Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek_12

Piękne krówki- pluszaczki zobaczcie zdjęcia naprawde warto !!!!!!

Polecane posty

Gość kwiatek_12

Tym razem poszerzyłam asortyment i przedstawiam piękne krówki, mają 53 cm wysokości i ubranka można prać bo są rozbierane. Więcej informacji pod adresem joga.23@poczta.fm Można zamówić indywidualną kolorystyke A tu linki do zdjęć: [url=http://img484.imageshack.us/my.php?image=hpim00291np.jpg][img=http://img484.imageshack.us/img484/6322/hpim00291np.th.jpg][/url] [url=http://img96.imageshack.us/my.php?image=hpim00095gs.jpg][img=http://img96.imageshack.us/img96/1272/hpim00095gs.th.jpg][/url] [url=http://img147.imageshack.us/my.php?image=hpim00052ql.jpg][img=http://img147.imageshack.us/img147/8464/hpim00052ql.th.jpg][/url] Zapraszam

Gość waretyu
idz sobie prosze juz z tymi zwierzakami i lalkami..dla malych dzieci to nie est dobra zabawka..guziki sa do polkniecia i zjedzenia..a starsze..dla starszych wole kupic dobra ksiazke albo zabawke ktora dziecku sie podoba...nie wiem czy dzieciom podobaja sie twoje zabawki a to one maja sie bawic..

Gość kwiatek_12
Wiem z doświadczenia że się podobają i nie wpadajmy w paranoje bo ciuszki w których dzieci chodzą też mają guziczki. Pozdrowienia.

Gość ....palac kultury....
jesli mam byc szczera, niezbyt mi sie te zabawki podobaja, ale fajnie, ze starasz sie uczciwie zarobic i to sie chwali, tak wiec powodzenia;)

Wiesz co.. nie wiem jak ci idzie handel tymi lalkami.. ale skoro masz lowe do uszycia lalki.. krowki.. to nie lepiej byloby jakbys zaczela zamiast szyc te maskotki szyla np ubranka dla dzieci albo posciel... mysle ze wiecej osb by sie skusilo na taki asortyment...

Gość waretyu
a jak male dziecko ma niby odgryzac guziki z brzuszka czy z okolicy biof=der albo posladkow..za to zabawke pakuje do ust...logika

Gość jsput
❤️

Gość kwiatek_12
waretyu========= i tak będziemy się przemawiać, normalnie wystarczy że weźmie do buzi mankiet od bluzeczki a tam jest guzik lub podciągnie dół bluzeczki---- logika. Ale to przemawianie jest bezsensu. A co do wypowiedzi w ubranka czy w pościel nie można włożyć serca jak to się mówi :-) dlatego wole zabawki

Nie podobaja mi sie, są za mało kolorowe, a teraz i w ogóle dzieci lubia zabwki o żywych kolorach, a nie takie ze szmatek. Same krowy moga być, ładne buzie, ale może spóbuj w iinych kształtach je uszyć, np. jak siedza jak prawdziwa krówka. niw iem, mi się tylko te kolory mdłe wydaja i takie starodawne, wiesz w epoce fischerpreaisa trzeba umieć zainteresować oryginalnością. Ale fajnie że próbujesz, z pewnością w końcu zrobisz coś ekstra. Pozdrawiam!

Gość kwiatek_12
Kupuje materiały w sklepie z kuponami czyli resztki z wałków i szyje z tego co mam, bo jak kupowałabym materiał z metra to koszt lalki byłby dużo większy.:-)

Mi się tam Twoje zabawki podobają po pierwsze mają duszę w odróżnieniu do tych wszystkich seryjnych zabawek z hipermarketów. Po drugie, taka zabawka nie jest przeznaczona dla niemowlaka, tylko dla starszego dziecka i raczej taki starszak guzików zębami nie będzie wyrywał z ubranka :P Z obserwacji wiem, że najbardziej ukochane zabawki dzieciaków są najprostsze, klasyczne takie właśnie jak robi kwiatek_12

Gość wwwwwwwwwwsss
to dlaczego nikt takich zabawek u kwiatka nie kupuje..a on musi wlazic w tylek bez wazeliny..

