Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MARS / WENUS

Zakochana kobieta to daje jakieś znaki facetowi gestami lub zachowaniem?

Polecane posty

Gość MARS / WENUS
nie czepiaj się gramatyki proszę, jestem od rana i od godz. 7 rano na nogach , więc mogę coś z błędem napisać i przepraszam za błędy, bardzo chciałbym abyśmy byli razem ale chyba na silę się wiązać z kobietą wbrew jej woli to nawet nie wolno i dlatego Was dziewczyny poprosilem o diagnozę , czy kobieta wysyła jakieś znaki do faceta jeżeli do faceta coś czuje i ma ochotę założyć rodzinę ?

Gość ioujimimim
moglabym pomyslec i napisac ze moze twarda z niej zawodniczka, ze ukrywa sie, ze chce cie sprawdzic itd. i stad ta oschlosc i ospalosc.. ale na Boga nie dwa lata! lepiej odpusc sobi bo pewnie tylko tracisz czas a byc moze za rogiem czeka ktos wart ciebie.. rozejrzyj sie..

Gość MARS / WENUS
Bardzo proszę , czy możecie dziewczyny dla mojego spokoju wewnętrznego napisać , jakie znaki daje zakochana kobieta swojemu facetowi ? Uprzejmie proszę dla mojej pewności abym nie popełniał błędu na przyszlość , bardzo dziękuję.

Gość słoodkakotka
przestań się dawac robić w konia tej babie, ktora ciągnie z ciebie 2 lata ja nie wierzę,z e jestes takim idiotą, ktory tyle czasu inwestuje w znajomosc i nic z tego nie ma :D

Gość takajednamala
ja potwornie tęsknię za facetem a on o tym nie wie mamy po 30lat - i co? i nic..nie wiem, czy będę chciala wracać do tej znajomości..on nie walczy

-->MARS / WENUS IMHO. Nie ma na to przepisu. Zawsze możesz trafic na taką co potrafi sie kontrolować.

Mars/Wenus--> czasami się zdarza, że kobieta tylko się uśmiecha, ale boi się dać jakiekolwiek znaki, gdyż nie chce być odrzucona. Jest to trudny temat, ale skoro Jesteście od 2 lat, to moze jej tylko taka znajomość odpowiada? Może nastawiła się juz na początku, że nic więcej prócz np.przyjaźni? A może ma jakieś niemiłe przeżycia i dlatego tak się zachowuje? Pomyśl o tym.

Gość bambamamba
2lata? :o

O jejku, co sie tak dziwicie, że minęły dwa lata i nic. Nie wszyscy sa super otwarci - moze niektórzy potrzebują czasu żeby przekonać się do drugiej osoby. Ja zanim powoliłam sie pocałowac pewnemu mężczyżnie też sporo miesięcy mineło. Na początku miał być tylko kumplem, potem musiał sie troche postarać, bo ja nie miałam pewności, czy to faktycznie chodzi o cos więcej (do tej pory nie wiem - ale nieważne). Powiem tak: są tacy ludzie, że im bardziej im na kims zalezy, tym mocniej sie odsuwają i nie pokazują swoich prawdziwych uczuć. Moze się boją - nie wiem. Najlepiej będzie porozmawiać, powiedziec o swoich uczuciach i zobaczyć, co ona zrobi - jak zareaguje. Powalcz jeszcze chwilę. Ja kiedyś dawałam facetowi znaki poprzez aluzje słowne - nie wszyscy to jednak odczytywali. Teraz, mimo iz jestem zakochana - nie robię nic - bo nie wiem co robić - nie jestem pewna jego uczuć, zamiarów i planów...

Gość bziumbzia oryginał
A mnie sie zachowanie tej "Twojej" kobiety nie podoba... Bo facet wydaje forsę,kupuje bilety do kina, to oznacza że o niej myśli, robi jej prezent a ona ma to gdzieś ( jeszcze pretensje) i ten prezent jakby wyrzuca do kosza... Ona Cię nie szanuje...jest jej wygodnie pójśc czasem z Toba gdzies tam, takie jest moje zdanie. Jeśli kobiecie zalezy to doceni każdy prezent i sam fakt,że facet o tym pomyślał. Pozdrawiam.

Gość iffcia
wiesz co - daj sobie z nią spokój ona najwyraźniej rozgląda się za kimś innym - a ty - jesteś po to aby miała z kimś wyjść. Sprawdź ją.W najbliższy weekend nie miej dla niej czasu, nie dzwoń, przevzekaj - kiedy się odezwie. Je4żeji jej zależy - to będzie szybko...