Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamajka 01

in vitro-klinika w Bydgoszczy

Polecane posty

Gość jamajka 01

Mam pytanie w sprawie kliniki w Bydgoszczy zajmującej się zapłodnieniami in vitro. Jakie są tam warunki, lekarze, ile trzeba płacić, jak długo trwają zabiegi, czy od razu po nich można wracać do domu, czy trzeba leżeć w klinice? Będę wdzięczna za każdą informację, zwłaszcza od osób, które się tam leczyły.

Gość Chyba chodzi o białystok
Wejdz na Bociana www.nasz-bocian.pl tam ci pomoga ,ja mam zamiar jechac ale do GDAŃSKA DO iNVIKTY bo tam mam najbliżej. Długo sie starasz .

Gość jamajka 01
Chodzi o moja siostre. Stara sie juz 4 lata, porobili z mezem wszystkie badania i jest ok, a dziecka jak nie bylo tak nie ma. Mieli tez inseminacje, ale nie wyszlo.Teraz na wiosne chca sprobowac in vitro, trzymam za nich kciuki tym bardziej, ze ja wlasnie jestem w 8 tygodniu ciazy. A jak u Ciebie?

Gość LILILI26
Mam 26 lat i staram się jusz 6lat z chłopakiem o dziecko ale nic nie wychodzi wiec postanowiłam sie dowiedziec cos na temat in vitro. Mam pytanie w sprawie kliniki w Bydgoszczy zajmującej się zapłodnieniami in vitro. Jakie są tam warunki, lekarze, ile trzeba płacić, jak długo trwają zabiegi, czy od razu po nich można wracać do domu, czy trzeba leżeć w klinice? Będę wdzięczna za każdą informację, zwłaszcza od osób, które się tam leczyły.