Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z daleka...

Juz dwa lata na odleglosc 350km a teraz jeszcze dalej...

Polecane posty

Gość z daleka...

Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie...

Gość z daleka
Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie...Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie... Jest mi smutno i to bardzo...afera na odleglosc a on jeszcze dalej jedzie ...kocham go i sie boje ze wszystko bedzie stracone... to takie wszystko skomplikowane ... niewiem czy mi teraz bedzie lepiej...boje sie...