Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zegarynka

Precz z siostrami chłopaków!

Polecane posty

Przyjechała do nas w odwiedziny siostra mojego chlopaka. Przyjechała z bagazem ciezkich doswiadczen i pretensji do swiata. Geba sie jej nie zamyka. Wzielam relanium. Boze! niech juz bedzie wtorek!

Gość do kina ją zaproś
na fajny film

Gość precz z preczem

Gość paroovka
a jak ma wchodzic do tej kuchni? Ja tam mam dobre stosunki z siostra mojego faceta. Nie widujemy sie super czesto, ale nie mam nic przeciwko, sympatyczna dziewczyna.

jestem siostra...mam brata...faktycznie,roznie to bywa:( dlatego dziekuje Bogu ze moj maz ma 2 braci...

Gość siostra chłopaka
jak czytam Twój opis to zupełnie jakbym czytała o dziewczynie mojego brata :O Ja mam delikatny charakter. Jestem raczej nieśmiała, a jak tylko ona wchodzi do naszego domu to tak głośno mówi, że ją w całym domu słychać :O ma taki władczy i stanowczy ton i w ogóle laska się czuje jakby była u siebie :O Porażka.. Ostatnio przyszła do moich starych żeby jej poręczyli pożyczkę... Co za tupet. Jak pierwszy raz w życiu ją spotkałam to była taka historia że laska przyszła do mnie do pracy i nawet się nie przedstawiła tylko mi kazała (podkreślam: kazała, bez słowa proszę) podać mi numer do mojego brata bo brat ją do mnie przysyła, bo nie ma przy sobie komóry :O

jak to? nie wyobrazam sobie jak mozna sie obslugiwac samemu w cudzej kuchni, grzebac w szafkach itd zamiast zapytac gdzie co jest i czy moze? ja sie tak nie zachowuje u najlepszej przyjaciółki a co dopiero u obcej osoby!

faktycznie okropna jest Daj jej do zrozumienia ze jej nie lubisz. Mi powiedzieli (brat z żoną)to wprost. Zapytałam: nie rozmawiacie ze mną i myśle ze mnie nie lubicie, a oni odp. Idobrze myślisz! Dałam se spokój i widujemy sie od czasu do czasu. Trudno. Przeżyje.

druga siostrunia co nas oczekiwala od miesiąca na 3dniowa wizyte, to miala pusta lodowke i nawet pieczywa na sniadanie nie bylo-trzeba ja bylo do restauracji zabierac!

To dokuczaj jej tak żeby nie wiedziała ze to Ty, przyklej gumę do łosów, schowaj papier toaletowy hi hi... Zartuje oczywiście. Zawsze ci wrazliwi mają w życiu źle. Przerąbane :o

nie chce jej dokuczac! jestem łagodna osoba. nie mnie ja uczyc taktu. niech juz bedzie wtorek!!!