yoaśka 0 Napisano Luty 12, 2006 Mam takie pytanko... Wzięłam Postiron Duo ale tylko jedną tabletke i wiecej nie bede miała :/ nie pytajcie prosze co i jak..... czy to tez zadziała?? czy wogole nie gwarantuje prawidłowego działania?? pomozcie cos prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie znalazłaś Napisano Luty 12, 2006 ? jedna to bezsesu skoro pisze ze trzeba 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yoaśka 0 Napisano Luty 12, 2006 jest napisane \"dla najlepszej skuteczności\".... tak wiesz... znalazłam na chodniku... leżała sobie to wzięłam... a co... moze sie przyda... nie ma to jak inteligenta odpowiedz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yoaśka 0 Napisano Luty 12, 2006 aha... i dodam jeszcze ze wzięłam ok. 1-1,5h po stosunku... a to chyba moco zwieksza prawdopodobienstwo ze zadziała... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yoaśka 0 Napisano Luty 13, 2006 POMOZCIE PROSZE!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jennn111 0 Napisano Luty 13, 2006 jezeli wzielas w godzine po to wystarczy jedna tabletka!! tak jest napisane w ulotce. wiec badz spokojna, wszystko bedzie dobrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yoaśka 0 Napisano Luty 14, 2006 chociaż jedna zajebista osóbka, która pocieszy :* dzieQje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Postinor Duo Napisano Luty 14, 2006 TAk mam k.. na imie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach