Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Destina

zapytaj o poradę fryzjerską

Polecane posty

Gość 78kika
dzięki za odpowiedz a co sądzisz o kosmetykach firmy MATRIx?

Gość Destinko prosze
poradz mi jakas super farbe blond...ja od zawsze uzywalam rozjasniacza z joanny ale ponoc bardzo szkdzi wlosom wiec przeszlam na inny rozjasniacz ale efekt dosc slaby. Chcialabym jasniutki blondzik cos a'la doda czy spears (Boze ale ja tandetna jestem ale mi sie to podoba) Za porade Ci dziekuje!!

Gość Mydło
Jaka fryzura pasuje do okagłej buzi?

DO : Destinko prosze poradz mi jakas super farbe blond...ja od zawsze uzywalam rozjasniacza z joanny ale ponoc bardzo szkdzi wlosom wiec przeszlam na inny rozjasniacz ale efekt dosc slaby. Chcialabym jasniutki blondzik cos a\'la doda czy spears (Boze ale ja tandetna jestem ale mi sie to podoba) Za porade Ci dziekuje!! A WIĘC TAK - KAŻDY ROZJAŚNIACZ NISZCZY WŁOSY...JA UŻYWAM JOANNY BO ONA JAKO JEDYNY DAJE EFEKT POŻĄDNEGO ROZJAŚNIENIA SĄ DWA WARIANTY - ALBO ROZJAŚNIJ SŁABIEJ I CZĘSTO MYJ WŁOSY DELIKATNYM SZAMPONEM KTÓRY WYPŁUCZE PIGMENTY ALBO NA ROZJASNIONE WŁOSY UŻYWAJ ODŻYWKI W SPRAJU ROZJASNIAJACEJ KOSMYKI. MOZNA EWENTUALNIE MYĆ WŁOSY SZAMPONEM Z WELLI REGENAL KTÓRY NADAJE PLATYNOWY ODCIEŃ JEŚLI MASZ MOCNE WŁOSY ROZJAŚNIJ NIE TAK MOCNO I NAŁÓŻ FARBĘ Z PALETTE - JAKIŚ BLOND - EFEKT JEST BARDZO ŁADNY!! POZDRAWIAM cIĘ

DO Mydło (magda_tg@op.pl) Jaka fryzura pasuje do okagłej buzi? JEST TAKI TREND ZE KRÓTKIE WŁOSKI ŁADNIE WYSTOPNIOWANE PAZURKI OKALAJĄCE TWARZ JEŚLI KTOŚ Z WAS BY CHCIAŁ POSIADAM KATALOG 1500 FRYZUR W WERSJI ELEKTORNICZNEJ - CENA 5 ZŁ . NIESTETY NIE ROZSYŁAM ZA DARMO. NIE ROBIE SOBIE REKLAMY ALE MNIE TEZ TROSZKE KOSZTOWAŁO ICH ZDOBYCIE :) - JEDNAK NAJWAŻNEIJSZE SA DLA MNIE PORADY DLA WAS

Gość jatoja123
no a co z tymi moimi tlusciakami? moze znajdzie sie cos?

Gość Destinko prosze
Dziekuje Ci za porade! Jeszcze jedno...czy jesli uzylabym samej farby zamiast rozjasniacza to bedzie jakis efekt? jestem szatynka. Slyszalam, ze jakas farba z loreala daje dobre efekty ale nie wiem czy to prawda? A wloski mam slabe :( Pozdrawiam cieplutko

Gość kayka
fryzjerka w londynie powiedziala, ze kazdy wlos moze się kręcić, pod warunkiem, ze sie go dobrze zetnie... i faktycznie - moja przyrodnia siostra wrocila z Londynu z pieknymi podkreconymi wlosami - a miala proste i ciezkie... Prawda to ?

