Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Otylka

Czy ginekolog powinna...

Polecane posty

Gość dajcie pełny
najlepiej skopiujcie ten adres bo nie umiem znaleźć:(

Gość ja chodze
do przemiłej Pani ginekolog, 70zł za wizyte,jak powtorzenie recept czy odczytanie wynikow zelconych wczesniej to za dziekuje. Jest po doktoracie

Gość bhuuuale
hmm opisywana przez Ciebie lekarka jak nic kojarzy mi się z dr B z przychodni na Weteranów w Lublinie. Jesli to ona to zmykaj od niej jak najdalej. 🌻

ile u was kosztuje zamrozenie nadzerki? bo mi powiedzial 450 zl

no to dokladnie ta pani doktor, dr B.. tylko ze ja do niej chodze do Euromedu, ale wiem ze na Weteranow tez przyjmuje

a slyszeliscie o takich ginekologach z Lublina jak dr Leszek Radomyski lub dr Anna Santor-Kędracka?

mimi chyba troche przesadził z ceną... zreszta ja nie wiem bo mialam zamrażane za free na NFZ. fakt ze czekalam kilka miesiący na zabieg ale nie narzekam. po nadżerce nie ma śladu a ja mam w portfelu sporo kasy ;)

no wlasnie jak uslyszalam 450 to usiadlam. A jak sie robi na NFZ to robią zabieg w szpitalu? jak dlugo sie lezy? kto jeszcze mial wuymrazana nadzerke i ile placil?

z tego co ja wiem to nie lezy sie w szpitalu przy wymrazaniu nadzerki, to jest zabieg po ktorym wypuszczaja do domu... robi sie te zabiegi w gabinetach.. a moze sie myle :P

otylka ma racje, zabieg wykonuje sie w normalnym gabinecie, trwa on ok. 15 min a zaraz potem idzie sie do domku. niestety nie wiem jak załatwić sobie zabieg na NFZ. mi zaproponowala to sama lekarka (jeśli jesteś z katowic to moge Ci podac namiary na nią). moze zapytaj swojego lekarza czy jest możliwość bezpłatnego usunięcia nadżerki? jesli lekarz ma umowę z NFZ to powinnien mieć pewną ilość zabiegów które mu fundusz refunduje.