Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka na diecie

Jedzenie wspomagające odchudzanie...

Polecane posty

Gość gość
Z pudelkami zaczęłam kombinować już rok temu, ale dopiero od 3 miesięcy jestem zadowolona odkąd zamawiam ze strony wygodnadieta.pl. Tutaj dieta jest opracowana, przemyślana, dobrze wylliczona jeśli chodzi o kalorie i mi służy. Druga rzecz że obsługę jeśli chodzi o dostawy mają porządną, nie zawalają terminów.

Gość gość
Same tabletki nie załatwią sprawy ale na pewno pomogą. Regularny ******modyfikacja diety, nawet najmniejsza aktywnośc fizyczna to podstawa. Ze swojej strony podobnie jak część użytkowniczek polecam Sibutraminę 20mg. Dla mnie okazały się najskuteczniejszym rozwiązaniem. W krótkim czasie spowodowały u mnie hamowanie łaknienia, przyspieszenie metabolizmu jednocześnie dając kopa z rana by przetrwać pierwsze ciężkie godziny w pracy :p Z początkiem stycznia po świętach miałam 72 kilo na liczniku, w polowie lipca 63,3 kg, efekt bardzo fajny, czekam na dolszy rozwój sytuacji. Zachęcam do zadawania pytań: Kasia (kom.739 202 359)

Gość gość
Ja zamawiam pudełka z firmy https://www.maczfit.pl/ i zdecydowanie polecam taki sposób odchudzania. Zdrowo, pysznie, a dietetycznie i kilogramy lecą w dół :) Polecam!

Tylko dieta niskowęglowodanowa pomoże skutecznie schudnąć, bo węglowodany i cukier, to główni winowajcy nadmiernych kilogramów. 😉