Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaULnKA

PoMoZ Cie !!!!

Polecane posty

Gość PaULnKA

Hejka wszystkim!! Pisze ten post bo ostatnio sama sie we wszystkim pogłubiłam i nie wiem za bardzo co zrobic! a wiec od jakiegos czasu podoba mi sie pewnien chłopak! sprawa nie jest zbyt skaplikowana bo on chodzi do mnie do szkołki! wiec załatwiłam jego numer kom i zaczelismy pisac sms pozniej doszło gg!dałam mu swoje zdjecje co prawda nie skojarzył ze szkołki ale chyba troche mu sie spodobałam bo nie przestał ze mna pisac a nawet był jeszcze milszy:) pisalismy przez cały okres ferii! teraz mnie skojarzył w szkole ale nie mielismy okazji pogadac bo jakos dziwnie było poza tym cała sytuacja była dziwna! ja oczywiscie wstydze sie do niego podejsc on tez nic nie robi:/ kumpela mnie namowiła ze trzeba to jak najszybciej rozwiazac i napisała mu sms (niby od ciebie) ze ona musi z nim pogadac i ze bedzie na niego czekac jutro w holu!! ale ona niechce isc sama chce zebym z nia poszła a on mysli ze ja o tym nie wiem ze ona chce z nim pogadac! wiem ze takie podchody sa bez sensu!! ale niechce zeby on pomyslał ze jestem idiotka bo to fajny chłoposzek jest: wiec moze wy mi cos poradzicie??jak wybrnac z tej sytuacji?? czekam na wasze propozycje

Gość że co
?:O

Gość jeeeeeeeezu kobito
dorośnij wreszcie :o ile ty masz lat, jedenaście? pogadaj z nim, tak od serca, po prostu, i nie zaśmiecaj forum.