Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pumaik

tolerancja to nie akceptacja

Polecane posty

Gość pumaik

obecnie roprzestrzenia się jak chwast błędne rozumienie słowa tolerancja, szczegółnie jeśłi idzie o homoseksualizm. To, że się toleruje homoseksualizm to nie znaczy, że się go akceptuje. Jeszcze tego by brakowało by normalny człowiek akceptował dewiację ... musiałby być nienormalny chyba. Zajrzyjmy do słownika wyrazów obcych: TOLERANCJA - wyrozumiałość w stosunku do cudzych wierzeń, praktyk, poglądów, postępków, postaw, choćby różniły się od własnych albo były z nimi sprzeczne Etym. - łac. tolerantia 'cierpliwość, wytrwałość' od tolerare 'wytrzymywać; znosić'.

Gość kampanos
racja !

Gość podoba mi sie ....
alez ty masz problemy !!!!!:O

Gość pumaik
w sytuacji, w któ¶ej aktywiści gejowi robią wodę z mózgu młodym dziewczynom i co wrażliwszym chłopaczkom ta informacja ma swoją wagę ...

Gość dzięki za przypomnienie

Gość edytka19
no fakt, toleranccyjni ludzie moga wykrzykiwac "geje do gazu" i jest ok wyrozumialosc dla mnie pokrywa sie z pozwoleniem innym zyc jak chca i nie utrudnianiem im tego ech... gdybym mogla, to na zlosc rzadowi, LPR i wszechpolakom zostalabym lesbijka :P

Gość tolerancyjnie nie krzyczą
"geje do gazu" ale milczą oceniając w duchu ich proceder jako nieodpowiedni dla nromalnych ludzi

Gość niech żyją tolerancyjni
precz z akceptującymi homoseksualizm !

Czy nazywanie sposobu na zycie innych dewiacją, to wyrozumiałość? Dla mnie nie.

Gość o rzeszty
dobre :D :D wyrozumialosc i nazwanie czegos dewiacja to dla autora to samo :D :D :D :D :D ciekawe komu tu slownik potrzebny :P

Gość nie wiem co to
czy tolerancja czy akceptacja.... ale mnie tam inni nie przeszkadzaja, dopóki na moje podwórko nie włażą :P i tego tez od innych oczekuje.... i kompletnie nie obchdzi mnie kto z kim spi, jesli nie dotyczy to mojego meża :P nie rozumiem o co ta nagonka? przeciez wam ci geje do sypialni nie włażą..... to co wam oni przeszkadzają?

Gość jedyny argument homofobow
jest taki,ze ludzkosc wyginie. Tymczasem homoseksualizm byl zawsze , w starozytnisic tez i jakos nie wyginela. Predzej od wojen wyginie i innych trzesien ziemi. CO KOMU SZKODZA HOMOSEKSUALISCI? Mi nic

Gość jakoś przez tysiclecia
ludzkosc obyła się bez obrony.... jakoś teraz nie widze powodu do szczególnej troski i nawracania zbłąkanych gejowskich owieczek na jedynie słuszna orientacje hetro w imie jej obrony :P homoseksualizm zawsze wystepował w przyrodzie w małym procencie i u zwierzat i u ludzi..... i nic nie jest w stanie tego zmienic nawet wszechmocny Roman G :P

Gość dzieciak
toleruje gejow, ale nie akceptuje jak urzadzaja parady... To ich prywatna sprawa i niech taka pozostanie...

Umknal ci jeden wazny szczegol droga autorko topiku (poza tym, identyczny topik juz byl na ogolnym), homoseksualizm to nie jest zaden poglad, to jest po prostu cos, z czym czlowiek sie rodzi, a tolerancja polega na tym, zeby to USZANOWAC i nie traktowac geja (tudziez lesbijki) jak pedofila i smiecia.