Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ara

co myślicie o deserkach ze słoiczków??

Polecane posty

Gość ara

Dawać czy nie dawać? mała ma 4 mies. i zaczęłam jej dawac te po 4 m-cu i tak jej smakują. Te z hippa. Teściowa mówi że to sama chemia, inni że to dobre co wy na to?? bo sama już niewiem.

Jaka chemia? Bez przesady! Niektóre deserki są z kontrolowanych upraw ekologicznych i są jak najbardziej OK. Później można oczywiście spróbować dać np. tarte jabłko, ale rozpoczyna się zwykle od deserków, bo one nie mają tych kwasów, co znajdują się w świeżych owocach i dzieci w tym wieku najlepiej je tolerują. samo zdrowie! Polecam. Ja zaczęłam od słoiczków, potem wprowadzałam świeże owoce i moje dziecko do tej pory jest bardzo \"owocowe\" :)

Gość ara
no właśnie poczytałam dużo o hippie i bardzo mnie przekonał ich proces upraw i produkcji.a mnie też smakuja :)

Taaa, rozumiem, że wszystkowiedząca teściowa najlepiej sama ucierałaby dziecku jabłuszko, itp? Pewnie, można, tylko skąd pewność, że jabłuszko nie rosło przy asfaltowej drodze i nie zawiera ołowiu ;)? Nie daj sie zwariować, dziewczyno i po prostu ciesz się, że dzidzi smakuje.