Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaULnKA

co z nim zrobic ?? /

Polecane posty

Gość halinka lulu
a ja ci powiem odpusc, pewnie powiedzaił ci ze nie szuka drugiej połowy zeby cie nie zranic bo pewnie nie jest tobą zainteresoiwany, nie narzucaj sie bo to jest biedne, poszukaj kogos innego do uczuc sie nie powinno zmuszac

Gość PaULnKa
hmm pewnie macie racje tylko nie łatwo tak poprostu odpuscic

Gość sdfcxs
hmm

Gość PaULnKa
dzisaj znowu go widziałam i przez te kilka chwil było mi cudownie:) spogladalismy sobie prosto w oczy i mialam nawet wrazenie ze sie usmiechnał tak delikatnie Pozniej gdy przechodzil spogladał na mnie nie odrywajac wzroku!! po mimo waszych uwag ze powinnam zrezygnowac chyba sprobuje kolejny raz :) co o tym sadzicie

Gość yyyyyy22
ja uwazam ze powinnas zrezygnowac... bo jak sie bedziesz tak narzucac to bedzie jescze gorzej, poza tym bardzo czesto tak bywa ze bardziej intreresuje nas to co niedostepne wiec moze hmmm odpusc i zobacz jego reajce moze wtedy sie tobą zainteresuje

Gość PaULnKa
moze masz racje ale juz od jakis 2 tyg udaje ze mi przeszło i dzisaj pierwszy raz od poczatku naszej ,,znajomoscil" była taka sytuacja wiem ze narzucanie nic nie da ale ja nie bede za nim latac poprostu bede szukała kontaktu wzrokowego narazie

Gość PaULnKa

Gość PaULnKa
ostatnio za wiele sie nie działo:/ tzn prawie oprocz tego ze puszczalismy sobie strzałki! dzisaj nie byłam w szkolce wiec nie wiem jaka bedzie jego reakcja jak sie zobaczymy na korytarzu! dowiem sie jutro ! co prawda wiem ze strzałki nic nie znacza bo ja pierwsza pusciłam od tylko odpuscił ale gdyby nie odpuscił to nie było by juz nadzieji!! jak by nie chciał to by nie puscił

Gość no talk ale
moze zrobił to z grzeczności. Ja zawsze odpuszczam

Gość PaULnKa
watpie czy z grzecznosci no ale taka opcja tez jest prawdopodobna! ja kazdy nawet najmniejszy przejaw odbieram jako iskierke nadzieji:/ wiem ze to głupie ale ta strzałka dała mi nadzieje nie wiem jeszcze na co ale dała:/

Gość no talk ale
to troche niedobrze ze robisz sobie nadzieje mimo ze to zwykły gest i nie wiesz czy z grzecznosci czy z sympatii. potem mozesz sie rozczarowac

Gość PaULnKa
masz duzo racji ale probowałam zapomniec o nim i poprostu nie umiem :/ wiec postanowiłam ze nie bede mu sie narzucac bede mu subtelnie dawała do zrozumienia ze jest dla mnie kims waznym !! w tej sytuacji nie pozostaje mi nic innego przeciez nie zmusze go do miłosci:/ a ta nadzieja daje mi siłe bo nie jest łatwe widywanie go codzienie w szkole :/

Gość pokmniu

Gość nu6ncn

Gość gtvvcc

Gość iivdemmju