Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mustellaa

MAMY Z LUBELSKIEGO-ŁĄCZCIE SIĘ!!!!!!!!

Polecane posty

Maagdaa----a gdzie w końcu będziesz chodzić do szkoły rodzenia?

na lubartowska bede chodzic do szkoly rodzenia.wlasnie dzisiaj rozmawialam z mama o tym i mowila mi ze jeszcze mam czas bo to gdzies od 28tyg.ale za jakis czas bede musiala sie zapisac.tam tez bede rodzic no bo tam mam mame wiec najlepiej tam mi bedzie.:D

W 23tc. Czyli ta dr.która Cię prowadzi,nie będzie z Tobą do końca? Słyszalam,że na Lubartowskiej szkoła kosztuje 200zł

Muszę zmykać. Moja siostra i brat wyjeżdżają dzisiaj do pracy na Cypr,więc biegnę na dworzec się pożegnać. Zajrzę wieczorkiem 🌼 pa ps.ale się dzisiaj rozkręciłyśmy,że ho ho!

na krasnickiej chodze tak kontrolnie i po skierowanie do tego laboratorium bo na lubartowskiej nie ma laboratorium i trzeba by chodzic na biernackiego.a ta dr.do ktorej chodze na krasnicka ma dyzury w szpitalu u mojej mamy czyli na lubatrowskiej.ale jak bede rodzic to i tak bedzie ze mna mama.Nie bede zawracac glowy komu innemu no i polozna jakas ale to pewnie mama zalatwi bo ja tam nikogo nie znam. moja siostra ma termin na 19marca a ty gatha?bo moze macie podobne terminy.a ona tez bedzie tam na lubartowskiej chodzic do szkoly rodzenia.

ja mam na 17marca,ale przecież może być dwa tyg.różnicy w obie strony..nie da się przewidzieć w 100% ;) Jeszcze się nie zapisałam do szkoły,więc nie jest powiedziane się spotkam z Twoją siostrą..ale kto wie? Magda,czujesz już ruchy?

witam stałe bywalczynie! ja robiłam zwykłe usg (znów u Mazurka bo do Wieczorka sie strasznie zraziłam). poprosiłam dr jednak na koniec żeby nam włączył na chwilkę to 3D (że niby chcemy zobaczyć, czy to warto :P ) no i pokazał nam małą dość dokładnie. ja byłam odebrać wyniki wczoraj, ale o 11:30 wiec musiałam dzwonić bo nikogo już nie było. moze rzeczywisci już sie minełyśmy kiedyś. proponuję wymienić sie zdjęciami! co Wy na to? :) wtedy napewno sie rozpoznamy w razie co :)

:) Cześć! Gatha, Maagdaa, Szyt - ja juz zapomniałam jak to jest w ciązy :) Ale jak Was czytam to sobie przypominam. AMaciejka, gdzie się podziewasz??? 🌻 Ja w zasadzie wpadłam sie tylko przywitać.Na razie!

cześć Kochane:D Wchodzę na kafe..i co widzę? Nasz topik na pierwszej pozycji! ..zazwyczaj trzeba go wygrzebywać z czeluści kafeterii. Shenen----zaglądaj cześciej;) i napisz w jakiej cześci koziego grodu można Cię spotkać:) Szyt-----ja nadal trzymam się kurczowo Czekierdowskiego.Ostatnio dowiedziałam się ,że za 3d bierze 200 a z płytą 250. ...tylko nie wiem jakim cudem ostatnie zdjęcia za 100zł mam właśnie 3d? Zauważyłam,że on lubi się bawić swoim sprzętem...tzn.usg hehe:D Chodzisz do szkoły rodzenia? Pozdrawiam🌼

