Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaULnKA

co z nim zrobic ?? /

Polecane posty

Gość PaULnKA

Hejka wszystkim!! Pisze ten post bo ostatnio sama sie we wszystkim pogłubiłam i nie wiem za bardzo co zrobic! a wiec od jakiegos czasu podoba mi sie pewnien chłopak! sprawa nie jest zbyt skaplikowana bo on chodzi do mnie do szkołki! wiec załatwiłam jego numer kom i zaczelismy pisac sms pozniej doszło gg!dałam mu swoje zdjecje co prawda nie skojarzył ze szkołki ale chyba troche mu sie spodobałam bo nie przestał ze mna pisac a nawet był jeszcze milszy:) pisalismy przez cały okres ferii! teraz mnie skojarzył w szkole ale nie mielismy okazji pogadac bo jakos dziwnie było poza tym cała sytuacja była dziwna! ja oczywiscie wstydze sie do niego podejsc on tez nic nie robi:/ kumpela mnie namowiła ze trzeba to jak najszybciej rozwiazac i napisała mu sms (niby od ciebie) ze ona musi z nim pogadac i ze bedzie na niego czekac jutro w holu!! ale ona niechce isc sama chce zebym z nia poszła a on mysli ze ja o tym nie wiem ze ona chce z nim pogadac! wiem ze takie podchody sa bez sensu!! ale niechce zeby on pomyslał ze jestem idiotka bo to fajny chłoposzek jest: wiec moze wy mi cos poradzicie??jak wybrnac z tej sytuacji?? czekam na wasze propozycje

Ile masz lat dziewczynko? Masz rację, to trochę szczeniackie, żeby koleżanka rozwiazywala za Ciebie takie sprawy... Przeciez świetnie poradzisz sobie sama, grunt to pozytywne nastawienie. Dasz radę!

Gość PaULnKA
lat mam 18 wiem ale to była raczej decyzja po wpływem impulsu a teraz nie wiem jak mam z tego wybrnac !! jestem troche niesmiała i to jest mojm głownym problemem :/troche mnie przeraza ten jutrzejszy dzien bo jutro ,,mamy sie z nim spotkac"

Gość PaULnKA
ma ktos jakis pomysł??

Gość Ile masz wzrostu
i ile ma ten chłopak wzrostu? Jest dobrze zbudowany?

Gość PaULnKa
a czy to wazne ile ma wzrostu??

Gość PaULnKa
a czy to wazne ile ma wzrostu??

Gość marzanka166
glupiutka jeszcze jestes zeby w taki sposobo sobie chlopaka zalatwic;) a po zatym zasada numer 2 nikt pierwsza nie zaczynaj znajomosci chodzby nie wiem jak by ci ise on podobla ,,mozesz go sprowokowac do nawiazania znajomosci ale nigdy nie ty pierwsza bo zwiazek z gory jest przesadzony o niepowodzenie:] mam 19 lat a moj chlopak 26 i to on sie uczy odemnie nie ja odniego wiec dobrze by bylo zebys sie mnie posluchala:] pozdrawiam

\"przesądzony o niepowodzenie\" - a cóż to jest?!? jeśli dobrze sie domyślam, to chodzi o to, że jest skazany na niepowodzenie - i jest to bzdura żyjemy w XXI a nie XIX wieku i teraz dziewczyny nie musza czekać jak panienki na wydaniu na pięknego księcia, tylko spokojnie mogą zrobić coś w celu poznania faceta

Gość all right
jak się będziesz tak mazać to ci kumpela chłopaka poderwie

Gość Miareczka
Dziewczyny maja rację, jak będziesz się zachowywać, to Ci chłopaka jeszcze kumpela poderwie;) MamyXXI wiek , spokojnie możesz sama go gdzieś zaprosić. Jeżeli masz jego numer komórki i gg , to nie powinien być problem. Może on też się boi zrobić pierwszy krok, więc go w tym wyręcz. Przecież nic nie tracisz, a możesz sporo zyskać! Powodzenia:)

Gość PaULnKA
własnie napisałam mu cała prawde.bałam sie ze on pomysli ze jestem idiotka ale wbrew pozora napisał ze nie uwazał i nie uwaza mnie za idiotke!! ale dodał jeszcze ze nie szuka drugiej połowki:/ nie wiem sama co robic w tej sytuacji!!:((:(:

