Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcelaaa

vichy normaderm-skutkuje????????????????????

Polecane posty

Gość Marcelaaa

miał moze ktos z was ten krem?dobry jest?chciałabym wyrównac koloryt skóry oraz pozbyc sie drobnych blizn potradzikowych...pomógł wam ten krem? A moze jakis inny specyfik?

jak dla mnie, to szkoda kasy.na początku, to nawet byłam zadowolona,ale później coraz mniej.mało wydajny, drogi i mało skuteczny:(nie polecam

Gość numi
Nie okropny krem,zresztą kremem nie zlikwiduje się zaskórników...,rozszerzonych porów czy krost...Sam krem mało wydajny,rozczarowywujący,wszystkie zaskórniki były lepiej widoczne po tym kremie9może na tym polega jego działanie,że najpierw jest gorzej a potem lepiej???)jednak osobiście nie polecam.

mi bardzo pomógł brevoxyl i kosmetyki dr hauschki.polecam olejek, maseczkę rewitalizującą i korektor!

Gość Marcelaaa
azymutka =>w jakiej cenie jest ten brevoxyl??/i na co działa(na tradzik, na blizny czy moze koloryt wyrównuje

Gość marcelinaaaa
a moze znacie jakies dobre masci?

brevoxyl kosztuje ok.20 zł i jest bardzo wydajny. Niestety wysusza,ale jak się używa tylko na wieczór, to jest dobrze. A na dzień coś nawilżającego.Polecam maseczkę rewitalizującą, kóra mozna stosowac jak krem.To juz droższa rzecz,bo kosztuje ok.70 zł. w sklepie internetowym dr hauschka. brevoxyl pomógł mi pozbyć się podskórnych rzeczy, bardzo wyrównał skórę.Chyba też trochę rozjaśnia.

vichy jest dobry ale baaardzo wysusza. Nie mogłam po jego nałozeniu nalozyc podkładu bo strasznie sie kruszył- tak mi krem wysuszył skóre.