Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sstudentka

KTO STUDIUJE NA UNIWERKU WROCŁAWSKIM??

Polecane posty

Gość sstudentka

chce na uniwerku studiowac lingwistyke...czy opłaca się iśc do wrocłąwia...jak tam wogóle jest klimat?:)

Gość sstudentka
nikt:(?

Gość Wrocław jest super
a co chcesz wiedzieć konkretnie? i co to znaczy czy opłaca się "iść do Wrocławia"?

Gość sstudentka
jakie są warunki,jacy są ludzie ...i czy ciężko jest...standardowe pytania:)z góry dzieki

Gość Wrocław jest super
jacy są ludzie? to zależy na jakich trafisz, bo wszędzie są fajni i niefajni ludzie na świecie Wrocław to przepiękne miasto wiec nudzić sie nie będziesz czy jest ciężko? jeśli przyjedziesz do Wrocławia po to by się uczyć to na pewno te studia skończysz:)

Gość sstudentka
hmmmm:)tak też słyszałam że nie jest łatwo...ale ja akurat zamierzam skończyć studia:)...dużo zalezy też od kierunku... dzięki za odpowiedź pozdrawiam

Gość sstudentka
czenu tak myślisz..jeżeli myslisz poważnie?:)

Gość sstudentka
spox ale akurat chce na lingwistyke:-) a ze stronki nie dowiem sie za wiele o warunkach ludziach itp:)

Gość sstudentka
heh .....dzięki za wiarę ale postaram się nie poledz:] jest ktoś jeszcze dziś z tego uniwerku???????piszcie:)))

Gość DjD
z uniwerku nie,ale mam zamiatr tez tam zdawac :) na socjologie :) no i tez na pedagogike :) Znam kilka osob z UWr.,ale z administracji:)

Gość paparapa
jest w ogole taki kierunek jak lingwistyka?

Gość ja tam akurat
wykladam :D

Hej. Ja studiuje na Uniwerku Wrocławskim. :) Jest super. to znaczy akurat na moim wydziale jest super. Polecam :)

Gość studentkaa
a cio dokładnie studiujesz?:) ja mówiąc lingwistyka mam dokładnie na myśli germanisttykę czyli dokładnie filologię germańską:P

Gość studentkaa
aha i mówisz że fajnie jest:] jak mi tam nie wypali germanistyka to chcę na stosunki międzynarodowe skłądać...ale słyszałam że cieżko się dostac...a jesteś z Wrocławia wogóle???ja własnie nie i obawiam sie też trochę o problem ze znalezieniem chałupki:]

mieszkam 400km od Wrocka Mam teraz 3 kolosy. i to sa moje 3 ostatnie kolosy na uniwerku:( przenosze sie do Krakowa Nie ze wzgledu na uczelnie, tylko na odleglosc. myslalam, ze bedzie latwiej:( tak mi szkoda tej uczelni.... :(:(:(:(😭

Gość studentkaa
wiesz...ja jestem ze świętokrzyskiego także też mam ładny kawałek:/ a sorki że tak pytam ale miałaś problemy ze znalezieniem mieszkania czy może akademik...bo ja własnie do akademika nie za bardzo chcę...

hej. ja tez jestem ze swietokrzyskiego ;) hehehe jakie miasto dokladnie? ja mieszkalam u ciotki. a akademik latwo jest dostac.

Gość studentkaa
okolice ostrowca:]

Gość do DjD
ja chce zdawac na dministracje, czy mozesz mi cos napisac o tym kierunku, egzaminach, no i wsyzstko co na temat administracji na UWr wiesz?:) bede bardzo wdzieczna, nawet nie wiesz jak bardzo:) tak w ogole to jak chcecie zdawac na UWr to piszcie czy jestes nowa czy stara matura ok?:) ja stara...

Gość studentkaa
ja nowa...niestety:/

nie wiem do kogo to pytanie było ;) ja też zdawałam z nową maturą

Gość marzaca o UWr
to ja co mialam nick "do DjD":) dlaczego piszesz, ze niestety?? nowa matura nie musi egzmainow pisac, jedynie rozmowa kwalifikacyjna czasami, zalezy od kierunku... przylozyc sie porzadnie do matury i pozniej juz taki luzzzz... :)

Ja na UWR> mialam rozmowe kwalifikacyjna, z przeczytanem ksiazki, (lista byla) ogolnie rozmowa byla super ;) posmialismy sie. na koneic powiedzialam im \'dobranoc\' mimo, ze blylo poludnie. rozbawilam ich na maxa. :D

Gość studentkaa
hmmm ja wolałabym starą...nowa jest trudniejsza i więcej czasu...jedynie polski łątwiejszy...oczywiście zalezy też od poziomu...rozszerzony nie jest taki prosty niestety...a rozmowa kwalifikacyjna na trakim uniwerku jak UW jest i to zawsze...ja chce iśc na germanistykę..

Gość studentkaa
mnie pewnie będa jacyś niemcy maglować z gadania:]

uwierz mi nie będą cie maglować. ja miło wspominam ta rozmowe. w ogóle UWR jest wart zachodu ;)

Gość studentkaa
wiem i dlatego tak chcę tam iść:]]]