Gość hmmmmmmmmmmmmm
do marzanki...bredzisz glupotki, ja zaczelam pierwsza 4 latra temu i jestesmy oboje bardzo szczesliwi, niedlugo sie pobieramy.Nie ma reguly kto zacznie znajomosc,ja pierwsza podeszlam, pierwsza zagadalam i pocalowalam:) powodzenia Paulinko

Gość PaULnKA
nie dziekuje:) ale w moim przypadku chyba nie bedzie tak pieknie!! własicwie nie wiem czy wogole bedzie

Gość PaULnKA

Gość PaULnKa
hmm nikt nie ma pomysłow

Gość ansa
:/ciezko

Gość wvres
olac go

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
i co tam Paula?

Gość PaULnKa
Nikt nic nie pisze bo moze i nie warto!! nic juz nie ma sensu:/

Gość yyyyyy22
a cos sie nowego wydarzyło?? mówił ci czemu nie suzka drugiej połówki??

Gość PaULnKa
Nie mowił . od tamtej pory unikam go i tak czuje sie jak idiotka bo on poprostu niechce dalszej znajomosci ze mna!nie mamy ze soba kontaktu od 2 tyg dzisaj mijalismy sie w szkole i nic cisza jest mi bardzo ciezko!

Gość yyyyyyy22
:/ to przykre ale pewnie nie jestes w jego typie odpusc sobie poszukaj kogos innego

Gość PaULnKa
staram sobie to jakos uswiadomic ale nie dochodzi to do mnie tym bardziej ze dosc czesto sie widzimy w szkole i czasem jak sie mijamy czuje jego wzrok a wtedy wszystko sie we mnie gotuje:/ w tej sytuacji chyba jedyna rozsadna opcja było by wycofanie sie co prawda podobno w tych sprawach nie ma rozsadku

Gość Paulinko
ależ oczywiście że to ważne ile ma chłopak wzrostu. Jeśli ma od 175 cm w górę to jest ok a jeśli mniej to znajdź sobie coś lepszego i nie baw się w to! Mówię Ci. Miałam kiedyś faceta 170 cm i był fatalny w łóżku. miał wszystko małe i w ogóle był słaby! Zero pod względem fizycznym! Dlatego lepiej powiedz ile macie wzrostu a ja Ci szczerze powiem jakie macie szanse !!!

Gość PaULnKa
hmm to chyba niezalezy od wzrostu !! to ze on am tyle czy tyle cm to nie ma wplywu czy pasujemy do siebie

Gość rose...rose....
subtelnie zrób tak, aby zechciał miec druga połówke..zawróc my troszke w głowie.I nie musisz robic tego swoja super wielka odwaga.Alenp wrazliwoscia, czy jakas inna wartoscia!Kiedys w to watpiłam , ale teraz jestem pewna, ze to kobieta wybiera sobie faceta:)zycze powodzenia a tak by the way nie chce mi sie wierzyc , ze masz 18lat :/ ten wpis to tak pod gimnazjum...aha i to nie zalezy od niesmaiłosci.Sama kiedys byłam niesmiała, a miałam troszke inne rozumowanie.mimo wszytsko trzymam kciuki bo milosc to piekna sprawa...

Gość kka
Paulinko, jak przeczytałam Twoja wypowiedź, to mi się przypomniało, jak sama chodziłam do liceum, tez miałam podobną historie. Mojej kolezance bardzo podobał sie pewien chłopak, ale nie miała śmiałości do niego podejsc (nie była to jeszcze wtedy era smsów), więc nie wiele mysląc, ja do niego podeszłam przed lekcjami i ich umówiłam, potem jej to powiedziałam i sie spotkali po lekcjach, porozmawiali...i byli razem jakies 2 czy 3 lata....Także jeśli on ci sie podoba, to nic nie stoi na przeszkodzie zeby sie umówić, porozmawiac....trzymam kciuki i pozdrawiam cieplutko ;))

Gość PaULnKa
No moze nie widac po poscie ale mam 18 lat:) no ale nic !! postanowiłam cos zrobic jeszcze jedn szansa jedno podejscie zaczne od jutra postaram sie subtelnie do niego usmiechac moze jeszcze da sie cos zrobic!! hmm moze ktos ma jeszcze jakies rady??

Gość PaULnKa