Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka123

JESTEM ADOPTOWANA..........

Polecane posty

Gość emilka123

Mam 20 lat . w wieku tak okolo 15 dowiedzialm sie ze jestem adoptowana. Ale nie uzalam sie nad soba.Mam wspaniala ,kochająca mnie mame. Zawsze sie starala aby mi nic w zyciu nie brakowało .Jest poprostu codowna. Ale jednak to ze jestem adoptowana wplywa na mój charakter. Poznalam fantastycznego chlopaka jesteśmy razem prawie dwa lata. Kocha mnie bardzo a ja jego mamy sie zamiar kiedys pobrać ( dom dziecko wspólne życie ). Chodzi mi o to ze jak gdzies idzie do na zajecia czy też wyjeżdza ja juz wiedze ze mnie zdradzi ze mnie zostawi. i to jest ta moja glupia ZAZDROŚĆ wiem ze przez to jestem taka starsznie okropna dla niego. Czesto placze Boje sie poprostu odtracenia, pozucenia. I na milion różnych sposobów probuje sobie przetłumaczyc ale nic nie pomaga. Boze tak bardzo sie boje aby poraz kolejny mnie ktos zostawil.......;( i jak ja mam sobie poradzić ?

Gość chyba powinnas podagac
o tym z jakims dobrym psychologiem

Gość nu
Porozmawiaj o tym z Mamą i wybierz się do dobrego psychologa(razem z Mamą ustalcie do kogo)

Gość mysleze wiedzac o swojej
przeszlosci. dorabiasz automatycznie ideologie do swojej zazdrosci. Wiele jest zazdroznych dziewczyn,szczerze mowiac , prawie kazda jest zazdrosna , wierz mi. Nie lacz tych dwoch rzeczy, nie nakrecaj sie. To jest normalne.