DO: Destinko prosze Dziekuje Ci za porade! Jeszcze jedno...czy jesli uzylabym samej farby zamiast rozjasniacza to bedzie jakis efekt? jestem szatynka. Slyszalam, ze jakas farba z loreala daje dobre efekty ale nie wiem czy to prawda? A wloski mam slabe Pozdrawiam cieplutko JEŚŁI UŻYJESZ SAMEJ FARBY TO WYJDZIE CI NAJPRAWDOPODOBNIEJ KOLOR RUDY ALBO POMARANCZOWY. FARBY BLOND SĄ DO WŁOSÓW ROZJASNIANYCH ALBO DO NATURALNYCH BLOND WŁOSÓW ROZJASNIAŁAM KIEDYŚ LOREA\'L I... WYSZŁY ŻÓŁTE WŁOSY ...

Gość cytrynowka
Mam dylemat odnosnie koloru wlosow...jestem blada, w ogole sie nie opalam, mam niebieskie oczy i piegi, naturalny kolor to rudy, ale nie za jasny...od wielu lat farbuje wlosy na kasztan, braz i zastanawiam sie czy nie zapuscic naturalnych wlosow? czy w rudym nie bede mdla???

Gość lenaaa_
Destinko proszę:( moje pytanie jest na poprzedniej stronie:(

Gość kobra
Destino! Mam pytanie- czy colour touch Welli szkodzi moim włosom robie go co 2 miesiące. Może lepsza byłaby farba? Dziękuję bardzo

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaaaaa
chciałabym zrobić sobie grzywkę. Koleżanka jednak mi poradziła, że jeśli nigdy jej nie miałam to po obcięciu może się ona rozdwajać w miejscu przedziałka, prawda

Gość Prett
Skorzystam z okazji:) Destinko, mam włosy kasztanowy brąz, a chcialabym mieć jasniejszy, taki mysi, jasny brąz/ciemny blond, po prostu ładniej mi w jasniejszych włosach - mam ostre rysy twarzy.. Moge to jakoś osiągnąć samodzielnym farbowaniem/rozjasnianiem?

DO: cytrynowka Mam dylemat odnosnie koloru wlosow...jestem blada, w ogole sie nie opalam, mam niebieskie oczy i piegi, naturalny kolor to rudy, ale nie za jasny...od wielu lat farbuje wlosy na kasztan, braz i zastanawiam sie czy nie zapuscic naturalnych wlosow? czy w rudym nie bede mdla??? ALE MI PRZYPOMNIAŁAS KOLEŻANKĘ ZE SZKOŁY WYSOKA ZGRABNA , RUDA JAK RYDZ HIHI, PIEGOWATA, TYLE ŻE ZIELONE OCZY. ZAFARBOWAŁA SIE NA JASNY BLOND! WGLADAŁA FAJNIE ALE... BYŁA BLADA JAK SCIANA. PO SZKOLE WYJECHAŁA DO AUSTRII I PRZYJECHAŁA NA MOJE WESELE. SZOK. WŁOSY CZARNE, DO RAMION, MOCNY MAKIJAŻ I..WYGLĄDA INTRYGUJĄCO DLATEGO KTO MA ODWAGĘ NIECH PRÓBUJE. P.S. NATURA NAS STWORZYŁA TAKIE JAKIMI BYSMY BYŁY NA ZAWSZE GDYBY NEI KOSMETYKI I FARBY...

DO kobra Destino! Mam pytanie- czy colour touch Welli szkodzi moim włosom robie go co 2 miesiące. Może lepsza byłaby farba? Dziękuję bardzo Włosy świadczą o kondycji każdego człowieka. Jednak mogą być odpowiednio wypielęgnowane tylko dzięki stosowaniu specjalnie dobranych preparatów oraz regularnym wizytom u profesjonalistów. Pewność, że włosy będą piękne i zdrowe dają kosmetyki Wella i Kadus, . Jednym z zabiegów pielęgnacyjnych, którym można poprawić strukturę włosa jest sauna parowa. Dużym powodzeniem wśród klientów cieszy się Colour Touch Sunlight, który sprawia, że włosy (od ciemno- do jasnoblond) sprawiają wrażenie naturalnie rozjaśnionych słońcem. POLECAM

Gość VVVVVVVVVVVVVVVVV
co jest dobry by moje wlosy po prostownicy sie trzymaly proste bo mam puszyste uzywam maski z loreal i mleczka prstujacego z sansilka czy jest cos bardziej skuteczne???????

