Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najeri

napiszcie jakie ...

Polecane posty

jakie znacie i lubiecie piosenki latino oraz inne ogólne nie mam co słuchać już i może byście mi podpowiedzieli coś fajnego ??? czekam na wypowiedzi... a jesli jest juz taki temat na kafeterii to napisxcie gdzie go szukać :)

Ja ostatnio uwielbiam: \"Dzień dobry, kocham Cię\" Strachy na lachy:)

Gość nie znam sie
nie znam sie na latino...pogadajmy o techno hehe:)

Gość ona_she
ja lubię, no więc: Suerte En Mi-Thalia& Shakira Dirty Dancing-Havana Nights BEP-Dirty Dancing Christina Aguilera,, El Beso del Final" Cubanito,, Pideme" Elize,, I'm no latino" Orishas,,Represent, Cuba"Dirty Dancing 2 Piosenki Shakiry np:,, La Tortura" Duety Beyonce z Jay-z i Sean Paul'em, Slim'em Thug-iem_check on it_ Juanes,, Volverte a ver", ,, La camisa negra"

up up piszcie jeszcze skorzystalam z waszych porad kawałki fajne a co do rodzaju muzyki to każdy nie tylko latino... :)))

Gość lulka 21
a ja lubie Luca Dirisio

Gość a ja ostatnio
szaleje za "See the day" Girls Aloud i przejsc mi nie moze

wpisujcie swoje ulubione kawałki... :) każdego typu muzyki, tylko wcześniej napiszcie jaki to typ... podzielmy sie ze sobą naszą muzyka:)

Gość ona_she
l.o.v.e-ashlee simpson niewolnica-apogeum kylie-akcent wszystkie ashlee simpson connfession of a broken heart-Lindsay Lohnan, oraz freak friday How many people-the Jet set na kolana-kasia cerekwicka sorry-madonna wszystkie Bep-The Black Eyed Peas polish boyfriend-T.love prawie wszystkie Gwen stefa Piosenki z gorzkiej zemsty

a mi ostatnio przypadły do gustu: Ira-parę chwil Verba- noc mówi dobranoc Krystyna Janda- na zakręcie Hanna Banaszak- nie zabijaj tej miłości Turnau- bracka i kilka innych w sumie to chyba mam sentyment do starych kawałków :)