Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zerkająca na męskie spodnie

Cz zwracacie uwagę jak facetowi odznacza sie penis w obcisłych spodniach ?

Polecane posty

Gość MOJA PIERWSZA CZEKOLADA
mniam mniam mniam

Gość MOJA PIERWSZA CZEKOLADA
mniam mniam mniam

Gość zerkająca na męskie spodnie
mnie się już odechciało.

Gość postrzelona29
JA TAM NIE ZERKAM NA MĘSKIE SPODNIE

Gość uwazam ze
w wiekszosci przypadkow to jest szalenie, okrutnie obrzydliwe!!!!!

Gość Ziuta z gazowni
ja nie zwracam na to uwagi

Gość ZZZ3363
czemu nie

EUREKA! Już wiem, dlaczego wciąż rosnąca liczba młodych, zdrowych par na Zachodzie rezygnuje z seksu w ogóle i woli żyć ze sobą \"na biało\"! Pewnie jakjo nastolatkowie udzielali się na podobnych \"forach dykusyjnych\" i pozostał im dożywotni uraz...

Gość maniaczka penisowa
uwielbiam duze penisy w obcisłych sexy dżinasach

zdarza mi się patrzeć na męskie krocze...ale zdecydowanie wole tyłeczki:D...jeden już mam upatrzony...mniam...tylko schrupać:P

ale jajeczka w spodniach obcisłych to chyba strasznie się przegrzewają i pocą..nie jest wskazane by mężczyżni chodzili w obcisłych gatkach.....lubie jak spodnie sa wąskie i odznacza się przyerodzenie ale te spodnie nie moga być \"rurkowe\"takie obcisłe ze az jajecznica sie moze tam zrobić....nieco luzu musi być......no i musi miec gabaryty taki odwazny pan w spodniach;)....faceci chyba generalnie wolą lużne........

Gość pieszczoch swojej żony
ja raczej zwracam uwagę na to co troche wyżej- seksowny staniczek, zarysowane dwa wzórza a nie jakieś krocza męskie

Gość bcer
jajecznica to może być jak cie ktoś kopnie w jaja.

Gość Ach to ja
Jesli ma super tylłek, "małego" i ciałko i twaz- to bombastik- chcę takiego!! ale sa wyjatki;/ Nie powiem jakie, bo mi nieodbrze...

Gość podoba mi sie jak facet
chodzi w obcisłych spodniach i widac jakiego ma penisa.Najlepiej jak ma połozonego tak wzdłuz nogawki

Gość asystentka zarządu
Ja się dzisiaj połapałam, że nie mogę oderwać wzroku od rozporka mojego nowego kolegi z pracy. Zazwyczaj nie zwracałam na to uwagi, ale jemy tak się odznacza orzeł, że nie sposób się nie patrzeć. Nosi obcisłe bokserki i penisa ma ustawionego w bok tak że dochodzi mu prawie do kieszeni. Niedość że jest długi to jeszcze gruby i widać nawet zarys główki. Niesamoity widok. W dodatku kolega jest całkiem przystojny;) Aż nie mogę się doczekać jak jutro znowu będę miała okazję popatrzeć. Już go obgadałyśmy z koleżankami. Wszystkie zwróciły uwagę na jego przyrodzenie;)

Wiem ze lubicie :) Czesto podjezdzam w wolnym czasie albo jak mam przerwe gdzies na miasto lub do parku miejskiego i sobie spaceruje. Uwielbiam jak kobiety sie na mnie gapia. Specjalnie jeszcze gram aktora :) Uwielbiam to robic Dzisiaj bylem np, obok kasyna w Malmó i jedna taka grubawa dziewuszka, moze 25 lat miala z matka byla razem w parku i tak na mnie oczy wybauszala.. :) Ja udawalem oczywiscie ze niewidze :)

Gość gość
Ja czasami do biura specjalnie nie zakładam bielizny, wkładam Wacława do prawej nogawki spodni od garnituru , jaja do lewej i czerpie satysfakcję z miny zafrapowanych koleżanek i zazdrosnych kolegów. Największa pyta w biurze. az rozrywa spodnie, szczególnie jak go trochę popieszczę i powiększę.

Gość gość
w takie upały zazwyczaj chodzę bez bielizny i czasami łapię spojrzenia dziewczyn w stronę krocza :D

Gość gość
a co sacdicie o tym ze meszczyzna nosi tylko i wylacznie stringi oczywiscie meskie?

Gość gość
Lubię patrzeć, gdy mężczyzna jest w stringach.