Camomile. 0 Napisano Sierpień 30, 2006 jestem! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kikkikii Napisano Sierpień 31, 2006 jak to jet z ciaza po tych tabsach? piszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 19tkaaa Napisano Sierpień 31, 2006 ja biore Micro juz prawie rok.. Gdyby tak było to co jedna z forumowiczek napisała ze sa dla kobiet ktore nie chca miec dzieci to ginekolodzy by ich nie przepisywali młodym dziewczynom.. Mam duzo kolerzanek co biora Micro i chodza do roznych lekarzy.. Wiec poprostu nie wierze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asia221188 Napisano Sierpień 31, 2006 Ja juz tez nie wiem co mam o tym myslec:(Takze boje sie w przyszlosci,ze moga byc jakies problemy z zajsciem w ciaze...Wiekszosc moich kolezanek rowniez zazywa te tabletki!Najgorsze jest to,ze chce mi sie ciagle jesc i nie wiem czy powodem jest Microgynon?:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 19tkaaa Napisano Sierpień 31, 2006 hehe chyba ma cos ztym wspolnego.. ja duzo jem ale co najsmieszniejsze nic mi nie przybywa.. raczej chudne.. a niekiedy mam tak szczegolnie przed przerwa w nocy sie budze i musze cos zjesc słodkiego i strasznie mi sie chce pic.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lilkakii Napisano Wrzesień 11, 2006 hey, ja wlasnie zaczelam, troche boli mnie brzuch, czy moge zazyc przeciwbolowe bo mysle ze to by mi pomoglo. czy ktoras z was po dluzszym stosowaniu tych tablet starala sie o dziecko? czy nie ma z tym problemow po stosowaniu tych tabletek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 19 latka Napisano Wrzesień 11, 2006 mozesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jiko Napisano Wrzesień 11, 2006 wlasnie jak jest z ciaza po tych tabletkach, tzn po dluzszym stosowaniu? mialyscie problemy z zajsciem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Imbirka_ 0 Napisano Wrzesień 11, 2006 Biore Micro- , co prawda nie wiem nic o prawdopodobieństwie zajścia w ciąże po odstawieniu tebletek.Ale na zdrowy rozum - tyle kobiet bieze tabletki anty i potem jest ok. Niewydaje mi sie aby moglybyc jakies powazniejsze problemy.Przeciez one niepowoduja NIEPLODNOSCI.. A tak z innej beczki: Boli mnie od dluzszego czasu glowa (wrecz migrenowo) -> może to od tabletek?? No i przytylam gdzies tak 2 kg.. Ale to akurat moglabyc wina roznych : imienin, grilli etc. Jak myslicie ..ten bol glowy moze byc spowodowany braniem tabletek??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolik Napisano Wrzesień 12, 2006 ja zaczelam brac te tabsy i na razie ok, mam nadzieje ze bedzie dobrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość silisisiis Napisano Wrzesień 15, 2006 dziewczyny mam dretwienie nog to moje pierwsze tabsy, co mam robic, jestem dopiero po 7 tabletce??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weronkaaa Napisano Wrzesień 17, 2006 to wszystko indywidualna sprawa- ja zaczynam brac za tydzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asia221188 Napisano Wrzesień 19, 2006 Powiedzcie mi jak was bola nogi i miesnie to w ktorym miejscu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwasia 0 Napisano Listopad 3, 2006 mam dwa opakowania microgynonu do sprzedania, kontakt gg 4020207 mail: katherine20@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Listopad 6, 2006 hej kobietki ja tez zaczelam brac microgynon, gina mi polecila, powiedziala, ze to dobre i niedrogie tabletki, wiec sprobuje... dzis bedzie dopiero moja11 atbletka, na samym poczatku okrutnie przez ponad tydzien bolala mnie glowa, zyc nie moglam, szczegolnie w pracy, a pracuje przy kompie po 9 godzin dziennie... apetytu nie mam, tak jak to bylo przy zastrzyku, bo wczesniej mialam hormony domiesniowe na 3 miesiace i 3 miesiace mialam plamienia, teraz dzieki micro plamienia zniknely... kurcze juz od 3 miechow nie mialam okresu, ciekawe jak to bedazie troche dziwne uczucie jak teraz o tym pomysle, odzwyczailam sie :) pozdraiwam szkoda, ze topic nie jest kontynuowany, dziewczyny laczmy sie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Listopad 6, 2006 kurcze ten topic naprawde umarl, albo zadna nie chce sie przyznac, ze bierze te tabsy, szkoda, myslalam, ze sobie z kims poklilam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kabaretka_aa Napisano Listopad 7, 2006 ja biorę i za 4 dni koncze 1 opakowanię... ale hm trudno mi powiedziec czy jestem zadowolona czy nie , ponieważ nie barlam innych tabsów.. a pierwsze 2 tyg czulam sie strasznie senna po nich:O na maxa msylalm ze wykituje.. spalam po 14 godz i dupa tak sie nie wysypialam .