Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytująca

Jak wygląda śluz w kolejnych fazach cyklu?

Polecane posty

Gość zapytująca

Czy mzoecie mi napisac jak powinien wyglądac sluz w kolejnych fazach cyklu?

Gość zapytująca
up

Gość zapytująca
prosze, niech ktos mi napisze...

Gość ***dzida***
Niedawno ktos pytal o to,i szczegolowo opisywalam kazda faze.poszukaj troszke, jak nie znajdziesz,to pisz.

Gość zapytująca
dzida dzieki wielki... bo w sumie to ja mam taki problem mam bardzo nieregularne miesiaczki, wiem ze to skutek nierwow przede wszystkim, moze troche szybkiego tempa zycia... no i czytalam kiedys ze w cyklu wydluzac sie moze faaza przedowulacyjna... ze wlasnie czesto nerwy powodują jej przesuniecie... I mam takie pytanie... przykladowo statnio okres rozpoczął mi sie 9 stycznia... czy mozliwe ze owulacje mialam dopiero w okolicach 5,6 lutego? Od 16stycznia do 3 lutego mialam wiel;e stresow... sesja... heh... no i 6 lutego pojawil mi sie taki sluz jaki podajesz dla owulacji...po czym nastąpilo uczucie suchosci.... no i wlansie neiw eim co o tym myslec... bylam u gina 30 stycznia i powiedziala mi ze moje nieregularne cykle to kwestia stresow i przepisala mi MgB6... niby ma mi pomoc...

Gość zapytująca
wiem ze jestem natretna ale moze ktos mi cos jeszcze na ten temat powie?

Gość zapytująca
...

Gość zapytująca

Gość zapytująca
?

Gość zapytująca
napiszcie cos,... p[lisss

Gość ***dzida***
ale czemu to cie tak bardzo martwi?? bylas u lekarza,a jednak wiekszosc wie co robi :) niestety nieprawidlowosci w cyklu sa czeste,u wielu kobiet,gdyz ma na to wplyw wiele czynnikow,min stres. Glowa do gory!! :) A od jak dawna miesiaczkujesz??

Gość notizblock
martwi mnei to poprostu... nie znosze takich sytuacji, kiedy nie mam pojecia z jakiego to powodu, bo w ciązy nie jestem na 10000000000000000000% gdyz poprostu najzwyczajneij nie mialam okazji w nią zajc... hehe :) wiec nie wiem o co chodiz...

Gość ***DZIDA***
Jezeli mniej wiecej wyreguluje ci sie cykl,proponuje szczegolowa obserwacje cyklu,mierzenie temp,i obserwacja sluzu.pomoze ci w informacji,kiedy masz owulacje,kiedy nie,kiedy dostaniesz okres.