shanen, gatha nie nie chodzę do szkoły rodzenia, bo na kraśnickich nie ma, a do innego szpitala, w krórym i tak nie bedę rodziła to mi sie nie chce. ponoć jest jakś babka na kraśnickich, co prywatnie prowadzi, ale nikt nic nie wie...te pielęgniary są bardzo pomocne, siedzą tylko i plotkują, a jak sie człowiek o coś zapyta, to odpowiedzą z łachą, albo nic nie wiedzą. musze powiedzieć gince zeby sie dowiedziała dokładnie. problem w tym, że mąż ma teraz zapieprz w robocie i i tak nie chodziłby ze mną, bo ledwo żyje po powrocie, a jeszcze przynosi prace do domu. jeśli jesteś zadowolona z Czekierdowskiego to chodz do niego dalej, nie ma co zmieniać. mi ginka poleciła wieczorka na usg, a w ogóle nie byłam zadowolona, wrecz wściekła na niego!

Szyt----chodzę do niego tylko na usg. ...a muszę poszukać nowego prowadzącego,bo ten Trubecki to jednak dupa nie lekarz. ...tylko,kto mnie przygarnie w połowie ciąży?? Zastanawiam się nad szpitalem na Staszica,teściowa poleca mi jakiegoś Daniłosia.Podobno kolega Czekierdowskiego,trochę tak głupio do jednego na usg,a do drugiego normalnie. Jeszcze zobaczę. A jak się czujesz? Dzidzia pewnie się rozpycha? 🌼🌼🌼

rozpycha sie i szaleje, ale ja uwielbiam te fikołki :) a co do tego, że jeden usg a drugi prowadzi ciąże to nie miej oporów. ja np. chodziłam na początku na wizyty do Mazurka i na usg też. potem jako lekarza prowadzacego wybrałam Pawłowska-Pelc, a na usg znów poszłam do Mazurka i pewnie mnie nie pamiętał, ale i tak potraktował mnie bardzo dobrze (chociaż wie, ze nie prowadzę u niego ciąży). trochę zle mi wyszedł opis tych zalezności, ale mam naszieję, że ukryty sens wyłapałać ;) pozdrawiam i spadam! :)

Pytałam dzisiaj na Staszica o szkołę rodzenia...zatkalo mnie jak usłyszałam cenę! ...400zł! Na Lubartowskiej chcą 200zł...nie wiem skąd taka rożnica? W obu terminy dopiero od stycznia,przez 2m-ce..ciekawe czy zdążę skończyć przed porodem? Dziewczyny co z Wami? Pozdr🌼

witam w sobote! narazie nie mam kiedy sie do was odezwac bo jestesmy z mezem u jego rodzicow w edynburgu.wiec zagladam tu zadziej niz zwykle. gatha ja jeszcze nie czuje ruchow chociaz mam czasami jakies dziwne uczucie w brzuchu wiec moze juz cos sie zaczyna:D szyt ja tez jak odbieralam wyniki to juz bylo kolo11.30 i musialam dzwonic. kurcze to jak terminy do szkoly rodzenia dopiero od stycznia to musze juz naprawde sie tym zainteresowac.tylko jeszcze nie wiem czy moj maz bedzie chcial ze mna chodzic. pozdrawiam i milej soboty:D:D:D

:) Gatha, ja w kozim grodzie bywam tylko gościem, stacjonuję w niedzwiedzim grodzie :) Jestem z Chelma, ostatnio byłam w Lublinie jak rodziłam Maję :) CZy u Was dzisiaj też było tak cudownie? Normalnie wiosna. Teraz biorę się za odgruzowywanie domu bo prawie caly dzień byliśmy poza. Pozdrawiam!

