Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maverick

instynkt samozachowawczy faceta?

Polecane posty

gdy pierwsza młodzieńcza miłość odeszła - robiłem wszystko żeby mieć z Nią jak największy kontakt, łaziłem w te same miejsca co Ona, czasami nawet sterczałem u Niej pod domem żeby Ja zobaczyc choć na chwilę, cieszyłem sie każdym zdaniem które wypowiedziała do mnie ... teraz odeszła narzeczona i jest zupełnie inaczej ... nie istnieje już NIC co mi się z Nia kojarzy - zdjęcia, kartki, prezenty, wszystko poszło do ognia. Jak mi czasami wysle esemeska w stylu \"co słychac co nowego?\" to mi się ciśnienie podnosi i telefon mało nie ląduje na ścianie.... o co tu chodzi? instynkt samozachowawczy? zaczynam sie kierować rozumem a nie sercem? a Wy jak reagowaliście na zawody miłosne?

według mnie to urażona męska duma... jestes tak zły ze odeszła ze nie dpouszczasz mysli ze ci żal... bo łatwiej jest nienawidzieć, złościć sie niż cierpieć , tęsknić... i faktycznie spowodowane to moze byc tym ze juz raz to przeżyles...umiesz juz sie bronić ...to i dobrze.

Gość Omegaa
Urazona meska duma- jak ona mogla cie zostawic skoro ty tak ja kochales, moze tez myslisz o tym ze jest z innym strach-przypomina ci sie jak cierpiales zaraz po rozstaniu zlosc-po cholera sie odzywa skoro juz nie jestesmy razem, takie zwodzenie nie wiadomo po co jeszcze zalezy jak zakonczyl sie zwiazek,mozesz miec do niej zal

Gość Omegaa
moze byc tak jak napisala kolezanka wyzej ze latwiej byc zlym niz smutnym, ludzie czesto wypieraja te uczucia z ktorymi sobie nie radza Przeczytaj sobie ksiazke "marsjanie i wenusjanki zaczynaja od nowa"johna graya mnie ona bardzo pomogla :)