Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

__różyczkaaa__

co mnie jeszcze zaskoczy?

Polecane posty

mam 20 lat,mamą nie jestem i w najbliższym czasie nie planuję zostać, ale bardzo chętnie czytam o dzieciach, by móc się jakoś przygotować do tego wyjątkowego okresu :) wydawało mi się,że jakąś porcję informacji przyswoiłam ale ostatnio wyczytałam, że wszystkie dzieci rodzą się z niebieskimi oczkami... i to mnie zaskoczyło.. czy to prawda?

Gość tak to prawda

z granatowymi, dopiero po pewnym czasie (ok 3-6 m-cy) pod wpływem światła wytwarza się prawidłowy kolor

Gość monia255
moj synek urodzil sie z bardzo jasnymi niebieskimi oczkami a teraz ma 1,5 roku i oczki ma nadal niebieskie, ale lekko ciemniejsze

prawda, mój synek miał granatowe, ciemno granatowe, po kilku miesiącach przeszłu w sliczny niebieski a teraz ma szare (ma 3 latka)

Gość _........._
dupa, moja mala urodzila sie z brazowymi i ma brazowe, niebieskawa byla tylko taka blonka na oku, ale od kiedy mala pierwszy raz na mnie spojzala widac bylo ze to wykapany tata:)

Gość taka_jedna_pani
Dementuję. Moje dziecko urodziło się z ciemnymi oczyma w nieokreślonym kolorze. na pewno nie były niebieskie. Teraz ma ciemnobrązowe.

Gość mój miał niebieskie

Mój synek, urodzony dziś - mający obecnie 6 godzin ma oczy koloru chaberków.. są śliczne :)

Gość moje córcie
obydwie miały niebieskie

Jouliet, gratuluję ale dziś jest 16, nie 8 :) Moja córeczka miala ciemne oczka, od początku(teraz ma brązowe, jak tatuś...) Pozdrawiam

tak to prawda,potem z czasem że tak powiem dzidiza dostaje własciwego kolorku

moja niunia równiez ur. sie z niebieskimi teraz tez ma niebieskie ale to całkiem inny odcien, po urodzeniu miała wrecz granatowe