Gość kwiatek_12
A dlaczego uważasz, że nikt nie kupuje? Chciałam powiedzieć, że jest zupełnie inaczej i są chętni to że reklamuje produkt nie znaczy że nie ma chętnych.

CZEŚĆ!!!! Jak już każdy coś pisze na temat Twich zabawek w które włożyłaś tyle serca i pracy to i ja sobie pozwolę. Moim zdaniem są słodki i w dobie jak to ktoś napisał FISCHER PREAISA takie zabawki są super. A do tego miłośnika nowoczesności mam pytanie po co konie kiedy mamy rakiety na księżyc i super szybkie samochody???? Poco dorożki i riksze????!!!!. Co do guzików masz rację, zresztą można je odpruć i zeszyć ubranko na stałę wówczas będzie bezpieczne. Po za tym są inne zapięcia które można wykożystać. A jak ktoś woli starszemu dziecku kupić książ kę zamiast zabawki to niech tak zrobi i nie komentuje w tak brutalny sposób czyjejś ciężkiej pracy. Mam 9-cio letnią córcię i ona uwielbia tego typu zabawki momo, iż ma mnustwo innych firmowych. Wiem ile pracy trzeba włożyć w uszycie takiej maskotki bo kiedyś sama szyłam takie rzeczy i teraz bronię się pazurami przed uszyciem lalki dla mojej córy, a piłuje mnie o to od dłuższego czasu. Pomysł masz świetny i tak trzymaj możesz pomyśleć o rozwinięciu oferty. POZDRAWIAM!

taaa, juz sobie wyobrazam taka krowe z pepkiem na wierzchu, lateksowej mini i kozaczkach za kolana..ehem. To bylaby ekstra krowa..w sam raz dla dzieciaka. :) tak, tak. KOniecznie w kolorach rozu i super blekitu. Kwiatek, fajne robisz te krowy, mi sie podobaja, ubranka tez ^^ Jedyne co ja [ale ja juz nie dziecko] bym wolala to chyba zeby oczy byly bardziej krowiaste i ciemne :D Pozdrawiam, zycze nadal duzo serca dla krow ^^

Gość mnie sie bardzo podobaja
jakbym miala pieniadze kupilabym :(:(:(:(:(:(:(

Gość kwiatek_12
Mam pomysł dla przeciwników guziczków bluzeczka i spodenki mogą być zapinane na rzepy i wszyscy zadowoleni a zmiana guziczka na rzepy to zero problemu. Uściski dla wszystkich miłośników krówek hahahah

Gość kwiatek_12
:-) :-)

Gość do kwiatka
a ile kosztuje taka krowka?

Gość kwiatek_12
Krówka kosztuje 20 zł plus koszt przesyłki, przy zakupie 2 i więcej koszt krówki lub lalki wynosi 17 zł :-)

Gość kwiatek_12
Ponawiam :-)

Gość kwiatek_12
Halo Halo jest tu kto?

Gość kwiatek_12
:-)

Gość ==========
daj sobie spokój z tym szmateksem!!!!!! to jest okropne!!!!! bleeee!!

Gość kwiatek_12
Jak ci ulżyło to się ciesze , ale ja i tak będe szyła takie zabaweczki bo bardzo lubie to robiC :-)

Gość ==========
to rób to dla swoich dzieciaków a niestrasz nimi innych!!! ha ha ha

Gość kwiatek_12
No bez przesady rozumie różne gusta ale aż takie straszne przecież nie są

Gość odczepcie się
to bardzo sympatyczne krówki są :-) krok do przodu, kwiatku, krówki podobają mi się bardziej niż laleczki. tylko może rzeczywiście rób ciemniejsze oczka... :-)

Gość kwiatek_12
Z tymi oczkami to bardzo trafna uwaga Dzięki