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania k 0 Napisano Listopad 8, 2006 Witam Ja microgynon brałam po pierwszym dziecku 6 lat.W grudniu odrzuciłam je bo planowalismy z mezem drugie dziecko a w styczniu juz zaszłam w ciaze-wiec szybko.Mam półtoramiesiecznego zdrowego synka,i jak zdecyduję sie wrócic to dalej bede brac te tabletki bo przetestowałam full i ak€rat w moim przypadku sie one sprawdziły najlepiej. POZDRAWIAM pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_karina_ 0 Napisano Listopad 9, 2006 To najgorze tableki antykocepcyjne jakie chyba są na rynku. Brałam je bardzo krotko bo czulam sie po nich okropnie - ciagle bolala mnie glowa i mialam zaburzenia rownowagi( - tj. kręcilo mi się w głowie) i mialam nudnosci. Polecam Cilest nie zauwazylam p onich skutków ubocznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Listopad 16, 2006 karina to ze ty sie zle po nich czujesz nie znaczy, ze kazda z nas bedzie sie tak samo czula jak ty, mnie tez na poczatku bolalal glowa przez poltorej tygodnia, pozniej kolejny skutek uboczny, ktorego wczesniej nie odczuwalam, zaczely bolec mnie lydki, a to oznaka, ze mam niedobor magnezu... kuje mnie cos czasem pod sercem i dzis rano prawe biodro mnie bolalo, promieniowalo mi do uda.... dzis biore ostatnia tabletke, pozniej przerwa, po przerwie zaczne drugie opakowanie i pojde do gina, poprosze o zmane, bo po tych do tego mam zmiany skorne, okropne prysazcze jak nigdy, ale sama widzisz , ze niektore z kobiet tutaj pisza, ze sobie chwala, widocznie tobie ani mi nie sluzyly... a i jeszcze jeden skutek uboczny, boli mnie od wczoraj ucho w srodku, nad ranem czulam cze probuje wygrzebac cos, czego tam nie ma.... dbam o higiene i nigdy mi sie cos takiego nie zdazrylo, nie wiem czemu te uhco boli, jakby cos tam siedzialo, i kulo mnie.... zmienie ale dopiero pod koniec grudnia jak mi sie skonczy te drugie opakowanie, mam nadzieje, ze przy nastepnym nie bedzie mnie juz glowa boalala, koszmar.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aliseeee Napisano Grudzień 5, 2006 Ja zaczelam drugie opakowanie, ale juz wiem,ze jak je skoncze wroce do Harmonetu. Bo po Microgynon 21 boli mnie czasem noga prawa w lydce, jakas zyla czy co,niewiem. I wyszla mi na zewnatrz duza zyla,jest widoczna. Jem za trzech po tych tabsach!!! Chyba jednak sa ciezkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trinity27 0 Napisano Grudzień 5, 2006 ja Microgynon brałam 5 lat prawie bez większych przerw ... czulam się rewellacyjnie ... zero skutków ubocznych ... moze troche libido mi spadlo ale to nie było problem poniewaz zawsze mialam większa ochote na sex ... wiecie ... sama nie wiem co mam napisac ale nie biore ich juz od 2,5 roku ...a od 1,5 roku próbuje zajsc w ciaze - niestety bezskutecznie :( .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eustoma 0 Napisano Grudzień 5, 2006 brałam je około 2 lat i było o.k.Żadnych skutków ubocznych.Moja ginka sama zaproponowała zmiane na inne czyli yaśmin,po których również dobrze się czułam za to cena o wiele wyższa (bo tylko microgynon jest dofinansowywany,pewnie dlatego ,że jest prehistoryczny). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aliseeee Napisano Grudzień 7, 2006 Kurcze... Wiecie a ja na dodatek mam calkowity spadek libido..zero ochoty zero!!! W grudniu wracam do harmonet! A< sa jeszcze lzejsze od harmonet?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noprosze prosze Napisano Grudzień 7, 2006 a ja biorę już 2 lata i ani jednego skutku ubocznego! nic a nic :) moja kleżanka, której teść jest ginekologiem, też je bierze - od 4 lat i też nic; to sprawa naprawdę indywidualna i wątpie żeby po jednym opakowaniu wychodziły żyły a jeśli macie taki koszmarny apetyt to po prsotu ograniczajcie swoje łakomstwo, a nie zwalacie wunę na tabletkę :) dzisiaj można naprawdę indywidualnie dobrać tab. jak nie to to inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość noprosze prosze Napisano Grudzień 7, 2006 sorki za literówki ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość angela22 Napisano Czerwiec 4, 2007 ja zazyłam juz 3 opakowanie i schudłam 1kg czuje sie swietnie nie mam zadnych humorów-wręcz przeciwnie jestem spokojniejsz i bardziej wyluzowana a to czy przytyjemy potabletkach zalezy tylko od psychiki laski nie nastawiajcie sie ze przytyjecie to brdzie ok!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oliwka bambino 0 Napisano Czerwiec 4, 2007 czesc mam do sprzedania 2 opakowania mikrogynonu moje gg 3699267 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asia221188 Napisano Czerwiec 26, 2007 Hej!Brałam Microgynon przez ok 9 miesiecy.Czulam sie dobrze,nie tylam,nie mialam zadnych dolegliwosci.Ale od niedawna(ok 2 miesiecy)poczulam bol miesni w jednej nodze.Poszlam do ginekologa...lekarz odstawil mi tabletki i zapisal jakies witaminy.Ide do kontroli w polowie lipca i sie okaze od czego tak naprawde te bole:(Jednego jestem pewna,ze nie powroce do wczesniejszych tabletek! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nastolatka18 Napisano Lipiec 20, 2007 Hej laski;) Jak u was było z dziewictwem?? Ja mam prawie 18 lat i BARDZO przeszkadza mi to, wstydzę się tego strasznie:( Biorę Diane 35 od 30 maja ale boję se jej zaufać no i nie mam stałego faceta ehhh:( Ale niedługo musze to zrobić i chce bo zwariuje:(:( Czy mogłoby byc Diane 35 + gumka?? Bedzie Ok?? Panicznie boję się ciąży a jak będe z facetem to posunę się za daleko i będzie... CO ROBIC?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach