Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Piękny widok sřaki tak

Byłem w zabce ale mi testosteronu skoczyl huh

Polecane posty

3 minuty temu, Miecz napisał:

Wątpię. Z nią akurat nie masz najmniejszych szans w przepychankach słownych. Wiesz, inteligencja😴

Rzeczywiście musisz być w cugu, ha ha ha. 

• Haha 2

2 minuty temu, Miecz napisał:

Wątpię. Z nią akurat nie masz najmniejszych szans w przepychankach słownych. Wiesz, inteligencja😴

To sobie wątp, nie mój problem 😀

Przed chwilą, salix napisał:

Po co sie głupio pytasz skoro dzisiaj do tego nawiązywała? 

Sorry. Nie każdy wpis przyswajam. Wiesz za co lubię Seven vel Bó, Kuszę, Cztery ironię i Samansarę? Nigdy nie poświęcali odrobiny uwagi trollom. Robiły swoje, pisały swoje i miały w czterech literach konwenanse.

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Mowisz o sobie?

To jest szczyt wszystkiego że dziadzisko stosujące tanie manipulacyjne zagrywki na każdym kroku śmie wytykać komuś brak kultury. Przełączył się na miecza kaznodzieje.😄

Swoją drogą po miesiącu przeżywania filmu "Dom dobry" i pisania o nim każdemu, kto chciał lub nie chciał czytać, spodziewałam się od Madzi sążnistej recenzji po nareszcie jego zapowiadanym obejrzeniu 😉 A tu cisza jak makiem zasiał?.. . Może coś przegapiłam? A może to jednak prawda, że niektórzy potrafią zmyślić nawet kino 😉 

To sobie wątp, nie mój problem 😀

Masz rację. Twoja głupota, zbyt widoczna, też nie jest moim problemem. Czasami bywam tylko grzeczny i najgłupszej tutaj osobie poświęcem swój czas.

1 minutę temu, Miecz napisał:

Sorry. Nie każdy wpis przyswajam. Wiesz za co lubię Seven vel Bó, Kuszę, Cztery ironię i Samansarę? Nigdy nie poświęcali odrobiny uwagi trollom. Robiły swoje, pisały swoje i miały w czterech literach konwenanse.

Hahaha czyli czytałeś to co ja pisałam pomijając wpisy koleżanki adresowane do ciebie w których żali sie na mnie? 😄

• Haha 1

2 minuty temu, Miecz napisał:

Wiesz ze łamiesz serce kumplowi widmokowi? 😃

Hahaha czyli czytałeś to co ja pisałam pomijając wpisy koleżanki adresowane do ciebie w których żali sie na mnie? 😄

Nie. 

3 minuty temu, salix napisał:

To jest szczyt wszystkiego że dziadzisko stosujące tanie manipulacyjne zagrywki na każdym kroku śmie wytykać komuś brak kultury. Przełączył się na miecza kaznodzieje.😄

no wystarczy poczytac pare wpisów jego do mnie z tego tematu i zetknąć je z moim brakiem pozdrowien dla niego 😀 

49 minut temu, Spaghetti .... napisał:

Już odpisywałem i nie zdążyłem wysłać bo temat poleciał 😅

Pisałem Ci w nocy pół żartem pół serio, bo jeszcze dobrze się jak na szatyna trzymam. O farbowaniu, dobieraniu kolorów zapewne masz dużo większe pojęcie ode mnie, więc mogłabyś mnie przefarbować 🤭 ale na razie nie ma takiej potrzeby i tyle siwych bym musiał czy chciał to zrobić 😎

Zapewniam, że gdybyś oddał swoją czuprynę w moje ręce, to z wiedzą jaką "posiadam",  mógł byś wyjść na tym jak Michał Wiśniewski😉 Tak więc, fajnie się błyszczą siwe kosmyki, srebrzyście, dodają u.roku, nie ma potrzeby tego ruszać.

Jeżeli tak pięknie potrafisz rozumieć historię i teraźniejszość forum, to powinnaś dojść do wniosku, że z Widmo nigdy nie byłem kumplem. A teraz pytanie: Ty naprawdę jesteś tak głupia jak piszesz? Jeżeli tak, to nuż Cię lubię! Popiszemy sobie bardzo ciekawie. Zawsze lubiłem licencjonowane ameby.

