Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Washingtonian

Polacy w usa laczmy sie !

Polecane posty

Gość Washingtonian

Ja jako pierwszy, mieszkam w Washington D.C mam 27 lat. I z checia poznam samotna dziewczyne z okolicy. Kto nastepny ?

Gość hm hmmm
my tu juz spimy ;)

Ja co prawda juz nie do wziecia ;), ale pozdrawiam Cie, mieszkalam swego czasu w Washingtonie. Ach, do dzis milo wspomiinam pobyt tam, uwazam Washington za najfajniejsze miasto w USA (przynajmniej z tych, ktore widzialam) :) Byles moze ostatnio w ZOO? Jak bedziesz, to pozdrow prosze ode mnie Tai Shan\'a :)

Gość Terapeuta
Czy cel tego topiku to znalezienie kogos do pary ?

Chyba tak :D :D Aczkolwiek ja bym se tam chetnie ot tak pogadala ... Tylul topiku jednak nie wspolgra z trescia ;)

Gość usruru
lezby a feeeeeeeee

Gość Terapeuta
Bagatelka ,a gdzie teraz mieszkasz?

Gość Terapeuta
W Connecticut. Chyba niezle was tam snieg zasypal

Ja w Atlancie tez bym chetnie poznala wiecej Polakow... Wiem ze miejscami sie tu chowaja :)

Wbrew pozorom nie :D To wlanie Washington troche podsypalo ostatnio, ale dzieki temu misie panda w ZOO maja fajna zabawe :D :D U nas snieg taki niemrawy lezy juz od paru miesiecy, troche czasem dopada, troche sie poddtopi ... chyba ze teraz sypie, ale ja tu w pracy nawet nie mam okna :D

Gość Terapeuta
No to jest nas juz troje. Jak wam sie mieszka , napiszcie krotko.

hidden, no, np ja sie tu chowam :D A wlasnie, jak w Giorgii jest z polonia ogolnie?

Biorac pod uwage autora, ktory polozyl jak na razie po sobie uszy, to nawet czworo ;) Mi sie po krotce mieszka bez wiekszych problemow, ale jest tu nudno i brakuje mi miasta (choc mieszkam w takim mini miescie, jak na tutejsze warunki to nawet sporym). Cienko jest z kultura i cywilizacja, spoleczenstwo ogolnie jest raczej biedne, rozwoj rolnictwa goruje nad rozwojem urbanistycznym, pracy nie ma, jest za to piekne jezioro, ktore nacodzien dostarcza niezwyklych doznac wzrokowych :)

Gość Washingtonian
Bylem w zoo jakies 3 tyg temu :)

mam pytanie o to jak sie zyje w atlancie i ogolnie w georgii ???

Gość Terapeuta
A jacy sa ludzie . ,bo slyszalam, ze mroki straszne. U nas w New Haven Polonia spora , ale kazdy bardzo zagoniony.Ludzie zarabiaja b. dobre pieniadze , ucza sie na collegach , ale czas jest luksusem

Przulaczam sie do pytania Kirusa :) Washingtonian sie nam odnalazl :) No fajnie, a widziales misia???? Ja bylam 26 grudnia. Ta data na zawsze utkwila mi w pamieci. Tai Shan to najcudniejszy stworek na swiecie :)

Gość Terapeuta
To pytanie bylo do bagateli

Gość bgatelka
Nie wiem do kogo bylo pytanie o ludzi, ale tu w MN ludzie sa ogolem mili i skromni. Maj taki smieszny akcent jakby kanadyjski, tak zaciagaja po wiejsku, szczegolnie jesli sa tubylcami :)

Gość Washingtonian
U mnie w waszyngtonie to roboty duzo, nie pamietam kiedy ja lub ktos z moich znajomych mial problem ze znalezieniem pracy. 3 dni temu mielismy pierwszy snieg tej zimy ,bo caly czas mielismy po 10 stopni w plusie ,ale juz niestety sniegu nie widac , mialem szczesie bo udalo mi sie pierwszy raz w tym roku posmigac na desce.

Gość Terapeuta
Hey,Washington , a jaka prace glownie wykonuja Polacy w DC. Bo u nas jest bardzo duzo budowlancow, glownie maja wlasne firmy,a sporo ludzi pracuje jako ksiegowi ,sporo w medycynie

Gość Terapeuta
Bagatelka ,Ty chyba bardzo tesknisz za tym Washingtonem. Moze powinnas sie przeniesc?

Pewnie, z powinnam, ale nie pozwalaja mi na to obecne uklady zyciowe zwiazane z wieloma sprawami :) A najbardziej tesknie za tym stworkiem ze zdjecia :)

Gość Terapeuta
No to zycze ci .abys chociaz czesto wpadala do dc i odwiedzala miasto,ludzi i zwierzaczki.