
Nie zastanawiaj się nad tym szkoda czasu. Co to zmieni jeśli ojciec ma kochankę?? Jeśli będziesz to drążyć to nie wyjdzie Ci to na dobre. Czasem epiej nie wiedzieć

Gość ALF
Pewnie to SZYFRY WOJNY :D

Gość srata tata pierdolenie
moze czytaj to od tylu:) albo dziel na sylaby i sklejaj:)? albo ukladaj wyrazy z tych liter:)?

Gość uppppppppppp

Gość lipa jak ch.j
na 100 procentów kochanka. Wiem coś na ten temat. Spróbuj zadzwonić pod ten numer i zobaczysz kto odbierze (no dobra, usłyszysz) Tylko z telefonu najlepiej koleżanki. Tak się czasami zdarza, nic na to nie poradzisz. Tylko nie rób piekła, bądź rozsądna, bo możesz więcej zepsuć niż naprawić. Wszystko możliwe że mama też kogoś ma, ale generalnie jest im razem dobrze i nie chcą radykalnych rozwiązań. Takie jest życie.

Gość karioka_
nawet jesli to kochanka, to widocznie nie chca z nia kontaktu, skoro pojechal na narty ze swoja zona, a komorke zostawil w domu. Proponuje zadzwonic z czyjegos telefonu i obadac sprawe, ale nie robic zbyt duzo dymu. Mozliwe tez, ze ktos mial niezablokowana klawiature i np w czasie podrozy przez kilka godzin szly jakies zlepki liter do osoby, ktora byla akurat na poczatku listy kontaktow- moze twoj tata ma imie lub nazwisko na A?

smsy są takie 1 sms: Bjka 2 sms: Adej 3 sms: pusty 4 sms :pusty 5 sms: adamczyk bez sensu kompletnie.. owszem to komórka taty, ale on by się nie pogniewał że zaglądnełam często mi wcześniej dawał używać zaglądać, znam też hasło do jego maili. poza tym on nie umie pisać smsów(tak mówi-w życiu od niego żadnego nie dostałam więc może prawda) Mama na 100% nie ma żadnego kochanla, bardzo tatę kocha jest bardzo wierząca i kochana więc odpada, w sumie taty też nie posądzam.. oczywiście mamie nic niepowiedziałam i nie powiem

Gość karioka_
ktos mial niezablokowana klawiature i np w czasie podrozy przez kilka godzin szly jakies zlepki liter do osoby, ktora byla akurat na poczatku listy kontaktow- moze twoj tata ma imie lub nazwisko na A?

Gość lipa jak ch.j
za dużo tych smsów żeby to był przypadek. Ale najlepiej będzie jak zadzwonisz. Być może odbierze facet, i Twoje obawy się rozpłyną jak mgła. Dziwne że od razu na to nie wpadłaś, podpuszczasz ?

Gość Ania Z Wrocławia__________
sądze podobnie jak karioka :) ja tez czasami otrzymuje dziwne smsy a potem jak pytam znajomych to dziwia się mowiac ze nic nie wysylali :O..z mojej komorki tez kiedys wyszło chyba ze 30 pustych smsow i do tej pory nie wiem jak to się stało :(

Gość uppppppppppp

Gość lipa jak ch.j
podpucha była, albo faktycznie chciala żeby jej te smsy rozszyfrować, tylko ta bajka o tatusiu...

No ale jak mogl sie wyslac sms o tresci adamczyk? :D

nie żadna podpucha i nie bajka o tatusiu tylko fakty, a jakby ktoś umiał to rozszyfrować byłoby dobrze. Niestety dla mnie te smsy są bez sensu.

Gość lipa jak ch.j
dla Ciebie bez sensu, ale dla kogos kto wie o co chodzi to wszystko jest jasne, ale miałaś zadzwonić i co ? Coś czuję że to nie tatuś, ale raczej chłopak, i dobrze wiesz od kogo one są, tyle że nie wiesz co znaczą...

Gość hm hmmm
to jest dla mnie MEGA dziwne, ze ktos kto ma cos na sumieniu zostawia komorke w domu... powinien jej pilnowac jak oka w glowie

Gość Ola_25
ja tez uważam, że albo ktoś miał niezablokowaną komórkę albo sie upił