Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka33

termoopakowanie do butelek ?

Polecane posty

Gość Anka33

Wybieram się w 8 - 9 godzinną podróż samochodem i chciałam kupić takie termoopakowanie do butelek, ale w temacie "polecam - odradzam" bardzo krytykowano termopakowania Canpolu, a jak byłam w hurtowni to był tylko Canpol. Czy któraś z Was używa takiego termoopakowania, ile ono trzyma ciepło i z jakiej firmy jesteście zadowolone ? Mam butelki NUK-a takie szersze i muszą się zmieścić. Mam też problem z podgrzewaczem bo mam Philipsa, ale ten model bez możliwości używania w samochodzie pod zapalniczke i będę musiała prosić w restauracjach o podgrzanie wody na mleko. Mała je co 3 godziny więc czekają mnie ze 3 karmienia po drodze. Jak sobie radziłyście w dłuższej podróży ? Pomóżcie !!!

Ja nie karmię butelką, ale z doświadczenia koleżanek mogę ci podpowiedzieć, że najlepszym izolatorem jest zawinięcie butelki w normalną gazetę a potem w kocyk. Ponoć lepiej trzyma ciepło od tych wszystkich wynalazków, możesz to wypróbować w domu i zobaczyć ile trzyma. A nie lepiej ci po prostu wziąć termos z gorącą wodą i robić mleko na bieżąco?

Gość Anka33
Mam dziewczynkę tak jak chciałam, urodzona 31 października, chyba wszystkie z forum listopadowego urodziły w październiku ? Miałam planowaną ( ze względu na stan zdrowia ) i niestety płatną cesarkę, ale wszystko przebiegło super i miałam super opiekę ( pojedynczy pokój i pomoc położnych tylko dla siebie ). Mała jest na nutramigenie z uwagi na to, że po moim "małżu" ma alergię na mleko krowie, ale dzięki temu pozbyłam się kolek i dziecko jest radosne, wesolutkie, a wczesniej były straszliwe wrzaski. Ładnie przybiera, ale ja niestety będę musiała przynajmniej na dwa dni w tygodniu wrócić do pracy, a nie mam nikogo do Małej i chyba "małż." z Nią bedzie zostawał. Jak bedziesz się wybierać na wakacje to się odezwij może byśmy sie poznały i zobaczyły nasze pociechy "na żywo" O termosie nie pomyslałam, bo nie mam, ale chyba kupię bo to rzeczywiście najlepsze rozwiązanie . Dzięki dziewczyny. Pozdrawiam

Gość hahahahahahhahahahahahahahaha
pewnie ze termos to najlepsze rozwiazanie i jedyne mądre chyba bo przeciez mleko nie moze byc po rozrobieniu tak dlugo przetrzymywane. przyrzadzic bezpośrednio przed podaniem. ja termosu uzywam nawet na noc zeby nie meczyc sie z czajnikami nocnymi gotowaniami wody itp

Gość Anka33
Córeczka - Zosia. Do Jantara jeździmy bardzo często w wakacje, bo mąż lubi tam chodzić do barów na rybkę, a mieszkam w Gdańsku więc do Jantara niedaleko.

Gość gość
ja mam termos 0,5 litra z tesco za 25 zł polecam, trzyma naprawde dobrze