4 minuty temu, Miecz napisał:

Masz rację. Twoja głupota, zbyt widoczna, też nie jest moim problemem. Czasami bywam tylko grzeczny i najgłupszej tutaj osobie poświęcem swój czas.

Tak zauwazylam , dość dużo tego czasu poświęcasz najgłupszym wyjąc za nimi w eter 😃

na razie dziadzia to ty sie trochę tutaj zaorales w paru podpunktach co nie świadczy o wybitnej inteligencji 😀

4 minuty temu, draże korsarze napisał:

Chodzi o Bó? To Ty nie znasz najlepszych historii jak go namiętnie robiła w konia😴

Przed chwilą, Miecz napisał:

Jeżeli tak pięknie potrafisz rozumieć historię i teraźniejszość forum, to powinnaś dojść do wniosku, że z Widmo nigdy nie byłem kumplem. A teraz pytanie: Ty naprawdę jesteś tak głupia jak piszesz? Jeżeli tak, to nuż Cię lubię! Popiszemy sobie bardzo ciekawie. Zawsze lubiłem licencjonowane ameby.

Jezeli jedyne co ci teraz pozostało to wmawianie mi teraz głupoty i amebizmu to raczej tej rozmowy nie kontrolujesz 😃 specu od przemów 

2 minuty temu, draże korsarze napisał:

Tak zauwazylam , dość dużo tego czasu poświęcasz najgłupszym wyjąc za nimi w eter 😃

na razie dziadzia to ty sie trochę tutaj zaorales w paru podpunktach co nie świadczy o wybitnej inteligencji 😀

W ogólnym rozrachunku nie dorastasz mi do pięt. Kwestia wieku? A może czegoś innego?

W ogólnym rozrachunku nie dorastasz mi do pięt. Kwestia wieku? A może czegoś innego?

No zdecydowanie nie dorastam 😀 jak sie zsumuje wszystkie twoje osobowisci to nie mam szans 😃

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

Jezeli jedyne co ci teraz pozostało to wmawianie mi teraz głupoty i amebizmu to raczej tej rozmowy nie kontrolujesz 😃 specu od przemów 

Chyba Ty się pogubiłaś. Jak zawsze. Wiesz co nas różni? Nigdy nie miałem tak wysokiego mniemania o sobie jak Ty masz.

No zdecydowanie nie dorastam 😀 jak sie zsumuje wszystkie twoje osobowisci to nie mam szans 😃

Ja akurat Twoją głupotę odbieram pozytywnie. Starasz się być mądrą. A że nie wychodzi? No cóż...

Chyba Ty się pogubiłaś. Jak zawsze. Wiesz co nas różni? Nigdy nie miałem tak wysokiego mniemania o sobie jak Ty masz.

Właśnie widze 😀😂⬇️

3 minuty temu, Miecz napisał:

2 minuty temu, draże korsarze napisał:

Czy te uśmieszki są oznaką zdenerwowania?🤔

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

Właśnie widze 😀😂⬇️

Dlatego, bo pięty są najniżej umiejscowione.

Przed chwilą, Miecz napisał:

Czy te uśmieszki są oznaką zdenerwowania?🤔

Nie, standardowo uzywam, jak zwykle dość sporo 😃

czy te durne pytania są oznaka osuwającego sie gruntu?

Jesteś tak toksyczny i kłamliwy że nikt ci w tym nie dorównuje jesteś definicja toksyczności i zakłamania.

1 minutę temu, salix napisał:

Jesteś tak toksyczny i kłamliwy że nikt ci w tym nie dorównuje jesteś definicja toksyczności i zakłamania.

dlatego z qweta tak sie polubili 😃

Serio? Bo? Wspomniałem o Twoim alkoholiźmie? To społeczna choroba. Nie wstydź się. Zawsze powtarzam, że fora dla alkoholików to złe miejsce. Łatwo ich odpalić i zapiją.

dlatego z qweta tak sie polubili 😃

To Ty jej nie lubisz. Ktoś ma prawo mieć o niej inne zdanie.

4 minuty temu, draże korsarze napisał:

Nie, standardowo uzywam, jak zwykle dość sporo 😃

Nie. Chcę po prostu wiedzieć. Podobnież wiedzy nigdy za wiele.

5 minut temu, draże korsarze napisał:

Czyjego? Mojego czy Twojego? Nie wiesz do czego zmierzam?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się