Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARS / WENUS

Zakochana kobieta to daje jakieś znaki facetowi gestami lub zachowaniem?

Polecane posty

Gość MARS / WENUS

W jaki sposób można rozpoznać , czy kobieta zakochana używa gestów , że jej zależy na facecie ? W jaki sposób takie zachowanie kobiety odebrać prawidłowo , że kobieta daje szansę facetowi ? Podobno kobieta w swoim zachowaniu i gestach chce coś przekazać facetowi ale w jaki sposób należy interpretować takie znaki?

Gość słoodkakotka
ile Ty masz lat?

Gość MARS / WENUS
Ja poproszę o rady kobiet , chyba mój wiek nie jest istotny

Gość Bardzo fajne
jest uśmiechchnięta,radosna:)włosy okręca wokół palca itp;)

Gość słoodkakotka
ale masz jakiś konkretny problem czy jak? bo laski tez sie czasem boją odrzucenia i się moga kryć z uczuciami , więc..wieszjeśli nie wysłałą Ci miśka za pośrednictwem Zetki to chyba w tym roku to niewiele się da zrobić :(

Gość MissisAuga
Normalnie. Jak się ślini i puszcza bąki - to znaczy, że chce wyjść za niego za mąż. Jak drapie się pod pachami i pluje dość daleko - to liczy tylko na sex. A jak wystawia język, gryzie brwi i pluje blisko - to ma nadzieję, że pójdą razem na dożynki.

Gość heeeeeeee
:) dobre

Gość MARS / WENUS
a jeżeli kobieta nie pokazuje żadnych znaków typu kręcenie wlosów palcami lub mimika twarzy to czy jest zainteresowana facetem , jak to rozpoznać , czy należy bezpośrednio kobietę zapytać : czy chcesz być ze mną ? mogę zapytać o to kobietę ale wolę widzieć , że mnie daje jakieś znaki , jak należy takie znaki rozumieć ? a jeżeli kobieta nie daje mnie rzadnych znaków , czy to oznacza że jestem tylko jej kumplem ?

Gość słoodkakotka
wiesz co? sprezycuj do jasnej anielki :o

Gość Bardzo fajne
Niekoniecznie.My kobiety boimy pierwsze wyjawić swoje uczucie,bo nie wiemy czy druga strona czuje to samo.Nawet jeśli coś czujemy:)wolimy być pewne uczuć tej drugiej strony:)i nie chcemy żeby on wiedział,że nam na nim zależy;).Dopiero jak on zrobi pierwszy krok:)Przynajmniej jest tak ze mną:)

Gość MARS / WENUS
Ale co mam sprecyzować ? Zadalem pytanie, czy kobieta wysyła i daje jakieś znaki facetowi, że jej zależy na facecie i w jaki sposób należy takie znaki odczytywać ? Właśnie , jakie to są znaki ? Ja nie chcę znowu dostać 'kosza' od kobiety , wolę wiedzieć , zrozumieć , poznać rożne znaki, która kobieta wysyła do faceta, czy moje pytanie jest dziwne lub skomplikowane?

Gość Bardzo fajne
Mam nadzieję,że Ci pomogłam:)

Gość znaki czesto bywaja mylace

Gość słoodkakotka
ale planujeszja na sex czy na stałe? bo moze jesli na sex to ona tez tylko na sex nie mozesz się z nia umowic i spróbować jej pocałować?

Gość no wlasnie w tym rzecz
nie ma tak łatwo...

Gość słoodkakotka
może byc tak, ze ona tez ma tylko ochotę na seks a nie na stały związek

Gość Bardzo fajne
A znaki to jest radosna,szczęśliwa przy Tobie:)uśmiecha się często ,żartuje.Chce Cię swoją osobą zaintrygować:)

Gość słoodkakotka
mi na przykład sama się gęba śmieje, ale zdarza się to także przy facecie, któremu ja po protu się podobam i w ktorego towarzystwie się swobodnie czuję

Gość słoodkakotka
hej Autorze jestes, bo nie wiem, czy się wywnętrzać?

