Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malineczkaaaa

nadżerka

Polecane posty

Gość malineczkaaaa

hej babeczk!!!pewnie nie jedna z as miała z tym problem wiec pytam was jakie sąobjawy przy nadżerce?????????ja se obawiam ze mam cos takiego.....jednym z takich objawow jest krwawienie przy stosunku....prawie za kazdym razem.straszne!!!!!!!!

Gość to jeden z objawów
niestety, ale najlepiej udac się do ginekologa

Gość idź do lekarza
Ale to może też być objaw np. mięśniaków.

Gość iza26
Cześć! Też miałam ten problem i stosowałam olejek rokitnikowy. Tylko to mi pomogło. Iza

Gość malineczkaaa
no to teraz sie niezle przestarszylam......tylko wecei co?ja 5 miesiecytemu robilam wszystki adania u gin i bylo ok...no procz zapalenia przydatkow ale po 2 tyg leczenia stwierdzi ze jest ok (bylam 2 razy do kontroli)......wczesnie miewalam raz alo 2 bol przy stosunu i krwawienie ale wtedy bylam prze okresem i mysalam ze to wlasnie to...........to co lekarzby nie zdjagnozowal powaznej choroby..........owszem wspominalam mu zemiewalam bol przy stosunku ale powiedzial ze to przez suchosc pochwy (uboczny skutek sosowania tabl antykonc)....uz nie mozna wiezry tym lekarzom!!!!!! iza, ten olejek mozna kupic w aptece???ile kosztuje i jak sie go stosuje??????? a ty mialas problem z nadzerk czy poprostu mialas ak jak ja krwawienia i nie wiedzialas co to jest?pozrawiam

Gość ewcia111111111
do izy26 nie wiesy czy ten olejek momoez na zapalenie przydatkow?

Gość Kaskr4444
Przed urodzeniem dziecka nadzerki sie nie usuwa tylko zapalenia!

Gość malineczkaaa
dzięki za rady ale mi pomógł soczysty ob­ciąg z po­łykiem :)

Gość ino
Ja nie miałam żadnych objawów nadżerki.

Gość malineczkaaa.........
.....ta prawdziwa..........ale ludzie to sa debile ze sie podszywaja podkogos i robia sobie jaja z z powaznych spraw...........trzeba zalozyc topik " mam ze soba problem i dlatego drwie z innych!!!!!!!!!!!".taka moja rada

Gość magdita
dziewczyny, z tego co powiedzial mi moj ginekolog, to nadzerke mozna rowniez usuwac przed urodzeniem dziecka. Ja mam II grupe i jezeli poprawi to moj komfort zycia to moge to zrobic nawet zaraz. To nie jest prawda ze przed ciązą tylko leczy sieja farmakologicznie

Gość zanuaria
miałam wypalankę 2 dni temu.naczytałam sie wiele na ten temat i to czesto niezbyt miłych wiadomosci.szłam jak na skazanie!!!pełna obaw.teraz wiem jedno-POLECAM!!!to zupełnie nie boli,nie jest wcale takie nieprzyjemne...cały zabieg trwał około 10min.a miałam dużą nadżerkę/bo zwlekałam!/wystarczy udać się do dobrego lekarza,takiego z ludzkim podejściem!!!polecam- dr.GRABARCZYK W LESZNIE!!!świetny ginekolog!!!!!!!!!!DZIEWCZYNY NIE ZWLEKAJCIE!!! czuję się rewelacyjnie.zresztą o ewentualnych dolegliwościach poinformował mnie dr.GRABARCZYK więc nie denerwuję się i...mam spokój!!!

Gość blah
mam nadżerkę ale nigdy nie miałam zadnej krwi oprócz miesiecznej :O

Ja o nadżerce dowiedziałam się dopiero u ginekologa (żadnych objawów nie miałam) Miałam \"wypalanke\" w wieku 17 lat. Gdzieś czytałam, że kobietą przed pierwszą ciążą nie robi się \"wypalanki\".