:) Co słychać? U mnie buczenie odkurzacza - takiego na baterie, Maja sprząta. Wiecie ze wygraliśmy 3:2 z Rosją? :D:D:D Mnie wzięli i energią naładowali ;) może dzieki temu jakieś grubsze porządki zrobię? Przydałoby się a i dziecko mnie zawstydza tak tym swoim odkurzaczem dzielnie pracuje. Pozdrawiam serdecznie jak tylko dojrzycie zza tej mgły 🖐️

dzien doberek! a u nas znowu puchy.dziewczynki hallo wpadajcie tu do nas. ja wrocilam juz z wojazy.podroz byla koszmarna bo przez te mgly ladowalismy w gdansku i potem autokarem do warszawy i samochodem do lublina.łącznie cala podroz 19 godzin zgroza. ale juz jestem w domciu.usg bede miala dopiero 18 grudnia wiec moze wtedy dowiem sie jakiej plci jest dzidzius.akurat na swieta bedzie niespodzianka.poza tym mam nadzieje ze wszystko ok dolegliwosci nie mam zadnych ale i kopniakow jeszcze nie czuje.:D pozdrawiam milego dzionka:D

czesc dziewczyny. jestem w 36 tc i jestem z Lublina. nie moge sie juz doczekac kiedy urodze. :)

Ciał! U mnie ok! brzuszek rośnie, ale ja już nie bo zaczełam sie racjonalnie odżywiac i nadal cwicze. przez 3 tyg przytyłm 1 kg! a w brzuchu coraz wiecej! wyniki mam dobre, ale kazała brac magnez i no-spe, bo chwyta mnie czasami silny skurcz w okolicy pępka. pobrała cytologię i powiedziała, ze wszysko wygląda ładnie i jest pozamykane :) pozdrawiam!

czesc Iwonka86 fajnie ze do nas dolaczylas.jak juz pewnie sie zorientowalas ja bede rodzic na lubartowskiej bo pracuje tam moja mama jest gin.jejku ja tez juz chcialabym byc w 36tc ale jeszcze pare miesiecy przedemna. dziewczynki gdzie jestescie?bo znowu wieje tu pustka.

no mamuski co jest?caly dzien nikt tutaj nie zajrzal:( zapraszamy wpadajcie tu do nas!

Byłam w tamtym tyg.na usg. Podobno będzie mała kobietka:D Ważyła wtedy 582g.najważniejsze,że wszystko ok;) Ostatnio coś często mam skurcze,muszę trochę przystopować,bo biegam jak wariat. Iwonka----witaj w naszych skromnych progach:DTo już tuż,tuż! Zostań z nami;) ...muszę lecieć,ciężki dzień przede mną:( Pozdr🌼i 👄 pa

:) Kochane! Przyjmijcie życzenia zdrowych, spokojnych i ciepłych Świąt Bożego Narodzenia. Tylko życzliwych ludzi na Waszej drodze i duuużo miłości. Gatha, Maagdaa, Szyt - dla Was dodatkowo życzenia szczęśliwego rozwiazania AMaciejka - uściskaj Lenę ❤️ Pozdrawiam serdecznie!

shenen 🌼 \"Życzę Ci nadziei.... własnego skrawka nieba.... zadumy nad płomieniem świecy filiżanki dobrej pachnącej kawy........( ) piękna poezji ... muzyki.... zadumy .... odpoczynku, zwolnienia oddechu.. nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami.....\" Wesołych Świąt!

witam :) zostały mi 2 tyg do porodu :) trzymajcie kciuki ;) no ciekawe czy któraś sie tu jeszcze pojawi?

A no to i ja witam!!! niestety malo jest dziewczyn z naszego wojewodztwa i nikt sie do nas nie chce odzywac:( szyt pozdrawiam Cie i zycze zdrowego pieknego dzidziusia i łatwego porodu🌼 U mnie wszystko ok.Synek rosnie jak na drozdzach.jestem w 28 tyg takze jeszcze troszke przede mna.Ale juz coraz blizej i to mnie cieszy:) Pozdrawiam 🌼

czesc ja jestem z Puław ale porod bede miala na jaczewskiego w klinice...za 3 tyg..ktoras cos wie na temat obslugi?

Hej dziewczyny Mi zostało jeszcze 37dni! Szyt-----trzymam kciuki🌼 Maagdaa----szybko zleci🌼 pozdr ciepło:D