Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosia

sposoby na zflaczały brzuch po porodzie

Polecane posty

Gość gość
no nie ma się co oszukiwać, nie zawsze udaje się za pomocą ćwiczeń i jakichś domowych sposobów sprawić, że brzuch po ciąży będzie płaski i skóra nie będzie wisieć. Też myślałam że mi się to uda i nie wyszło dlatego zgłosiłam się do Medycyny Młodości na Bemowie do dr Przybylskiej na zabieg Thermi, jest naprawdę skuteczny jeśli chodzi o walkę ze sflaczałą skórą.

Gość gość
Bzdura, ja mam nadmiar skory niewciagnietej i nic, oprócz plastyki brzucha nie pomoze ! Walczylam z tym od początku, jestem 8 lat po porodzie i skora dalej wisi, jest jej za dużo, gdzie wic ma się wciagnac? Przed ciaza miałam piękne, wysportowane ciało, brzuszek plaski, z zarysem miesni, w ciąży rosl mi w zasadzie tylko brzuch (wygladalam jak w ciąży bliźniaczej), bo miałam za waska miednice i dziecko umiejscowilo się z przodu ( dziecko 4200g, 61 cm), a ja mam 158 i wazylam przed ciaza 46 kg. do wagi wrocilam stopniowo, wiec to nie wina nagłego spadku wagi. A skora została. Żadne ćwiczenia, masaze, kremy i cuda na kiju nie zdaly egzaminu. Waze teraz 48 kg, biust ladny, duzy, ciało szczuple a zamiast pięknego brzucha jest ohydny pomarszczony flak.

Gość gość
nie wiem, czy się da jakoś inaczej pozbyć takiego pociążowego brzucha niż za pomocą jakiegoś dobrego i skutecznego zabiegu. Jest na to kilka sposobów, a mnie najbardziej ciekawi i interesuje ten https://www.youtube.com/watch?v=84sqHeKCUHc może któraś z was już miała ten zabieg robiony i opowie o doświadczeniach?

Gość gość
juz teraz wiem czemu matki polki takie wredne są dla kobiet ,które nie rodziły :D :D

Gość gość
pamiętam, że też byłam zła na ten okropny brzuch po porodzie, ale pomogły mi bardzo specjalne zabiegi modelujące w Strefa Kobiet w Łodzi

Gość gość
To problem nie jednej kobiety! Sama to przechodziła, myślałam że już nigdy nie wrócę do świetnej formy z przed ciąży, ale jednak jakoś poszło. Po tragicznych stanach użalania się nad sobą, wzięłam sprawę w swoje ręce! Zapisałam się na www.saturn-fitness.pl pół roku pracy nad sobą i swoim ciałem przyniosły żniwa. Moje ciało wróciło do normy, a nawet lepiej wygląda niż przed ciążą. Staram się teraz regularnie ćwiczyć i ciągle zdrowo się odżywiam i pomaga.

Gość gość
Fakt, to jest problem niejednej kobiety, która urodziała dziecko. Ale na szczęście są na to skuteczne sposoby, ja się poddałam zabiegowi Thermi, który wykonała dr Krystyna Demko. Powiem wam dziewczyny, że efekty naprawdę super.

Gość gość
Po ciąży zrobiłam już tyle zabiegów, że nawet nie liczyłam ile tego było. Najróżniejszych próbowałam, już nawet chciałam się zapisać na plastykę brzucha, ale olśniło mnie że teraz można zrobić sobie taki lifting bez skalpela przecież. Skoro na twarz można to i na brzuch też. Zapisałam się na zabieg Accent Prime i to był strzał w 10! Tyle też musiałam zrobić powtórzeń, ale warto było. Więcej informacji o zabiegu zostawiam tutaj: http://estivance.pl/zabiegi/dermatologia/accent-prime/

Gość gość
no dobra ale w miesiąc po cesarce zadna babka o zdrowych zmysłach nie rzuci się na robienie brzuszkow bez jaj

Gość gość
Właśnie znalazłam fajną ofertę na zabiegi wyszczuplające. Karboksyterapia + Presoterapia jeden zabieg za 250zł,a 5 zabiegów 1000zł w Team Beauty na Szucha, przy Placu Unii. Zapisałam się sama, bo mam problem z udami, będę robić przód i tył, bo są w pakiecie.

Gość Bunia89
ćwiczenia i dieta! mi po ciąży w kondycji skóry pomógł taki krem maternea z masłem shea

Gość gość
A słyszałyście coś o treningach z elektrostymulacją mięśni - trening ems? Mam rozstęp kresy białej i koleżanka poleciła mi Pana Jarka Machowskiego ze Studia BodyLab w Olsztynie, który prowadzi takie treningi więcej tutaj: www.bodylab.olsztyn.pl

Gość gość
Operacja to chyba ostateczność, zresztą nie kazdego na to stac, Ja ćwicze a już w ciaży zaczęłam stosować specjalne kosmetyki dla młodych mam z Bielendy, seria Sexi mama - świetny jest krem na opuchnięte nogi i też balsamy i masło ujędrniające na brzuch. No i używałam olejku przeciw rozstępom , albo nie mam predyspozycji albo olejek jest tak skuteczny, bo nie mam ani jednego http://bielenda.pl/serie/sexy-mama

Gość Fab 27
Nie mam nadwagi, nie jem śmieciowego jedzenia, chodzę na zumbę, ale na moich nogach i tak jest cellulit. Sporo wydałam na kremy wyszczuplające, rękawice do masażu- bez efektu. Wybrałam się na zabieg endermologii. Jestem zaskoczona, skóra jest jędrniejsza i ładniejsza.Jak wygląda zabieg widać na filmiku: http://www.depilacja-torun.pl/zabiegi-kosmetyczne-torun-bydgoszcz-wloclawek/ Super efekty. Polecam wszystkim.

czasami podczas ciąży mieśnie brzucha tak osłabną, że powrót do wyglądu jest niemiożliwy. Wtedy tylko operacja plastyczna.

Gość Ewix 27
Jest takiportal http://depilacja24.pl/ i porównują tam wszystkie rodzaje depilacji. warto porównać jaki zabieg wychodzi skuteczniej

Gość gośćMartaOlejek
No właśnie z tą jędrnością u mnie było najgorzej, dlatego zdecydowałam się na zakup olejku Busajna. Efekt naprawdę super. Żaden inny sposób nie przyniósł oczekiwanego efektu.

Gość anilanka

u mnie dopiero plastyka powłok brzusznych dała efekt, męczyłam się kilka lat- dieta, ćwiczenia, próbowałam masaży ujędrniających, kremów, balsamów. Na nic. Dopiero dowiedziałam się, że w łódzkim Dermed operują takie rzeczy no i zgłosiłam się do dr Doroty Żukowskiej na konsultacje. Dziś mam jędrny, ładny brzuch . Super 

Witam na ujędrnienie ciała po ciąży mogę polecić naturalny olejek Busajna. U mnie sprawdził się rewelacyjnie. Pierwsze efekty są widoczne po 3 tygodniach stosowania.