Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja wam pokażę

Ja wam pokaże

Polecane posty

Gość Ja wam pokażę

Dziewczynki, czy któraś z Was widziała już ekranizację 'ja wam pokażę'? Jakie wrażenia, warto? Szczerze powiem, że zapowiedzi mnie przerażają;( 'Nigdy w życiu' bardzo mi sie podobało ale to chyba sie nie zapowiada najlepiej. Czekam na opinie

Gość do niczego
Pani Wolszczak sie nie popisala , wypadla tragicznie :P popsula caly film :( taka ,,niedopasowana,, zupelnie nie dla niej ta rola.Nie ma to jak delikatna Danusia Stenka-kobieta z klasa :) szkoda ze nie jej przypadl udzial w drugiej czesci :(

Gość Ja wam pokażę
No mnie też zawiodła juz sama informacja ze Stenka nie zagra w II czesci. A jak pozostali? Nowa Tosia wypadła niezle czy tez nietafiona?

Gość inaka
Byłam i uważam,że jest sto razy lepsze niż Nigdy w życiu.Lepiej dobrani aktorzy,wszystko bardziej realne(oczywiście nie do końca),muzyka lepsza,mniej sztuczności,patosu.Ogólnie znacznie lepszy,miło mnie rozczarował.Nigdy w życiu moim zdaniem jest kiepskim wręcz dennym filmem.

Gość inaka
Wolszczak jest sto razy lepsza niz sztuczna i nadęta Stenka(jak ktoś czytał książkę to wie,że Stenka była pomyłką),Deląg jest lepszym Niebieskim bo gra,ma role i budzi dużą sympatię nie jak Żmijewski,który nie wiem po co w ogóle był w tym filmie...chyba tylko po to aby się uśmiechać.Pazura jest dopasowany bo nie lubi się wreszcie Eksia w Nigdy w życiu Eksio był sympatyczny i nie można było do końca zrozumieć,dlaczego ona go nie kocha.Tosia jest lepsza w tej cześci bo bardziej prawdziwa jako okropna i nieznośna nastolatka tylko moim zdaniem zbyt nerwowa,krzykliwa i podła... Nie nastawiaj się na nie wiadomo co to będziesz miło zaskoczona.Poza tym uważam,ze poprzednia część była dużo uboższa ogólnie,telenowela a to jest film.Oba nie są super,nie zachwycaja ale jeśli mam powiedzieć ,która lepsza to Ja wam pokażę.