kaki21 0 Napisano Luty 14, 2006 Zastanawiam się czy wypada mi tak bez problemów zapytać mojego chłopaka,czy nie będzie mógl w połowie sfinalizowac kosztu tabletek,w końcu jego też to dotyczy,tym bardziej,że chce,abym je brała...No własnie,wypada mi o to pytać??? W sumie to jesli chodzi o mnie to miesiecznie spory wydatek by był,a tak dzieliłoby sie na pół...proszę o opinie,dzięki z góry:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Leśna Napisano Luty 14, 2006 Pewnie ze Ci wypada! Skoro on chce zebys je brała i zna Twoja sytuacje materialna to czemu nie? Nie masz sie czego wstydzic. Zdecydowaliscie sie na wspolzycie to byly obustronne decyzje. Przeciez nie prosisz go o nowy ciuszek tylko o to zeby nie bylo niespodzianek placzacych w łożeczku:0 Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość potraktuj to tak Napisano Luty 14, 2006 oczywiście....niech ci jeszcze da połowę na leki, które będziesz zażywać po odstawieniu tabletek... to dopiero będzie się działo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wierna Penelopa 0 Napisano Luty 14, 2006 Myślę że to całkiem naturalne pytanie:) i oczywista sprawa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinga2 Napisano Luty 14, 2006 zapytaj sie w końcu to jest wasza wspólna decyczja ja sobie nie wyobrazam zebym musiała płaciic całosć zawsze na spółe buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Luty 14, 2006 dzieki:) zapytam:) on jest taki,że nie odmówi,ale myślałam,ze nie wypada tak pytac.Teraz jednak doszlam do wniosku,ze to w sumie lezy tez w jego interesie.Jak nie chce w gumki inwestowac,to niech zaiwestuje w moje tabletki:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wierna Penelopa 0 Napisano Luty 14, 2006 Dokładnie, leży to również w jego INTERESIE :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Luty 14, 2006 a czasem wstaje i strzela...:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miareczka Napisano Luty 14, 2006 Dziewczyny jeżeli dla was wydatek w postaci 30 zł to spory wydatek, to radzę je dobrze brać bo becikowe jest jednorazowe;) Aha oczywiście powiedź mu żeby się dokładał, to tak samo jego sprawa jak i twoja;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
córka księżyca 0 Napisano Luty 14, 2006 Mój mężczyzna sam bierze często ode mnie receptę zaraz po wyjściu od lekarza i idzie do apteki kupić pigułki . Zawsze możesz zapytać , to nic nie kosztuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość neni Napisano Luty 16, 2006 hmmm dziwna sprawa:| normalny, dojrzaly facet raczej sam proponuje takie rzeczy :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach