Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kili27

Harmonet - co się dzieje

Polecane posty

Gość Kili27

Od 5 m-cy biorę Harmonet. Wszystko jest w porządku, tylko z okresem chyba coś nie tak. Dostaję np. w niedzielę kończę w środę, czwartek i piątek sucho a w sobotę i w niedzielę znowu plamienie. Czy ktos może mi powiedzieć co się dzieje. dwa razy tak było jak zaczynałam 4 i 5 opakowanie

Gość hmmhmmhmm
mnie się zdarzyło że kończę we wtorek bo wtedy też zaczynam nowe opakowanie ale jeszcze czasem w środę wieczorem lekko plamię ale naprawdę to bardziej taki śluz z resztką okresu

Gość smarfetka
ja też biore harmonet i okres mi sie skrócił mam tylko jeden dzień lekarz mówił że te tabsy skracają okres ale ogólnie dla mnie są lipne źle sie po nich czuje

Gość Kili27
Może mam źle dobrane? 4 dni okresu, dwa dni sucho i znowu dwa dni.

Gość asdfdsfsd

ja mam podobnie cztery dni okresu, jeden sucho i potem jeszcze jeden dzień krwawienia... niewiem o co w tym chodzi :(

Gość Maika
Hejka!!! Ja własnie przez takie historie z dziwnymi krwawieniami zrezygnowalamz Harmonetu. Proponuje wizyte u lekarza i zmiane środka!!! Bedzie oki!!!! :)))

Gość zimową porą
ja mam identycznie po yasmine, ciekawe o co z tym chodzi, wybieram się do ginekologa w przyszłym tygodniu to się dopytam, ale może któraś z Was już się pytała swojego lekarza?