Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ancymonka

lampy Murano nad barem łączącym kuchnię z salonem

Polecane posty

Gość ancymonka

Planuję zakupić lampy weneckie do powieszenia nad barem łączącym kuchnię z salonem. Spodobało mi się zestawienie jakie zobaczyłam w galerii ze szkłem Murano w Promenadzie - trzy takie lampy obok siebie: http://www.muranodesign.pl/product.html?id=109 http://www.muranodesign.pl/product.html?id=107 http://www.muranodesign.pl/product.html?id=100 co o tym sądzicie? dodam, że mieszkanie ma surowy wystrój (dlatego szukałam takich lamp, żeby nieco ożywiły wnętrze) czekam na wszelkie sugestie :)

Gość no fajne tylko drogie

Gość Zauroczonaaaa
Te lampy są super!! Widziałam je na \"żywo\" i mnie zupełnie oczarowały!! A co do ceny: są to rękodzieła, wiec aby mieć te małe dzieła sztuki to niestety troche to kosztuje. Ale za to jaki efekt!!Rzadna z lamp nie jest taka urocza jak te z Murano!!

Gość Zauroczonaaaa
sorki za bład:): żadna, na prawdę żadna nie da takich bajecznych refleksów na ścianie!!

Gość Elllllllllllllllllllllllllllla
Ekstra te lampy szkoda, że mam tak daleko do Warszawy, bo akurat robię remont i sama chętnie bym takie kupiła...

Gość Faffffcia
Możesz kupić też przez stronę internetową, wyślą Ci do domu.

A kupował je już ktoś przez internet? Szybko są dostarczane? No i czy widział je ktoś "na żywo"? Bo miałabym kilka pytań, np jakiej są wielkości, czy dają dużo światła i jak mają się zdjęcia do tego co jest w realu? W końcu jak już mam wydać pieniądze, to chcę chociaż mieć pewność :>

Gość a co to za lampy
??????????????????? Stron nie daje sie otworzyc - zabloowano, więc trudno mi sie wypowiedziec na ten temat :-D

Gość ciekawe te lampy
U mnie strony otwierają się bez problemu. Więc chyba jednak nie są zablokowane ;)

up, up p.s. do osób, którym nie otwiera się strona - mówimy o lampach ze szkła weneckiego murano; kto był w wenecji, ten z pewnością wie o co chodzi ;) te o których mówimy są bardzo kolorowe i takie.... sympatyczne :) w polsce raczej ciężko spotkać szkło murano a założyciel wątku trafił na jakąś stronę polskiej galerii murano z bardzo oryginalnymi wzorami lamp

Gość Faffffcia
Na żywo to ja je widziałam co prawda nie mam żadnej, ale byłam w galerii :). Nie są duże, takie w sam raz, chociaż jak masz spore pomieszczenie to jedna chyba będzie mało widoczna. Co do tego jak się mają do zdjęć - według mnie na żywo wyglądają dużo lepiej, zdjęcia są jakieś takie "martwe" a tam kolory żyją. Na temat tego ile dają światła to Ci nie pomogę, może wypowie się ktoś kto je ma. O wysyłce masz tutaj: http://www.muranodesign.pl/document.html?c=@doc:2 To się naprodukowałam :) Mam nadzieję, że pomogłam :) jeśli się zdecydujesz, to życzę zadowolenia z lampeczki :)

Gość Faffffcia
Acha, jeśli Tobie też nie otwierają się linki, to po prostu wpisz w przeglądarce: www.muranodesign.pl i jak otworzy się strona, to tam na górze jest "regulamin"

Gość ROSSO
TO NA PEWNO BEDZIE FAJNIE WYGLADAŁO! POPIERAM TEN POMYSŁ!!! SAMA MAM 2 LAMPY MURANO!! POTRAFIA ZAUROCZYĆ!!

Gość Nie podobaja mi się
te lampy, kolory sa zdecydowane, a takie kolory w mieszkaniu mnie męczą, juz nie mowie o tym, że światło dają ciemniejsze, a na nasze jesienno-zimowe dni nie jest to dobre. Ja lubie oswietlenie jasne, lampy nowoczesne tym bardziej jak masz polączona kuchnię z pokojem, czyli rozwiązanie nowoczesne - na czasie :-D No ale każdy ma inny gust :-D