Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzoniska

Problem mojego chłopaka

Polecane posty

Gość bardzoniska

Od tygodnai mam problem z moim chlopakiem. Bowiem pewnego dnia zauważył że ajk chodzi to ma dziwne uczucie w łydce. Taki jakby ucisk. Ale to dziwne jest. Twierdzi jaby miał ścierpniętą nogę i to tak mu pulsuje dziwnie. Ucisk na łydce ma i mi ciągle marudzi. Poradzilam mu żeby poszedł z tym do lekarza i po ewentualne skierowanie do specjalisty. Czy to może być spowodowane jebo niskim wzrostem i krótkimi nogami. Ma tylko 170 cm :( Pomóżcie nam...

Gość błehehehehe
niskim wzrostem hehehe, dobre:P :D Pewnie go skurcze łapia, niech żelaza i magnezu połyka hehe

Gość sebastian z włosami na plecach
może mieć skrzep w nodze albo zwyczajne skurcze z braku magnezu, lepiej niech idzie do lekarza, może żylak mu się robi, chociaż to rzadkie u facetów czy wzrost ma coś do tego? a Ty ile masz wzrostu? pewnie mniej niż on i masz skurcze w łydce? pewnie nie, no to wzrost odpada..

może się żylak zaczyna robić ?? mój chłopak też ma żylaka na łydce od uprawiania sportu mu sie zrobil i ma takiego duzego ze musi jechac do szpitala na wypalanie bo lekarz powiedzial ze moze on np peknac a dodam ze moje Slonko caly czas sport uprawia