Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jassmina

czy activia jest skuteczna stosował to ktoś????????

Polecane posty

Gość jassmina

witam odpowiedzcie dziewczyny na moje pytanie bo jakoś niekoniecznie w to wierzę ale jeśli tak to się skuszę

owszem, po jakichś 2 tygodniach widać efekty... ale chyba lepiej zdrowo się odżywiać - jem codziennie otręby, wychodzi taniej niż activia ;)

Gość jassmina
ale jakie otręby? pszenne? i z czym? z jogurtem?

najbardziej lubię otręby granulowane z jabłkami lub ze śliwkami, na śniadanie jem zwykle musli lub płatki z mlekiem, do tego dodaję zawsze otręby, a czasami do jogurtu, bo też jem codziennie.

je jem activie od ok 2-mcy i do tego otrebów graść- mi pomaga- mam teraz lepsza przemiane no i nie mam wzdęc a kiedyś- szkoda gadac

Gość brzuchowatybaloniak
a droga ta avtivia? chciałabym tak z 14 dni tylko ja kupowac a czy potem sa nawroty?

Gość pani dietetyk
a powiedz mi dlaczego zamiast usunac przyczyne chcesz sie truc dalej jakas aktivia ktora (jak KAZDY lek) zatruje Ci watrobe i krew!?czy nie lepiej wyleczyc problem i zmienic diete! bravo platki owsiana-ale UWAGA-uwazajcie na mleko!!!!!!!!!to trucizna!poczytajcie sobie prace na temat mleka i najnowasze badania, na pewno cos znajdziecie na necie!

Gość rwetes rwetes
aktivia to serki i jogurty a nie leki