Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiaj smutna

czy sa dzisiaj na forum samotni Panowie?

Polecane posty

Gość dzisiaj smutna

hmm jak wyzej... Jest tu wiele samotnych kobiet, ktore nikogog desperacko nie szukaja, ale z mila checią porozmawiają , podzielą sie myslami z facetami.... Troszke to naciagane, ale temat ten jest spontaniczna reakcja na http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3192462 Pozdrawiam chcacych:)

Tak sobie pogadać :-) na poczatek z jakims samotnym facetem. Dzis w koncu te przeklete walentynki ;-)

ja jestem samotny :) własnie skończyłem pracę zaraz idę ćwiczyc więc pytaj szybko

Gość przeciwnik dresow
i ja sie dolacze do tego topiku sam od niedwna i zle znioslem dzisiejsze walentynki

Jako ze na razie sie marnie znamy w tym towarzystwie to moze napisz ze 2 slowa np czy od dawna sam?

Gość samaaa24
Wlasnie panowie powiedzcie cos, jak wy radzicie sobie z samotnoscia, czego najbardziej wam brakuje? Zawsze to dziewczyny pisza a przeciez faceci tez maja uczucia i tez chca byc w zaiwazku wiec... jak to jest z wami?

Gość samaaa24
Maveric a wczesniej ile czasu byles w zwiazku?

byłem 2 lata z dziewczyna którą kochałem tak że nawet nie miałem pojęcia że tak bardzo mozna kochac .... byliśmy nawet zaręczeni no ale cóz życie jest takie jakie jest ... odeszła faceci nie powinni się użalać nad sobą dlatego Wam kobietom wydaje sie że faceci nie kochaja. a to wierutna bzdura kochaja na pewno inaczej niż Wy - ale na pewno równie mocno.

Gość samaaa24
Wiem Maveric tylko moze trudniej u was poznac tą milosc a moze niektorzy z facetow boja sie kochac i sami sie przed soba nie przyznaja? A twoja milosc byla od pierwszej chwili czy potrzebowales czasu zeby poczuc ze to "to"?

oboje potrzebowaliśmy czasu, ale nie długiego... jakos tak po miesiącu byłem już ugotowany na miekko i tkwiłem w temacie po same uszy :)

Gość samaaa24
A czesto sie spotykaliscie? Ja w swoim ostanim zwiazku spotykalam sie raczej rzadko i moze dlatego sie rozlecial:(

a ktoż to wie dlaczego... może za często a może za rzadko ... nikt się nigdy nie dowie tak na prawdę dlaczego

Gość samaaa24
A wy jak czesto sie widywaliscie na poczatku znajomosci i jak juz byliscie razem?

2-3 razy w tygodniu ale najczęściej z nocowaniem bo mieszkalismy daleko od siebie, i całe weekendy razem od piątku do poniedziałku... pod koniec jak mnie juz miała dośc to rzadziej, nawet tylko jeden wspólny dzień w tygodniu się zdarzało wspólnie spędzić

Gość samaaa24
maverick powiem bez zadnego skrepowania, chce sie z Toba spotkac, chce piescic Twoje uszy i ssac Twoje palce. Mam ochote wymasowac duze palce u twych stop, pozwolisz kotku? :)

Gość samaaa24
to wyzej to nie ja !!!!

Gość samaaa24
A domyslasz sie dlaczego nie wyszlo czy nic nie powiedziała?

Gość samaaa24
no i podszywaczka jakas probuje zniewolic moje marzenia!! :( dlaczego to robisz???? maverick ja na powaznie

Gość samaaa24
chcę uprawiać z tobą seks

nie powiedziała prawdy ... tak mi sie wydaje i tak na prawde nie wiem dlaczego może nawet lepiej nie wiedzieć, to już przeszłość

Gość samaaa24
Haha no ladnie z tym pomyslimy;) nadal podtrzymuje ze to nie ja ale skoro tak sobie zartujesz to chyba najgorszy czas juz za toba i moze niedlugo poznasz jakas dziewczyne:)