Najpiękniejszy z całej wsi 8 Napisano 5 godzin temu 8 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Jakaś stara baba z dzieckiem, o której nie można mówić na tym forum. Ale o mojej matce można.. Ruda, wiem, że czytasz patrząc w karty. Haha mam 20+ mniej niż 30 a ta stara baba z dzieckiem ma mniej niż ja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: mam 20+ mniej niż 30 a ta stara baba z dzieckiem ma mniej niż ja xD Chwalisz sie czy co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: mam 20+ mniej niż 30 a ta stara baba z dzieckiem ma mniej niż ja xD Znowu było napisane w żartach, a ty się obrażasz i tłumaczysz. Płyń, bo jesteś irytujący Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Znowu było napisane w żartach, a ty się obrażasz i tłumaczysz. Płyń, bo jesteś irytujący ale żarty powinny być zabawne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 14 Napisano 5 godzin temu Pamiętajcie łysa jak hejtuje to żartuje Stara ziemniora jest pewnie ćwierć wieku młodsza od łysej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 8 Napisano 5 godzin temu zresztą zauważyłem że wg ciebie żartować można z innych ale z ciebie to już hejt co nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Chwalisz sie czy co on już zajęty, patrz na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: zresztą zauważyłem że wg ciebie żartować można z innych ale z ciebie to już hejt co nie ? Zdecydowanie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: ale żarty powinny być zabawne Nie płacz kiedy odjadę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 63 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie płacz kiedy odjadę.. Ze szczęścia. I do czego to przypiąć przygłupie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 39 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Znowu było napisane w żartach, a ty się obrażasz i tłumaczysz. Płyń, bo jesteś irytujący Dobra jednak ugryzłam się w język. Edytowano 5 godzin temu przez Dangerous Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: on już zajęty, patrz na mnie Patrze i co dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Ale tak cudzego bęcwała przyjąć. Życie zmarnowane. Obraziłam dzieciaka i teraz będe miała przesrane, bo naraziłam się modelce, że drugie dziecko bawi Chroń Panie Boże od takich jęczących ludzi, bez odrobiny męskości. To musi być baba, albo jakiś gej, bo chłop by olał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: Ale tak cudzego bęcwała przyjąć. Życie zmarnowane. dla każdego, kto nie jest twoją rodziną to ty jesteś 'cudzym bęcwałem' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajâWywalone 63 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Obraziłam dzieciaka i teraz będe miała przesrane, bo naraziłam się modelce, że drugie dziecko bawi Chroń Panie Boże od takich jęczących ludzi, bez odrobiny męskości. To musi być baba, albo jakiś gej, bo chłop by olał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Patrze i co dalej jeszcze nie wiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 39 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: dla każdego, kto nie jest twoją rodziną to ty jesteś 'cudzym bęcwałem' Też niańczysz cudze niczym cuckold? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 39 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Obraziłam dzieciaka i teraz będe miała przesrane, bo naraziłam się modelce, że drugie dziecko bawi Chroń Panie Boże od takich jęczących ludzi, bez odrobiny męskości. To musi być baba, albo jakiś gej, bo chłop by olał. Hahahaaha. Ot bankomat znalazła, bebiko, pampers za free to i się trzyma go. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: Hahahaaha. Ot bankomat znalazła, bebiko, pampers za free to i się trzyma go. Modelke obrazili. Chyba muszę ją przeprosić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jeszcze nie wiem Myślałam że ty wszystko wiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Dangerous napisał: Też niańczysz cudze niczym cuckold? ta wzmożona życzliwość to z okazji świąt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 14 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: modelce I tu cie boli stara wiedźmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 8 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Obraziłam dzieciaka i teraz będe miała przesrane, bo naraziłam się modelce, że drugie dziecko bawi Chroń Panie Boże od takich jęczących ludzi, bez odrobiny męskości. To musi być baba, albo jakiś gej, bo chłop by olał. coś jeszcze chcesz dodać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Najpiękniejszy z całej wsi 8 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, Onaaaa napisał: Chwalisz sie czy co jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: zresztą zauważyłem że wg ciebie żartować można z innych ale z ciebie to już hejt co nie ? Tutaj czesto tak myślą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 14 Napisano 5 godzin temu Tych dwóch nikt nie chce to hejcą jak pooojebaane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 39 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: ta wzmożona życzliwość to z okazji świąt? Nie przysadzaj się to nie oberwiesz, prosta matematyka.🧮 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Najpiękniejszy z całej wsi napisał: coś jeszcze chcesz dodać ? Mogę odjąć, że jesteś dzieciak i zawiodłam się na tobie. Pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Dangerous napisał: Też niańczysz cudze niczym cuckold? A niańczyć cudze to coś złego? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, choroszcze jukon welcome napisał: Tych dwóch nikt nie chce to hejcą jak pooojebaane Ale ty chcesz, bo latasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach