Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koniczynka22

Ciągle sama

Polecane posty

Dla mnie cały ten związek jest niezrozumiały:( bardzo mnie boli to jak on postępuje, zawsze jak usiłuje pogadać to on zaczyna sie złościć ze nie powinnam miec o nic pretensji i o nic mam nie pytac:( o co chodzi??

Gość Ola_25
Mi tez tak mówił jak próbowałam rozmawiac o nas...Że szukam dziury w całym, mam jakies problemy ciągle...

Ja już nie mam siły:( jestem tym wykończona a jeszcze dobija mnie myśl , że on jest ze mną tylko dla ...sexu:(to okropne...

Gość Ola_25
Ten mój ostatni chyba tak samo:( I tez mnie to dobija, choć nie powiem, że nie lubię seksu.

Tu nie chodzi o to bo sex ja też lubie.....ale myśl o tym, że on jest ze mną tylko dlatego mnie dobija, czuje sie podle, czuję się oszukana, taka jego zabawka:(

Gość Ola_25
Właśnie, jak zabawka...Ja tak samo się czuję:( Gdybym była jakas pusta, głupia, to jeszcze bym zrozumiała, że tlyko seks mu moge dać, ale nie ejstem i Ty zapewne też. Nie rozumiem czemu takim dobrym dziewczynom trafiają się tacy źli faceci:( Mam koleżankę na stancji, która puszcza sie od 14 roku życia, teraz ma 19 i dała chłopakowi po 3 dniach znjaomości, a ten skacze koło niej na jednej nodze, kupuje kwiaty, robi zakupy, wozi ją do domu oddalonego o 100km i nazywa Słoneczkiem. I za co? Zapomniałam dodac, że jest pusta, nie można z nia pogadać o niczym więcej prócz seksie i lubi tez poplotkowac albo ponasmiewać się z innych.

też to zauważyłam....mam wiele koleżanek naprawde wartościowych, które są same a jak już mają chłopaka.......to lepiej takiego nie mieć:( a te puste lale , wredne, które puszczają sie co chwila z kimś innym trafiają na fajnych facetów zakochanych w nich po uszy:( to bardzo niesprawiedliwe:(

Gość Ola_25
Właśnie. Jaki z tego wniosek? Że faceci wolą dziewczyny głupsze od siebie!

Gość zajety
"chciałbyś miec taką dziewczynę jak ja." " Nie rozumiem czemu takim dobrym dziewczynom trafiają się tacy źli faceci" -> ola_25 tak to juz jest ze o sobie mamy lepsze zdanie niz o innych

Gość Ola_25
ja akurat jestem bardzo krytyczna w stosunku do Ciebie. A Ty masz chyba jakies kompleksy, że sie mnie tak czepiłeś.

Gość zajety
->ola_25 Po prostu sie zastanawiam czy do tego worka to siebie tez wrzucilas.

Gość zajety
"ja akurat jestem bardzo krytyczna w stosunku do Ciebie." -> ola_25 wlasnie o tym mowie

Gość Yanda
a ja też sama, też od 2... też poznaję ciekawych facetów, ale żaden z nich nie jest w stanie zainteresować mnie na dłużej... chociaż interesują się mną naprawde fajni faceci, ja nie potrafię z nimi być... dlaczego? nie wiem, chyba nic doo żadnego nie czułam głębszego. A naprawdę chciałabym, poznać tą dtugą połówkę. Brakuje mi tego ciepła.

Gość Yanda
zajęty - nie ma co się czepiać dziewczyn, każda chce się tu wygadać i trochę ponarzekać na swój los, czy to takie dziwne??

Gość Yanda
i zgadzam się z wami dziewczyny, że faceci chyba wolą te puszczalskie i im nadkakują i kręcą się wokół nich. A te dobre, porządne dziewczyny trafiają na samych wykorzystywaczy. Może dlatego że same nie wykorzystują??

różnie to bywa....te puszczaleskie nie zawsze trafiają na fajnych facetów.. wiem tylko, że ja bym tak nie umiaała, nie umiem nikogo wykorzyctać:( ale co do tego , że faceci wolą głupsze od siebie to się zgadzam....

Gość Yanda
to nie tak. Ja myślę, że oni po prostunie mają ochoty się wysilać :) i już i wolą sobie pohasać prawdę mówiąc. Chociaż jak jeden mąż wszyscy deklarują, że wolą te nie puszczalskie. Wiesz, poza tym puszcczalska to niekoniecznie dziwka czy dziewczyna lekkich obyczajów. To taka która lubi się bawić. A te porzxądne, jak mi to kiedyś powiedział mój kolega, to zazwyczaj mają wygórowane mniemanie o sobie i przecież nie oddadzą swojego kawiatka pierwszemu lepszemu w bylejakich okolicznościach... w sumie, jakby tak popatrzeć to chyba się zgadza.

Gość Yanda
ale nikt nie mówi o Tobie :) ale wierz mi, są takie dizewczyny. Chociaż tak naprawdę to nie mam pojęcia dlaczego jesteśmy same. Ja uważam się za atrakcyjną kobietę i co?? Qrcze i nic... może nie mam po prostu szczęścia...

Gość wiosenne loty
Znajdz sobie kolezanke, jak znajdziesz tego jedynego to nie bedziesz miec obiekcji...czasem trzeba poczekac, ale warto

Gość waldooś
usmiechnij się :) bo z taką smutną miną to na pewno nie znajdziesz 😘