DO : miskaaaaaaaaaaaaaaaaaa chciałabym zrobić sobie grzywkę. Koleżanka jednak mi poradziła, że jeśli nigdy jej nie miałam to po obcięciu może się ona rozdwajać w miejscu przedziałka, prawda WIDZISZ MIŚKA WSZYSTKO ZALEZY OD TEGO CZY WŁOSY SĄ LEKKIE CZY CIĘŻKIE. JEŚLI LEKKIE MOŻE BYC PROBLEM, BO NAWET OBCIĘCIE MĘŻCZYZNY Z DŁUŻSZYCH WŁOSÓW NA KRÓTKIE POWODUJE ZE MIMO FRYZURY BEZ PRZEDZIAŁKA ON SIE POJAWIA. JA POLECAM GRZYWECZKI TAKIM DZIEWCZYNOM CZESANE Z BOKU NA BOK POD SKOS, JEST TO DOBRE ROZWIĄZANIE NA POCZĄTEK.

Gość grzywka
mam niskie czolo i marez o grzywce.w jakiejkolwiek formie.dlugiej krotkiej...najlepeij wystrzepionej,dodajacej twarzy drapieznosci.dodam ze mam "w miare "owalna twarz(byla okragla,ale bardzo duzo schudlam i wszyscy mowia,ze teraz jest owalna).jak myslisz,czy grzywka jest mozliwa?mam dlugie ciemne wlosy(do polowy plecow).dzieki za odpowiedz:)

DO : Prett Skorzystam z okazji Destinko, mam włosy kasztanowy brąz, a chcialabym mieć jasniejszy, taki mysi, jasny brąz/ciemny blond, po prostu ładniej mi w jasniejszych włosach - mam ostre rysy twarzy.. Moge to jakoś osiągnąć samodzielnym farbowaniem/rozjasnianiem? PRETT TAKIE EFEKTY TYLKO PO KILKUKROTNYCH PASEMKACH - NIE ZNISZCZY TAK BARDZO WŁOSÓW. POPROŚ O KONSULTACJĘ SWOJA FRYZJERKĘ - ONA PO OBEJRZENIU WŁOSÓW POWIE CI CZY CO MEISIECZNE FARBOWANIE NIE WPŁYNEI ZA BARDZO ŹLE NA WLOSKI POZDRAWIAM

DO : VVVVVVVVVVVVVVVVV co jest dobry by moje wlosy po prostownicy sie trzymaly proste bo mam puszyste uzywam maski z loreal i mleczka prstujacego z sansilka czy jest cos bardziej skuteczne??????? ZNÓW TEMAT PROSTOWNICY - POWIEM TYLE - IM WIECEJ KOSMETYKÓW NA WŁOSACH TYM WIEKSZE OBCIĄŻENIE - WYBIERZCIE JEDEN A SKUTECZNY. NP PROSTOWANIE POODŻYWCE DO SPŁUKIWANIA PROSTUJĄCEJ A POŹNIEJ PROSTOWNICA - LEKKO NP PODWINAC KOŃCÓWKI CO PRZY CIENIOWANYCH DAJE FAJNY EFEKT I NA KONIEC JEDWAB DO WŁOSÓW NIE DOSC ZEŁADNIE SIE BŁYSZCZY, NIE PUSZY TO CHRONI PRZED KOLEJNYM PROSTOWANIEM

DO : grzywka mam niskie czolo i marez o grzywce.w jakiejkolwiek formie.dlugiej krotkiej...najlepeij wystrzepionej,dodajacej twarzy drapieznosci.dodam ze mam \"w miare \"owalna twarz(byla okragla,ale bardzo duzo schudlam i wszyscy mowia,ze teraz jest owalna).jak myslisz,czy grzywka jest mozliwa?mam dlugie ciemne wlosy(do polowy plecow).dzieki za odpowiedz WIEM ZE TO ZABRZMI DRASTYCZNIE ALE...JEŚLI MASZ ODWAGĘ ZETNIJ WŁOSY NA 5 CM I GRZYWKĘ OD POŁOWY CZOŁA WYSTRZĘPIONĄ ZACZESUJ DO PRZODU. SUPER EFEKT PRZY OWALNEJ BUŹCE !! TYŁ UCZESANY NIEGRZECZNIE :)

