Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delfinka1

czy macie zawroty głowy po harmonecie?

Polecane posty

Gość delfinka1

mam straszne zawroty głowy w pierwszych 3 miesiącach brania tabletek nie miałam tylko mocno bolała mnie wątroba biore 5 opakowanie i ostatnie bardzo kręci mi sie w głowie wy też tak macie?

Gość delfinka1
mam nadzieje że to nie ciąża tabletki biore od 5 miesięcy bardzo regularnie kochałam sie 2 miesiące temu okres miałam potem dalej w pierwszym miesiącu normalnie a w drugim same skrzepy lekarz mówił że moge sie źle czuć po nim ale tylko w pierwszych 3 miesiącach szłam do niego pare misięcy temu po to żeby przepisał mi coś na przedłużenie okresu i na przytycie bo jestem bardzo chuda dał mi harmonet mówił że po nim kobiety niektóre po 3 miesiącach przytyły do 8 kilo ja nie a jak do niego dzwoniłam powiedział że harmonet skraca miesiączki >-: nie wiem co zrobić mam nadzieje że to nie ciąża

Gość smarfetka
mi po harmonecie skoczyło ciśnienie i włączył sie agresor a czy kogoś mocno bolał brzuch? mnie tak i do tego co chwile latałam do toalety siusiu drogie tabletki ale mi nie pasują

Gość agent_ka
bralam harmonet 2 lata. efekty uboczne jakie zauwazylam to: drastyczny spadek ochoy na seks suchosc zawroty glowy, poczatkowo myslalam ze to nie ma zwiazku z tabsami i bylam nawet u neurologa, na szczescie po kolejnej wizycie zasugerowal odstawienie tabletek anty i przeszlo.... niestety ja bralam tabletki poniewaz mam sklonnosc do torbieli wiec po odstawieniu harmonetu narosla mi torbiel na jajniku, teraz lekarz przepisal mi logest i boje sie jakie teraz bede iala efekty uboczne pozdrawiam

Gość madziarek
a jak biore harmonet reguralnie to możliwe że zajde w ciąże podczas ich brania ? tak dziwnie sie czuje boli mnie brzuch dużo jem mam zawroty głowy powiedzcie mi