Gość MARS / WENUS
tak, dziękuję za ten tekst ale mnie zastanawia , dlaczego teraz sporo kobiet woli żyć raczej samotnie, owszem spotykają się z facetami i na piwo pozwalają się zaprosić bardzo chętnie chcą wyjść na spotkanie ale raczej na zasadach typowo towarzyskich , raczej kobiety nie chcą i nie myślą o założeniu rodziny i o szczęśliwej rodzinie, gdzieś wyskoczyć , pobalować , zabawić się i wracają samotne do swych domów a zapewniam, że są faceci którzy chcą mieć własne rodziny , natomiast kobieta w wieku 29 lat mówi, że ma jeszcze czas na wszystko albo się przyzwyczaiła do swojej samotności i ja myślę , że teraz takich kobiet są setki, nie chcą pokazywać swoich uczuć , nie chcą się wiązać w związki, nie dają szans facetom, którzy się starają o takie kobiety. Kupiłem na wczorajsze Walentynki dwa bilety na film pt: ' JA WAM POKAŻE ' , owszem przyszła do kina ale mnie od razu opierniczyła , że takiego KNOTA oglądać nie ma zamiaru, więc poszliśmy do restauracji , zaplacilem za kolację we dwoje 250 zł a ona po dwóch latach znajomości nie daje mnie żadnego znaku , więc nie rozumiem dlaczego ze mną się chce spotykać ? Być może spotyka się z kilkoma facetami , nie wiem tego ale mnie nie daje żadnych znaków lub nie potrafię tych znaków odczytać . Ja myślę , że wielu kobietom teraz pasuje aby były zapraszane na koszt faceta bez zobowiązań.

Gość słoodkakotka
jak to po 2latach? :o i przez 2lata nawet jej nie pocałowałeś?

Gość słoodkakotka
idę spac, bo autor nei9 chce sie tu za bardzo zwierzac

Gość słoodkakotka
pociesz się, ze ja np. durze się w facecice (w sensie erotycznym )kupę czasu, ale nie wiem, czy on jest tego świadom

Gość MARS / WENUS
W policzek pozwala się pocałować , to nie jest żart, ona pochodzi z rodziny bardzo 'trudnej' ale mając ogromną ambicję wyszła na 'ludzi' , jest lekarzem pediatrą i pracuje w prywatnej klinice , ja jestem informatykiem i pracuję w swoim zawodzie, mam nawet auto służbowe

Gość słoodkakotka
ona chce sprawdzić na ile Ci na niej zależy..a zresztą w ciągu 2lat to juz dawno powinniście byli pojsc do łóżak

Gość słoodkakotka
robisz sobie jaja, tak?

Gość Bardzo fajne
To nieprawda.Nie wolimy żyć samotnie I nie zgodzę się z tym,że wielu kobietom teraz pasuje aby były zapraszane na koszt faceta bez zobowiązań.To nieprawda.Przynajmniej Ja taka nie jestem:). Nie wolimy żyć samotnie tylko pragniemy mieć przy sobie mężczyznę,który Nas kocha,byłby z Nami w każdej ważnej dla Nas chwili.Czułybyśmy się przy nim bezpiecznie i zaskaiwał by Nas;) Ja jestem jeszcze młoda mam 21 lat ale myślę że po studiach trochę popracuję a potem w wieku 25lat będę chciała założyć rodzinę:)

Gość MARS / WENUS
nie dała mnie szansy nawet pomimo moich wieloktotnych zaprosin na kolację przy świecach , ona nie chce, raczej woli być samotna, na silę nic nie zrobię i nie chcę nawet ona chyba chce być samotna , tak to widzę i czuję

Gość słoodkakotka
"nie dała mi szansy" się mówi

Gość Bardzo fajne
A dlaczego z nią o tym nie porozmawiasz?Powiedz co czujesz i po problemie;)