DO: lenaaa_ mam pytanie-od dłuższego czasu nie potrafię poradzić sobie z moimi włosami: są cienkie, oklapnięte, przetłuszczają mi się dosyć szybko i jednoczesnie wymagają nawilżenia-koszmar jednym słowem. Używałam już praktycznie wszystkiego, gdy próbuję szamponu nawilzającego włosy po jednym dniu wyglądają koszmarnie są tłuste, natomiast gdy do przetłuszczających efekt jest jeszcze gorszy elektryzują się we wszystkie strony, nie mogę zupełnie ich ułożyć. Ponadto często mam problem z nawracającycm łupiezem i wypadaniem włosów. Staram się o nie dbaćo każdym myciu odżywka, raz w tyg. wax, tabletki na ich wzmocnienie. Bez rezulatatu. Przetestowałam chyba cały rynek kosmetycznyproszę o pomoc LENA - PRZEDE WSZYSTKIM WITAMINY, ALE TU JUZ RADZE ODIWEDZIĆ LEKARZA BO PROBLE MOZEE TKWIĆ W HORMONACH POZNIEJ PRZEZ MIESIAC STOSOWANIE NA PRZEMIAN DWÓCH SZAMPONÓW ZIOLOWYCH - SŁABYCH I ZERO ZABIEGÓW Z WYSOKĄ TEMP.

jakie uczesanie do ślubu zaproponowałbys kobiecie 24 letniej która ma krótkie włosy ,bo ja nie mam pojeica próbowałam juz je zapuscic na ta okazję ale konczy sie to po 2-3 m-cach u fryzjera ( noszę krótkie juz od 8 lat a wczesniej nigdy ich nie rozpuszczałam jak były dłuie) moja fryzura przypomina czasmi ( jak mam krótkie włosy) fryzure pani Gawryluk z TVP lub troszke dłuższe jak mi urosna 2-4 cm. włosy mam ciemne : miedziany kasztan, co robią dziewczyny z krótkimi włosami.......welon odpada

Gość do destiny
mam takie pytanko - czy jestes fryzjerka? A moze jestes po jakims kursie/szkole fryzjerskiej? Masz jakis dyplom? Mialabym dla ciebie propozycje udzielania porad na pewnym forum internetowym - zawsze jakas reklama... Mialabys swoj wlasny dzial.

Gość do destiny
jesli chcesz, podaj swoj e-mail, to napisze szczegoly wspolpracy

Gość wwwwwwiiilliii
destinko pytanie jedno z wielu;) zielone oczy-czasami zoltawe-czasami brazowe... bardzo jasna cera..prawie ze porcelana (hemn za ladnie brzmi) naturalne bardzo ciemne wlosy...nie chce zmieniac drastycznie..ale moze cos dodac..np oberzyna..pasuje? jako pasemka albo po prostu zmieszana farba ciemna z fioletowa? dziekuje:))) aaa czy inny kolor i uciekac od ciemnych???

Mam suche dlugie wlosy.Ciemny braz.Chce zostac blondyną zeby zlagodzic rysy twarzy ale boje sie,ze zniszcze wlosy.Co mi radzisz?Mam ponad 30 % siwych wlosow i widze,ze mnie to postarza.Farbowalam juz wieloma farbami rozjasniajacymi ale ciagle wychodzi jasny kasztan.Czy moze zostac przy kasztanie i nie meczyc wiecej tych wlosow?Jakie farby sa lagodne?Mam niebieskie oczy i blada cere.

Gość ona_she
Destina!mam włosy ciemny blond-w lipcu zrobiłam bardzo jasne pasemnka które znikają mi wraz ze wzrostem moich włosów>Jak byś mi doradziła je teraz farbnąc bo nie chcę wygladac tak banalnie jak teraz, myślałam o tej fryzurze-pod spodem ciemne na wierzchu jasne-jak myślisz czy by mi pasowało?jeśli nie to co doradzasz-mam niebieski oczy i jasna cerę jeśli to coś zmienia.pozdrawiam!!!